![]() |
Cevap: Kimse bu maçta bir şey aramasın
[QUOTE=Sivas_SporLu58;716780]bende dahil olmak üzere binlerce taraftar kaybettiniz şimdi bagıracak tribün yapacak tarafrar bulun hadi o stada bi daha grersem[/QUOTE]
arkadaş sen ya trabzon yada gs taraftarısın.iddiası olmayan bir maçta para kazanmaktan daha doğal ne olabilir.artık futbol parayla dönüyor.fb bugün şampiyon olduysa kasasının dolu olmasındandır.sezon boyu sigara parasına maçları seyrederken iyiydide bir maçta bilet fiyatları yüksek tutuldu diye kötümü oldular.ben mecnun başkanı rıza hocayı,futbolcuları,valimizi,belediye başkanını tüm sivas halkını tebrik ediyorum.bu kadar önemli bir maçı yüzümüzün akıyla bitirdik. |
Cevap: "Kimse bu maçta bir şey aramasın"
[QUOTE=ZiDaNe58;716478]bu açıklamaya gerek bile yoktu be hocam bu maçta bişeyler arayacak olanlar ts nin karabükle oynadığı maçı araştırsınlar fenere oynadığının 4 de 1 ini oynamadı trabzona..biz alnımızın akıyla çıktık bu maçtan herkes gördü ne kadar onurlu bi takım olduğumuzu...[/QUOTE]Trabzonlu serdar bali sivasspor çıkıp delikanlı gibi oynasın yeter dedi karabükte trabzona yattı bize böyle göndermeler yaptılar
|
ben arıyom rıza hoca sen sivaslısn gards nasıl saatın onurumuzu
|
Cevap: "Kimse bu maçta bir şey aramasın"
[QUOTE=sinan-58;716454]bir şey aramaya gerek yok yönetimin takımı kazandı[/QUOTE]
KONUSTUĞUN LAFA BAK SİZ PROVAKOTERLRE EN CEVAP TAKIMDAN GELDİ NE DEMEK İSTİYON O ZAMAN SEN GEL YÖNET SİVASSPORU DAHA NE YAPSIN ADAMLAR HELAL ASLANLAR GİBİ ÇIKTI OYNADI TAKIMIMIZ SEN BİDE KARABÜKE BAK |
[QUOTE=yusuf_yusuf;716846]ben arıyom rıza hoca sen sivaslısn gards nasıl saatın onurumuzu[/QUOTE]
:)))))) ONURMU? NE OLMUŞKİ ALLAHA ŞÜKÜR YUSUF EFENDİ ONURUMUZDA BİŞİ YOK ŞAMPİYONLUĞADA OYNAMADIK BİRİLERİ İÇİN PROVAKOTÖRLÜK YAPMAYIN SİVASA VE SİVASSPORA SAHİP ÇIKIN |
Ne yani şimdi Sivasspor maçı satmış mı oldu?
Ya Sivas 3 tane gol attı.. Daha ne yapsın :confused: 17 maçta kimsenin yapamadığını Sivassporun yapmasını beklemek hem Sivasspora hem de Fenerbahçeye saygısızlık olmaz mı? Şampiyonluk adayı Trabzon bile ikinci yarı yenememiş Fenerbahçeyi.. Sivasspor yenildi diye maç mı satmış oldu? O zaman başta Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray olmak üzere tüm takımlar maçlarını satmışlar Fenere... Trabzon hakettiyse Fenerbahçeye yenilmeseydi şimdi hamsikafalılar şampiyondu.. Biz bire şey yapmadık ama ilahi adalet... Ne demiştik maçta "i...e trabzon... olamazsın şampiyon" |
kimse birsey satmadı senin onurun tezgahın üzerindeyse sana lafımız yok
koca sezon kimse yenememiş biz yenecekmişiz kolaysa trabzon berabere kalaydı sivasımız başkanından hocasına kadar mükemel bir 90dakika çıkardı burda sivası eleştirenler kolaysa sizin ta kımlarınız yeneydi liğte kalana kadar canımız çıktı birileri diyorki niye yenmediniz o iş klavyede yama ile olmuyor sadri efendide şaçmalıyordu noldu herkes yerine trabzon bu liğte sampiyon olamaz |
[B]yönetim en büyük yanlışı sana yaptı hocam ilk maçta seninle dalga geçen fener taraftarına stadın hepsi teslim edildi...[/B]
|
olaya bir nokta koyalim: maci satan varsa (ki ben inanmiyorum) ********dir. ama öyle degilse ve olmadigi halde SIVASSPOR'un sattigini iddia edenler varsa onlar daha büyük ********dir. anlayan anlamistir...
insan bu kadar kendinden süpheye düser mi arkadas!... hem canim cigerim Sivassporum diyeceksin, hem de takimindan memleketinden süpheye düseceksin. Madem Sivasspor'un saibeye bulastigina inananlar var, onlardan ricam bir daha Sivasspor'luyum demesinler, cünkü saibeli olduguna inandiginiz bir takimi tutmayin arkadas! Güvensizlik üzerine ask olmaz... |
ya hocam boşver bu konuda konuşmaya bile değmez, birşey arayanlar karabük'te arasın ne arıyorlarsa, sivasım gururuyla şerefiyle oynadı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |