![]() |
Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
[B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B] |
[QUOTE=Berkkaya5858;722577]gardaş bende gürünlüyüm gürünün güllübucak köyündelim BİZİM SİVASLILARR O YAPILAN ERDOĞAN BAYRAKTAR TARAFINDAN ÇİRKİN HAKARETLERİ BEN SİNDİREMİYORRUM BİZİM SİVASLILAR NASIL SİNDİRİYOR İNANAMIYORUM BUNUN MUTLAKA HADDİNİ BİLDİRİLMESİ GEREKİYORDU AMA BİZİM SİVASLILAR AZ BİŞE MİLLİYETÇİ OLSA TRABZONLULAR GİBİ SESİMİZİ DUYURURUDUK AMA HERKES SESİNİ ÇIKARMIYOR ŞU SÖZ ÇOK AĞIR BİR SÖZ AMA ANCAK KENDİNİ BİLMEZ BİRİ SÖYLER SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ BENCE ÇOK AĞIR BİR SÖZ
:mad::mad::mad:[/QUOTE] aynen katılıyorum |
[QUOTE=mucahitbaba58;722581][B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B][/QUOTE] HAY AĞZINA SAĞLIKK |
sayın Başbakan o kadar çok umudumuzu kırdınız ki, halende 25 bin diyerek umudumuzu kırmaya çalışıyorsunuz, Allaha and olsun 1000 oy kullanma hakkım olsa bir tanesini bile sana vermem.
|
[QUOTE=mucahitbaba58;722581][B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B][/QUOTE] BU SÖZLERİN ALTINA ANCAK İMZAMI ATARIM TAMMAMEN BENİM İÇİM DÖKMÜŞÜN |
4 yıl önce stad sözü ........ 4 yıl sonra 25 veya 30 bin kişi ????? yapacağız.... edeceğiz....... zübük deki gibi : alkış !!!!... yaşa varol... o toplum zübük gibileri hak ettikleri için zübükzede oldular filmin sonu : böyle toplumlar var olduğu sürece zübükler hep var olacaktır.. .... hani 33 bin kesindi.... inanın yapacak olsalar bile 25- 30 bin dediğine göre 25 bin demektir bu, 30 bin ifadesi ise tesellidir...
|
[QUOTE=kanımaksa58;722578]kendi ağzınla söylüyon sadece 1 tanesini yaptı diye hala inanıyom diyom ??[/QUOTE]
Arkadas, benim söylemeye calistigim sey, sadece sivasin degil baskalarin stadida yapilmadi, yani sivas'a özel tavir sergilemiyorlar. Hem bu bir stad ha dedimmi yapilamaz, ben inaniyorum arkadas, basbakan yapilacak dediyse yapilacak bu kadar. Baska hangi ülkede görülmüs hükümetlerin sehirlere özel stad yaptigini? Ben avrupada kaliyorum ve hicde buna benzer birsey duymadimda görmedimde. Biraz sükür etmesini bilin kardess. |
Basbakan gecen sene el altindan sivasi hakemlerle dalevereyle ligden dusurecekti. Hala ondan stad bekliyorsunuz...Allah basbakan in serrinden sivasi korusun baska birsey istemem!!!
|
Bu Basbakan nara atmayi cok seviyor bizim Sivas AKP Milletvekilleri Ankarada Mecliste Pasa Pasa seyredip oturuyorlar. Kuru laflara karnimiz tok Sivasliyim ama AKP degiliz artik. 4Yil oldu Stadin Temeli yok (yaziklar) olsun.... Iste bize Basbakan
|
bu adama oy vermeyin
oy verilecek parti varsa oda sivasin partisi BBP |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |