![]() |
Cevap: Maçın ardından...
HELAL OLSUN SIZLEREEE ISTE TARAFTAR ISTE SIVASSPOR
|
[QUOTE=85200258;705083]Dostum maçı stadda mı izledin bilmiyorum ama Rada ilk yarıda orta sahadan defansa yardımcı olan tek futbolcuydu nerdeyse.. Yani Rada'yı bende çok begenmiyorum ama bu maçta kötü top oynamadı.[/QUOTE]
aynı maçımı izledik bilmiyorum 2 haftadır Rada Çok iyi top oynuyor Attığı pasları görmediniz Sanırım buca ve bjk maçındada cok iyi oynadı bence sürekli oynamalı manisa macındada oyuna girdikten sonra asist yapmıstı yanls adamımı izledim diyorum yorumlara bakınca |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Rıza Hoca'nın hamlelerine itiraz edenleri anlamıyorum.Gidin siz yönetin takımı.
Rıza Hocam mükemmel hamlelerde bulundu. Sivasspor beraberliğe razı bir futbol sürdürürken Sivok'un kırmızı kart görmesi atak oynamamızı sağladı. Böylece de maçı kazanmış olduk. Önümüzde İBB maçı var inşallah o maçıda alır 4'de 4 yaparız.[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][I]Rakip takım trübününde olup kendini Sivaslı zanan zavallılara da bu kapak olmuştur artık....[/I][/B]
|
Sivasspor her zaman yenmeli cunki, sivasspor yenince borsa yukseliyor turkiyenin yuzu guluyor ekenomi canlaniyor
|
Cihaninda hocamizinda aciklamalari cok güzel. Bazi elestirmenler sivas cok sert oynuyor demis bende onlara besiktasin eli armut mu topluyor onlarda sert oynasaydi diyorum
|
rıza hoca sivaslı havanın sert adamın mert oldugu yerden adam satmaz ve maçı verir diyenlere TOKAT GİBİ ÜÇ PUAN HELAL OLSUN
|
Hocamıza sonsuz teşekkürler bu takımı yeniden dirilttiği için inşallah çıkışımız her daim sürer.
|
riza hoca sivas icin cok büyük bir nimet düssekte kalksakta riza hocamla güzel.senin allahina kurban hocam.düsmek konusuna gelirsek bundan haftalar önce sivas en dibi gördügünde bile her hefta inatla yazdim buraya bir canakkale düsmez birde sivas düsmez dedik.ve diyoruz. sivas artik bir ekol bir marka düsmez düsüremezler.
|
Sahibinden satılık 4X4 kartal!!!!!!
1903 model çok kullanılmış, 2ileri 4geri vitesli önden arkadan sağdan soldan vuranı var beyaz renkli camlarında siyah film var modifiye deilmeye çalışılmış Q7 arması ferrari vites kolu takılmıştır. 8 kişi... rahat biner. sorun olursa 4 ü perşembe 4 ü pazar biner. bir defasında ingilterede test edildi bi...r seferde 8 kişi binebildi... ..(mütacaat: YILDIRIM SEKİZGÖREN....) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03. |