SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Belay An Meselesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32105)

tavatir 05.06.2011 15:14

Cevap: Belay An Meselesi

[QUOTE=Gattuso58;721204]kardeş football manager oyuncuyu alıyorsun imza atıyor en son oyuncu takıma katılma tarihi 1 temmuz olarak ben biliyom:confused:[/QUOTE]

[B]
Football Manager sadece bir oyun kardeş :) 1 Haziran'da resmen başladı transfer dönemi.
[/B]

[QUOTE=karşıyakalı;721214]beyler oyuncu imzayı atmadan hemen havaya girmeyelim. sonra iş olumsuz olunca büyük hayal kırıklıgı yaşıyoruz.daha önce bunun örneklerini bi çok kez yaşadık inşallah en kısa sürede imza atılır ve bizlerde seviniriz böylece[/QUOTE]

Senin de dediğin gibi resmi imzayı beklememiz lazım. Transfer kesin olarak bitmemiş. İmzalar atılırsa o zaman tamam diyebiliriz ancak. Çünkü bu oyuncuyu başka takımlar da istiyormuş.

ZiDaNe58 05.06.2011 15:25

belay ı alan takım biz oluruz inşallah.desenize kanatlardan çok etkili olacağız bu sezon:)

sawyer5892 05.06.2011 15:27

belay transferi iyi olur ama bu takıma kadirin yanına bir ön libero ve iyi bir golcü lazım işte o zaman başarı gelir

kangallıwert 05.06.2011 15:28

[B]Oncelikle yonetime ve hocaya helal olsun..Faty ve Belay gercekten kaliteli oyuncular...Sag bek,Orta Sahanın Gobegi,Forvet aldikmi iş biter...[/B]

gürünlüyiğido58 05.06.2011 15:31

haydi hayırlısı inşallah faydası olur...

terazi 05.06.2011 15:35

Gelmeden yorum yapmak dogru degildir ama
Gelene agam deriz gidene pasam deriz ;)

DoomsDay58 05.06.2011 15:44

Hadi hayırlısı videosunu izledim çok etkili bir oyuncu inşallah sorunsuz transferi bitiririz.

58ToPraK58 05.06.2011 16:04

Baley transferi hiçbir spor sitesinde yazmıyor. Faty'nin taransferi daha olmadan yazılmıştı. Bu taransferin ben pek gerçekleşeceğini sanmıyorum, gerçekleşmesini isterim ama başka takımların da devrede olması işimizi zorlaştırmışa benziyor. Artık baley olmazsa başka birini alırız Rıza hocanın alternatifi vardır eminim. Benim düşüncem saol kanat yerine defansif ve ofansif yönü iyi olan bir sağ kanat oyuncusu almak gerek. Geçen sezon suarez, mehmet yıldız falan oynadı önce ordaki eksi giderilmeli.Ama Hayalkafe yüzde 90 bizde diye yazmıştı ona da güveniyoruz sonuç ne olur zaman gösterecek..

58Sivaslilar 05.06.2011 16:36

Riza hoca yillarin sporcusu kendi memleketinin takimina ise yaramaz kuru kalabalik getirecek degil herhalde yeni sezon ilk 5 in icerisinde olacgiz bu gidisle insllah hadi hayirlisi olsun

savaş2 05.06.2011 16:37

[QUOTE=tavarih;721159]İnşallah. Mücadeleci oyuncu olması güzel. Oyunun her iki yönünde de etkiliymiş. Ama bakalım Bordeaux falan da devreye girecek mi ?[/QUOTE]

+++bide bilica gelirse süper olur defans
+++2 orta sag bide golcu alırsak tamamdır...derim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08.