![]() |
Cevap: Sivasspor - Manisaspor
Zor maç,zor rakip Süper ligin en dişli ekiplerinden Hücum yönünden zengin bir ekip bizimde defansif anlayışımızın kötü olması bizi düşündüren noktalarından biridir Manisasporun hucüm silahları çok etkili tek korkum o Dikkatli olmamız lazım gol yemememiz lazım Bunları yaparsak kazanırız başka çaremiz yok ben Rıza hocaya güveniyorum bu takm ligi hakediyor
|
haydi maçaa..........
|
mehmet yıldız yok mu gerçketen
|
[QUOTE=yi6ido;697095]bu maç istanbul büyük şehir belediye maçına dönecek gibi geliyor bana :S[/QUOTE]
banada oyle gelıyor |
maç gollu geçer ılk golu atarsak ilk yarı ılk yarı 1-1 bıter ıkıncı yarı 1 veya 2 golle kazanırız :D
|
bazıları mehmetsiz bu takımın kazanacagını zannedıyor ama mehmet her ne kadar gol atamasa da rakıp defansı yıpratarak sivasın pozisyona gırmesıne sebeb oluyordu ama bazı futbol acızlerı bunu goremeyecek kadar anlayıssız.insallah hocamızın takdırı bır felakete suruklemez bızı
|
[QUOTE=yi6ido;697095]bu maç istanbul büyük şehir belediye maçına dönecek gibi geliyor bana :S[/QUOTE]
işallah öyle olmazz işallah hata yapmayızda alırız bu maçı |
Macin baslamasina 45 dakika var artik.Öyle bir haftaki rakiplerimiz kaybetmis ve bizim macimiz daha baslamamis.Yani bugün alinacak üc puanin degeri cok büyük.Su anda Konya´nin yenildigi haberi futbolcular tarafindanda duyulmustur.Bu sonuclar umarim Sivasspor üzerinde baski yartmaz.Aslinda yaratmamasida lazim.Allah bu sansi bize sunduysa ,bu sansi geri cevirmememiz lazim .Kendi saha ve seyircimiz önünde bu maci kazanmaliyiz.Sari kartlara dikkat etmeliyiz.Allah bizi utandirmaz insallah.
|
çok şanssız puanlar kaybettik artık kazanmamız gerekiyor.inşallah şanssızlığımızı üzerimizden atar ve bu maçı kazanırız.
|
Bu nasıl 11 yaw Mehmet Nasın ne işi var anlamyorum onun oynadığı her maç mağlubuz Mehmet yıldızın yerine 4 haftada hiçbir varlık gösteremeyen Eneramo nasıl gol atcaz Eneramoyla Mehmet naslamı.Atarsa Cihan yada Grosicki atar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:37. |