SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKEME YENILDIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3229)

EKO58 06.11.2005 17:50

ben radyodan dinledim keşke seyredebilseydim.eğer her giden geri gelseydi dedem gelirdi değilmi ? bırakın artık el muhabbetini sivassporumuz iyi yolda inşallah bir dahaki hafta galibiyetle kaparız ayrıca sivassporlu gözüküp (gs,bjk)li arkadaşların en ufak bir olayda ortalığı karıştırmakta üstlerine yok her maçta olan olaylar oluyor bence nasıl fenerbahçe shalke 04 yenemediyse sivassporda fenerbahçeyi yenemedi bu bu kadar basit demekki bazı hataları kendimizde aramalıyız.

Blackkite 06.11.2005 17:50

[QUOTE=sierra58]helal olsun sivasıma ilk gölü atıp seyirciyi sevindirdi ya ya o beraberlik golü neydi fenerin o anki sıkıntısını gösterdi ya gerisi boş bence mac sonucu degil kalitesi önemliydi
YÜRÜ BE KOÇUM YOLUN AÇIK OLSUN[/QUOTE]
kendimizi avutmaya gerek yok !! puan dahi alamadıktan sonra sevinçler boşa. tek sevindiren şey takımın atak da oynayabildiğini hem de fenerbahçe gibi bir takıma karşı atak oynayabileceğini göstermesi oldu.

sait 06.11.2005 17:51

Bu sene fener Hakemsiz mac almadiki her maci hakemin destegi ile aliyorlar.
Disarda da bizim hakemler yönetmediginden hep yeniliyorlar.

önder_1967 06.11.2005 17:54

her yerde her zaman...................

vallahi oynayan bizdik sağlık olsun
üç büyük yok tek büyük var
SİVASSPOR

olgu 06.11.2005 17:55

fenerbahçe elimizden zor kurtuldu. savunmanın yanilen her golde hatası olduğunu düşünüyorum. ama genede fenerbahçe gibi milyon dolarlık bir takıma 2 gol atıp, onları terletmemiz bile büyük başarı...

serrkann58 06.11.2005 18:02

canin sagolsun sivasspor iyi oynadik ama olmadi yigdom

Blackkite 06.11.2005 18:10

Atak oynat işte kardeşim

Lorant fenerbahçe maçında takımı atak oynattı ilk defa... belki de fenerbahçeyi gerçekten çok yenmek istiyordu. belki tarih 6 kasımı gösteriyordu. bir destan daha yazmak istiyordu. ama olmadı. yalnız birşey öğrendik ki bu takım atak futbol da oynayabiliyor ve bu işin hakkını veriyor. umarım diğer maçları da böyle oynarız ve bol gollü galibiyetler alırız.

sinan58_34 06.11.2005 18:13

sivassporumuz cok guzel oynadı haketmedıgı bı maglubıyettı hakemın suphelı kararları vardı ama bu macın skorunu degıstırmez olan oldu bıkere ama olsun sıvasımız cok basarılı bı futbol sergıledı tebrık edıyoruz

drummer 06.11.2005 18:16

BUNU SADECE İSMET ARZUMAN YAPMIYORKİ
YA KONYAYA ATILAN GOLÜN HAKEMİ KİMDİ
CEM PAPİLA DEĞİLMİYDİ.
DEMEKKİ FENERİN MAÇLARNDA ELLE OYNAMAYI HAKEMLERİN GÖRMEMEK GİBİ BİR ALIŞKANLIĞI VAR.
YADA BU ALIŞKANLIĞI KAZANDIRDILAR HAKEMLERE

dj_sado_88 06.11.2005 18:20

zaten adamların maçı masa başında almı olması aziz yıldırımın maçı izlemeye gelmemesinden belliydi fazla söze gerek yok kahrolsun federasyon

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50.