![]() |
Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
bence fazla havalara girmeyelim sahamizda kazanmaya bakalim ve deplasmanda alabildimiz kadar puan alalim ama tabi her maca galibiyet parolasi ile cikacagiz bence yenilebiliriz cenk tosuna dikkat
ama harbi soyluyorum bu maci kazanirsak daha bizi kimsa tutamaz:D |
[B][I]Zor bi deplasman fakat bu haftaki galibiyet morali ile Antep deplasmanından puan veya puanlar alırız inşaallah.[/I][/B]
|
5 o bitti grosiçki 3 atar enaramo 2 sivas 5 antep 0
|
yenilmeyelim yeter gerisi hikaye kendi sahamızdaki maçları kazanırsak bize yeter zaten tüm puanları kendi sahamızda topluyoruz :) Tabi sabırlı oynayıp GS maçındaki gibi kontra ataktan Kamil ile gol bulabiliriz yeter ki basit gol yemeyelim yersek de adam gibi gol yiyelim ya rakibin attığı doğru düzgün bir tane gol yok :)
|
Antep Kayseri Buca 5 puan yeter bize maçları Konyanın hocasının dedigi gibi periyotlara bölelim :D
|
şAMPİYONLUĞU G.Antep deplasmanında bırakmıştık. Bu maç ile; Ligde kalmayı perçinleyeleim.
|
ben orucumuzu bozdugumuzu bu mactan puan yada puanlar alacagımızı dusunuyorum gaziantep bekle sağlam geliyoruz...
|
[QUOTE=mm1970;697317]beş atacaz beşşşş[/QUOTE]
arkadaşım abartmayalım :D |
kamil hayrettin cihan bügünki gibi oynasınlar ayrıca eneromo da son 15 dakikadaki oyununu ortaya koysun antepten en az 1 puanla döneriz. galibiyet ise süpriz olmaz
|
[QUOTE=mm1970;697446]5 o bitti grosiçki 3 atar enaramo 2 sivas 5 antep 0[/QUOTE]
[B]Ufak atta cicivlerde yesin.:D Antebi takip etmediğin belli güzel futbol oynuyorlar bunu inkar edemeyiz.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |