![]() |
Cevap: Bjk Maç Fotografları
[QUOTE=velibircan;705594]isteyen kendisini istediği kadar dev aynasında görsün biz deplasman taraftarıyız mesajını düzelt ...[/QUOTE]
Birak birak kalsin;)Ugrasmaya degmez gercide killaniyor insan yazdiklarini görünce |
Bu maçta bizim tribün biraz sönük geldi bana..
Tvden izlediğim kadarıyla söylüyorum, Ligin ikinci yarısında oynadığımız diğer maçlardaki tribüne nazaran biraz sönüktü. |
[QUOTE=S.s.Yigido;705908]Bu maçta bizim tribün biraz sönük geldi bana..
Tvden izlediğim kadarıyla söylüyorum, Ligin ikinci yarısında oynadığımız diğer maçlardaki tribüne nazaran biraz sönüktü.[/QUOTE] [B]Aynen Kasım bizde memnun değildik. Sezonun en kötü tribünü oldu diyebilirim. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi olcaz.[/B] |
Bazı arkadasları sivaslı kartallar yerine memleketi güzide grubumuz yeniçerilerin içinde görmek mutluluk verici.
|
[B]Sahipsiz Sivas'ın ve Sivas Tribünlerinin 1995'den bu yana Tek ve Gerçek Sahibi 'YENİÇERİ'[/B]
|
Yeniçeriler! .....
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;706087][B]Sahipsiz Sivas'ın ve Sivas Tribünlerinin 1995'den bu yana Tek ve Gerçek Sahibi 'YENİÇERİ'[/B][/QUOTE]
Senin görüşün gardas. 3 4 sene öncesine kadar neredeydiniz diye soru sorsam? |
[QUOTE=bortecine;706166]Senin görüşün gardas. 3 4 sene öncesine kadar neredeydiniz diye soru sorsam?[/QUOTE]
[B]yüzbinlerce kez açıklandı..biraz araştır bul..[/B] |
[QUOTE=yeniceri_can;706204][B]yüzbinlerce kez açıklandı..biraz araştır bul..[/B][/QUOTE]
Beşiktaş trbinündeydi diyebilirisin gardas |
[QUOTE=bortecine;706205]Beşiktaş trbinündeydi diyebilirisin gardas[/QUOTE]
herkes kafasına göre gelip yazıyor iftira atıyor sende konuş bakalım nereye kadar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28. |