SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Eylül Belediyesi 1. lige yükseldi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31504)

burak58as553 22.03.2011 16:30

Cevap: 4 Eylül Belediyesi 1. lige yükseldi

[B]Avrasya tv göstermişti macları.Hepsini izledim.Abi bizim ne oyuncularımız varmıs ya :) Bizim gercek yerimiz 1.Lig.[/B]

yigidomustafa58 22.03.2011 16:56

[B]tebrik ediyorum 4Eylül'ü yükselişi bizi gururlandırıyor ...[/B]

kangallıwert 22.03.2011 18:01

[FONT="Comic Sans MS"][B]Sıra Basket takımında insallah sivasın gencleri basketi seviyor ama malesef takım 3.ligde baskan duy bu sesi.[/B][/FONT]...;)

mnt3 22.03.2011 23:29

Gerçekten çok büyük bir başarı,tüm oyuncuları,teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum.gelecek yıl sivas ta türkiye nin en büyük voleybol takımları izlenebilecek...

Salim58 23.03.2011 07:11

[B][I]İzmir'deki final maçlarında oynadığı 3 maçıda kazanarak şampiyon olan gururumuz 4 Eylül Belediyespor,önümüzdeki sezon Halkbankası,Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli takımların olduğu 1.ligde mücadele edecek.[/I][/B]

Ensar 23.03.2011 14:10

G]

Aroma Erkekler Voleybol İkinci Ligi final grubu karşılaşmaları sonucu, 4 Eylül Belediyesi şampiyonluğa ulaştı.

Atatürk Spor Salonu'nda tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmaların son gününde, Niksar Belediyesi'ni 3-1 yenen 4 Eylül Belediyesi, bu sonuçla gruptaki tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

DORÇE TED Kolejliler'i 3-2 yenen Belediye Plevne ise grubu aynı puana sahip Niksar Belediyesi'nin önünde averajla ikinci sırada tamamlayarak 1. lige yükselen diğer takım oldu.

'SİVAS HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ''
Şampiyon olarak Sivas'ı voleybolda ilk kez en üst ligde temsil edecek takım olan 4 Eylül Belediyesi'nin kulüp başkanı Ahmet Polat, maddi güçlükler içerisinde bulunan Sivas Sağlık Spor Kulübü'nün erkek voleybol takımını iki yıl önce devraldıklarını ve Sivas'ı 4 Eylül Belediyesi adıyla temsil etmeye başladıklarını hatırlattı.

Kısa sürede iyi bir takım kurmayı başardıklarını belirten Polat, ''Şampiyon olacağımıza inanıyorduk. 1. Ligde kalıcı olarak Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Şampiyonluğu, Sivas halkına armağan ediyoruz'' diye konuştu.

4 Eylül Voleybol Takimini ve teknik yönetimini ve biz Taraftarini burdan Kutluyorum kisa zaman icinde 1. lige cikmasi biz sivaslilarin Gururu olmustur bizlere böyle güzel heyacani yasatanlara sonsuz Tesekkürlerimi iletiyorum onlara biz sivasliyigidolar olarak Taraftar olacagiz ve maclarinda desdek olmak bize gurur verecektir simdiden sivasimiza hayirli olmasini ve en kisa zamanda ligde barasilarin devamini getirmesini diliyorum. Bir eksigimiz kaldi insallah basget Takimi oda olursa hepsi tam olmus olur.

Rallim58 23.03.2011 14:52

[B]4 Eylül Belediyespor Voleybol takımının şampiyonluğunu tebrik ediyorum. 1. lig müsabakalarında da başarılar diliyorum.

Futbol takımın da şampiyon olarak ligi tamamlamasını can-ı gönülden istiyor ve bekliyoruz.

Tebrikler, teşekkürler, başarılar...[/B]

ozledımeskıyı 23.03.2011 16:07

Bjk küme düşer Sivas takımı çıkar adalet budur
Tebrik ediyorum avrupa da da başarılara imza atar umarım yakın gelecekte

B.DUMANLI 23.03.2011 18:46

Belediye´nin böylelikle iki takimi olmus oldu.Biri futbol takimi ,biride voleybol takimi.Cumhuriyet üniversitesindende seyirci potansiyelini belki bulur voleybol takimimiz.Hersey cok güzel gelisiyor Sivas acisindan.Su anki Sivas gencligi cok sansli.Alltmisli ve yetmisli yillarda bunlar hayal gibiydi.

58VoLkAn58 24.03.2011 15:57

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Tebrik ederim bu çok büyük bir başarı.[/B][/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.