![]() |
Cevap: Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yoru
MAC CUMA GUNU.HAYIRLISI OLSUN.
|
evet, zor bir mac bu mactan ve konyaspor,dan kesin uc puan almaliyiz ligi koparmasi icin sivas bu iki mactan 90 dakika cok iyi mucadele etmesi lazim bucaspor tehlikesi devam ediyor
|
Emenike karşısında tel, tel dökülen defans hattı, cezalı falan değillerse, Mustafa Pektemek gibi kaliteli bir santrafor , Ermin Zec gibi hızlı bir futbolcuyu, nasıl durduracaklar bilemiyorum. Bu adamların karşısına hızlı ve çabuk oyuncuları koymak doğru olur. Navratil ve Sedat oynarsa takımı eksik bırakabilirler. Bence Hayrettin ve İvanovs en doğru seçim olur. Bu maçı kazanmamız için, orta saha ve forvet hattının kapasitesinin tamamını sahaya yansıtması gerekir. (Tabi bu yazdıklarımı, G.birliği takımının kafa olarak, ligi bitirmemiş, kapasitesini sahaya yansıtan bir takım olarak sahaya çıkarlar diye düşündüğümden yazıyorum. Düşme gibi bir korkuları olmadığından biraz rahatta oynayabilme durumları olabilir.) Kendi bakış açımdan bu maça çıkabilecek şu kadromuz yararlı olur diye düşünüyorum.
--------------------------------Korcan------------------------------- Murat---------------------İvanovs------Hayrettin------------Ziya ---------------------------Kadir----Sandro------------------- Grosicki---------------------Erman---------------------Cihan ---------------------------------Eneramo--------------- |
[QUOTE=fatih585858;709983]Emenike karşısında tel, tel dökülen defans hattı, cezalı falan değillerse, Mustafa Pektemek gibi kaliteli bir santrafor , Ermin Zec gibi hızlı bir futbolcuyu, nasıl durduracaklar bilemiyorum. Bu adamların karşısına hızlı ve çabuk oyuncuları koymak doğru olur. Navratil ve Sedat oynarsa takımı eksik bırakabilirler. Bence Hayrettin ve İvanovs en doğru seçim olur. Bu maçı kazanmamız için, orta saha ve forvet hattının kapasitesinin tamamını sahaya yansıtması gerekir. (Tabi bu yazdıklarımı, G.birliği takımının kafa olarak, ligi bitirmemiş, kapasitesini sahaya yansıtan bir takım olarak sahaya çıkarlar diye düşündüğümden yazıyorum. Düşme gibi bir korkuları olmadığından biraz rahatta oynayabilme durumları olabilir.) Kendi bakış açımdan bu maça çıkabilecek şu kadromuz yararlı olur diye düşünüyorum.
--------------------------------Korcan------------------------------- Murat---------------------İvanovs------Hayrettin------------Ziya ---------------------------Kadir----Sandro------------------- Grosicki---------------------Erman---------------------Cihan ---------------------------------Eneramo---------------[/QUOTE] futbolcuların ve takımların form grafiği her zaman aynı olmayabilir.korcan buca ve ibb maçlarının kahramıydı ona bakarsanız.o hızlı dediğin e.zec kasımpaşa maçında çok iyi değildi mesela. düşmesi nerdeyse kesinleşmiş olan kasımpaşa ve buca bizden daha iyi oynuyor. biri savunma yapmayı bilmiyor diğeri ALLAH tan gol atmayı. |
aman ha aman dikkatli olmamız gerek. rehavete gerek yok her an her şey olabilir. buraya kadar geldik, bu kadar emeği boşlamayalım. lütfen...
|
cihan gönderildi diye duyum aldım. ne kadar doğru bilmiyorum. bilen dostlardan cevap bekliyorum.
|
Ters takım ama evimizde alırız gençlerden maçı onlarda kendilerini satmak için oynayacaklardır ama evimizde biraz akıllı davranırsak 1-0 alırız maçı bu hafta 35 puan en kötü ihtimal 33 puan oluruz.
|
Bu mac sabaha kadar oynansa berabere biter gibime geliyor.Karabük´deki gibi kisiliksiz futbol oynarlarsa ,Genclerbirligi yener ve gider.Arkadan gelen M.Bakkal´in takimi belki 3 puan verirde resmen ligde kaliriz.Son iki macdan benim ümidim zaten yok.
|
alacağımız 1 puan bile bu hafta oynanacak maçların ardından ligde kalmamızı matematiksel olarak dahi garantilemek anlamına gelebilir.
bu yüzden önce yenilmemek için oynamalıyız. gol yemezsek zaten kazanırız. öyle değil mi..? |
kasımpaşa ve karabük maçlarındaki gibi oynarsak yeniliriz .önceki maçlardaki gibi oynarsak kazanırız.sonucu oyuncuların pisikolojisi belirleyecek.rehavetmi kazamna istegimi bakalım hangi pisikolojik durumda olacak oyuncular.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53. |