![]() |
[QUOTE=gürünlü_58][COLOR="Green"][B][I][FONT="Fixedsys"]BASININ GÖZÜ TABİKİ BİZDE OLACAK VE HATTA BİR HAFTA BOYUNCA BİZİ KONUŞACAKLAR GALİP VEYA MAHLUP BU FARK ETMEYECEK SONUCDA BAHSEDİLECEWK,AMA UMARIM BU ÇEKİRDEK OLAYI GÖZE BATMAZ ARKADAŞLAR,YOKSA MAZALLAH REZİL OLURUZ BENCE ARKADAŞLAR,DÜŞÜNSENİZE ERTESİ GÜNKÜ BAŞLIK AYNEN ŞÖYLE ....EVET GOL YOK AMA ÇEKİRDEK VAR:))))[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]gerçekten imajımız için kötü bir başlık olur... ama çekirdekçiler yine staın yanında olacak.. hem temizlik konusunda bile artı maaliyet ne gerek var????[/B] |
Tüm YİĞİDOLARIN Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım...
|
aLaYıNa İsYaN öLüMüNe SiVaS Allahın izniyle bu maçı alırız
|
Herkes niye bukadar karamsar ya siz daha olaya başlamadan pes etmişsiniz arkadaşlar.Belki bu maç patlama yapacaklar.yiğidolarım takımını yalnız bırakmaz.
birde 2000 fb li tarftarmı gelecekmiş doğrumu yada kontenjan ne kadar ? |
2000 değil ama 1700 civarında sanırım havuz tarafındaki kale arkası onlara verilecek galiba..fener taraftarının hepsi bağırır onlara yenilmemeiz gerekir maratondaki arkadaşlar lütfen yukarıdaki derneğimizin yanında buluşup onlara destek verelim
|
[B]BU MACTA KESINLIKLE SUSMAMALIYIZ!!!MU MACTA DA CEKIRDEK YİYENLER OLURSA ARTIK NE DİYELİM ONLARA!!!GERCI KESIN YERLER RAMAZANDA BİTTİ...BU MACTADA BAGIRMAZLARSA EN AZINDAN ALKIS BILE YAPMAZLARSA BIZ BU TARAFTARDAN ÜMİDİ KESTİK...ALLAH RAHMET EYLESİNSTAD DA TEK YÜREK OLMAMIZ GEREKİYOR...BEN SİVASSPORLUYUM BEN BU TAKIMA SONUNA KADAR DESTEK VERECEĞİM DİYEN TARAFTAR ARAMIZA GELSİN...GEEEEELLLL NE OLURSAN OL YİNE GEEELLL!!!ÇEKİRDEKÇİYSEN GELME ZATEN BİLET YOK :D BAGIRACAK TARAFTARA ENGEL OLMAAA:D[/B]
|
Merhaba ANADOLU nun gözbebeği,incisi SİVAS Şehri ve Spor u 29 yaşındayım ve bugüne kadar hastalık derecesinde FENERBAHÇE TARAFTARIYIM olmayada devam edeceğim fakat bu hastalığıma bu hafta ara verip ANADOLU ma yeni bir heycan katan SİVAS SPORUMU CANI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM inanıyorum ki 6 KASIM GÜNÜ SİVAS SPORUMUN BENİM FENERBAHÇE ME GÜZEL BİR SÜPRİZİ OLACAKTIR RİZE de kaybettiğimiz 3 puanın acısını FENERBAHÇE'mden çıkaralım .nede olsa benim FENERBAHÇE'm bunu telafi edecek güçtedir.SİVAS SPOR uma ise asla kıyama lütfen bu maçı alın zira bütün ülkenin gözü SİVAS SPORUN ÜZERİNDE OLACAK artık bana sivas sporu anlatma işide kalmayacak.BÜTÜN KALBİMLE SİVAS SPORUN BU MAÇI ALMASINI İSTİYORUM GÖREYİM YİĞİDOLAR VE HERKES YİĞİTLERİ BU MAÇTA GÖRSÜN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DAHA NEDİYEYİM
|
[QUOTE=Imparator5834][QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]EWET ORHANCIM 2 BİN FENERLİYE KARŞI NE YAPARIZ BİLMİYORUM AMA BU TARAFTARLA ZOR:( ONUR GARDAS ONLARDA KIM OLUYOR BEEE UNUTMA GARDAS ENİYİ FENERLİ OLU FENERLİDİR.BIRDE GARDAS 1 SİVASLI 1000 FENERLİYE BEDELDİR.BIRDE GARDAS.1 SİVASLI 1000 FENERLİ+1 ARİF-2000 FENERLİ EDER .[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BAK ORASINI HİÇ DÜŞÜNMEDİM ALI BİR ARİF=1000 FENERLİ:D..GEL FENER GEL ARİF TEK YETER HEPİNİZE:D[/COLOR] |
SİVASIN EN HARBİ VE STADLARIN EFNEDİSİ OLAN
[QUOTE=Onur Büyükdere][QUOTE=Imparator5834]
[COLOR=BLUE]BAK ORASINI HİÇ DÜŞÜNMEDİM ALI BİR ARİF=1000 FENERLİ:D..GEL FENER GEL ARİF TEK YETER HEPİNİZE:D[/COLOR][/QUOTE] BİZ FENERİ EVRE CEVİRE YENDECEĞİZ VE 1967 GENC TARAFTARLAR TÜRKİYENİN STADLARIN EFENSİ OLDUĞUNU GÖSTERCEĞİZ 1 TANE 1967 GENC TARAFTAR FENERİN ALAYINA YETER |
HERKES KIRMIZI-BEYAZ GİYİNSİN
HERKES KIRMIZI BEYAZ GİYİNSİN SİVASI KIRMZI CEHENNEME CEVİRELİM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |