SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tribünlere İsim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32252)

Army 26.06.2011 00:33

Cevap: Tribünlere İsim

[I][B]Tribünlerın isimleri çok yüksek ihtimalle sponsor isimleri olur boşa uğraşmayalım :) Öylede olmalı zaten.. [/B][/I]

kanımaksa58 26.06.2011 03:02

[B]dereyi görmeden paçalar sıvanmış hemen [/B]

PETKOVİC 26.06.2011 10:15

Biri Bülent Uygun olsun :D:D

alemdarlar 26.06.2011 19:26

düşünceler projeye dökülecek ve stad yapılıp sivassporumuza verilecek.projeye başka eller uzanırsa satadın ve tribünlerin ismi başka ellerde olur.

İnönüyü Fİ YAPI yaptı. İnönüyken Fİ YAPI İNÖNÜ oldu.(örnek bu.tribünüde almak istediler isimleri olsun istediler baskı oldu olmadı stad isminde kalındı.)
Kulübümüz baskımızla size toprak verdik bizim borumuz öter diyecektir.Ayrıca zıt düşünenler olacak illaki.Olumlu düşünenler lütfen konuyu tekrar okusunlar ve yorumlara saygılı olsunlar.

Galarasarak Alparlan Dikmen Tribünü yaptı.Amigosunun ismini koydu.Bu belki yol gösterecektir bizlere.İsimi yanlış yazdıysam düzeltin.

Ayrıca unutmayın ki bazı FİRMALAR FORMAMIZA BİLE GEÇEN SEZON reklam vermedi.Hepimiz şahit olduk.Teklif geldi kabul etmedik veya babayiğit markalarımızdan teklif bekledik gelmedi.

İSİM ÖN PLANDA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİVASLIYA YAKIN KİŞİ İSİMLERİ VERİLECEKTİR.AYRICA BELKİ DENİLDİĞİ GİBİ SPONSOR BULUNUR BAZI TRİBÜNLERE İSİMLERİ VERİLEBİLİR.YÖNETİME SESLENİN İŞTE.PROJE VARSA ÇOCUK GELİYOR DEMEKTİR.BENİM İSMİM DOĞMADAN KONMUŞ.

iyi akşamlar.

nightmare58 30.06.2011 16:13

[QUOTE=alemdarlar;727118]düşünceler projeye dökülecek ve stad yapılıp sivassporumuza verilecek.projeye başka eller uzanırsa satadın ve tribünlerin ismi başka ellerde olur.

İnönüyü Fİ YAPI yaptı. İnönüyken Fİ YAPI İNÖNÜ oldu.(örnek bu.tribünüde almak istediler isimleri olsun istediler baskı oldu olmadı stad isminde kalındı.)
Kulübümüz baskımızla size toprak verdik bizim borumuz öter diyecektir.Ayrıca zıt düşünenler olacak illaki.Olumlu düşünenler lütfen konuyu tekrar okusunlar ve yorumlara saygılı olsunlar.

Galarasarak Alparlan Dikmen Tribünü yaptı.Amigosunun ismini koydu.Bu belki yol gösterecektir bizlere.İsimi yanlış yazdıysam düzeltin.

Ayrıca unutmayın ki bazı FİRMALAR FORMAMIZA BİLE GEÇEN SEZON reklam vermedi.Hepimiz şahit olduk.Teklif geldi kabul etmedik veya babayiğit markalarımızdan teklif bekledik gelmedi.

İSİM ÖN PLANDA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİVASLIYA YAKIN KİŞİ İSİMLERİ VERİLECEKTİR.AYRICA BELKİ DENİLDİĞİ GİBİ SPONSOR BULUNUR BAZI TRİBÜNLERE İSİMLERİ VERİLEBİLİR.YÖNETİME SESLENİN İŞTE.PROJE VARSA ÇOCUK GELİYOR DEMEKTİR.BENİM İSMİM DOĞMADAN KONMUŞ.

iyi akşamlar.[/QUOTE]

Kale kilit hem forma reklamı hem de Tribün isim hakkı alsa bence güzel olur, KALE KİLİT KALE ARKASI TRİBÜNÜ olabilir. Gerçi firma sahiplerinin istemesiyle alakalı umarım benzer bir uygulama olur gerçekten isteriz. Hem KALE KİLİT için iyi olur hem de SİVASSPOR'umuz için...

alemdarlar 17.07.2011 09:47

[QUOTE=kanımaksa58;727023][B]dereyi görmeden paçalar sıvanmış hemen [/B][/QUOTE]

Stad 33 binden 27 bine düştü.Baskı kuramadık.Tribün isimleride Erdoğan,Hızlı Tren,Çılgın Proje v.s. olursa şaşırma.Dereyi geçtik,paçayı sıvayalım güzel kardeşim.Tribün isimleri ile ilgili baskımız duyurulmalı ve eyvah yiğidolar ciddi onlar ne derse o olmalı dedirtmeliyiz birilerine.Stad projesinde elimize verdiler emziği eyvallah dedik.

Yorumuna saygılı olduğumu vurgulamak istiyorum.Yazımı ek yaptım sadece güzel kardeşim.TRİBÜN isimleri mücadelemiz kaldı.Yenilmeyelim bunda da.Proje hazırlanıyor beyler bayanlar.Düğmeye basılınca derede kalmayacak paçada.

TRİBÜN İSİMLERİNİ BELİRT ve BİZDEN OLSUN.YAZIM OKUNMUYOR SANMA.

GLoBe-Y-Gençlik 17.07.2011 09:51

[B]Güzel Düşünce İyi Plan İnş Olur....[/B]

alemdarlar 17.07.2011 10:47

[QUOTE=yigido_halil_58;726938]niye kafanizi yoruyorsunuz bence en basiti

-maraton tribunu A:D
-maraton tribunu B:D
-kale arkasi A:D
-kale arkasi B:D[/QUOTE]

Halil bakış açına hayranım dostum... Eyvallah.

cılgınsivas58 17.07.2011 11:44

muhsin yazıcıoğlu ile mecnun odyakmaz tribünü daha iyi olur diyorum

favori58 26.07.2011 14:09

MUHSİN BAŞKANIN ADI TRİBÜNLERİN ENGÜZELİNE VERİLSİN. yakışır...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17.