![]() |
canları saolsun
bence hakkı ya bu kadar yüklenilmemesi lazım dünkü maçta hatası vardı ama butun her tarafa o koşturdu bence o pozisyonda hayrettininde hatası vardı .. bu arada sivasımız çok güzel top oynadı ilk senemizde fenere kök söktürdük butun hepsine helal olsun canları saolsun....
|
[QUOTE=karakule58]bence hakkı ya bu kadar yüklenilmemesi lazım dünkü maçta hatası vardı ama butun her tarafa o koşturdu bence o pozisyonda hayrettininde hatası vardı .. bu arada sivasımız çok güzel top oynadı ilk senemizde fenere kök söktürdük butun hepsine helal olsun canları saolsun....[/QUOTE]
doğru gardaşım daha geçenlerde bu adamı göklere çıkaranlar ne çabuk sözlerinden döndüler ya seveceksiniz yada adamı rencide etmeyeceksiniz |
YERLİ FUTBOLCULARIMIZ YABANCI FUTBOLCULARIMIZ KADAR O FORMANIN HAKKINIZ VERSE BU MAÇ BÖYLE BİTMEZDİ.HAKKIYA GELİNCE BENCE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI OYNANAN MAÇLARDA YEDEĞE ÇEKİLMESİ GEREK.BİRDE LORANTIN 11 HAFTA BOYUNCA DEFANS,F BİRFUTBOL OYNATIP TAKIMA FENERBAHÇEYE KARŞI BI KADAR OFANSİF FUTBOL OYNATMASI BENCE HATAYDI BU MAĞLUBİYETTE LORANTIN SUÇU YOKMU?
|
Hakkı konusunda yapılan eleştirilere katılmıyorum.
Futbolda bu tür hatalar olur, bundan sonrada olacaktır. Futbolun güzelliği burada, birileri hata yapacak birileri sevinecek. Hakkı ilk maçlarda attığı gollerle takıma puanlar kazandırdığı zamanlar iyiydi şimdi kötümü oldu. Daha önümüzde çok maç var, yapıcı olalım Hakkı yı destekleyelim. Zaten 90 dakika hatasız oynayan futbolcu Dünya Yıldızı sayılır. |
Bakıyorum çok değil bundan birkaç hafta evvel Hakkı'yı göklere çıkaranlar şimdi adeta yerin dibine sokuyorlar. Yapmayın arkadaşlar. Hakkı bizim en tecrübeli oyuncuların başında geliyor.Hata elbette olacak. "Hatasız kul olmaz" diye bir söz vardır. Herkes hata yapabilir. Hemen bir maçla futbolcuların idam fermanını vermeyin.Bu maçta öyle olur başka bir maçta süper olur.Neticede oyun bu.Futbolcuları sezon performansına göre değerlendirmek en doğrusu bence.
|
bu kadar gaddar olmayın geçen ayın altın adamı seçilen oyuncumuzu şimdi böyle eleştirmek haksızlık yapanları esefle karşılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok ağır ithamlar varki bu ithamları yapanları sivassporluluğundan şüpheleniyorum
|
arkadaslar dunki maçda mehmet yıldız ın ne yaptıgını söyleyecek birisi varmı? muhammed yada balili dururken neden mehmet yıldız. oynamadıgı gibi oynanmasınada izin vermiyor.
|
[QUOTE=abircan]bu kadar gaddar olmayın geçen ayın altın adamı seçilen oyuncumuzu şimdi böyle eleştirmek haksızlık yapanları esefle karşılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok ağır ithamlar varki bu ithamları yapanları sivassporluluğundan şüpheleniyorum[/QUOTE]
gaddarlıkla alakası yok abi. tabiki hakkı iyi niyetli ama büyük oyuncu klendini büyük maçda göstermelidir. gs macında penaltı. fb macında malumunuz. 2 hafta sonraki bjk macında ne yapacağını kestiremiyorum ben |
[B][COLOR="Red"]şimdi okudum forma yazılanları ama üslüp konusunda sıkıntılar var.
önce hakaretleri bıraklamalıyız. her insanın diğer bir insanın eleştirisine saygısı olacak,olmalı,yoksa bu formların hiç bir anlamı yok. -hiç kimse eleştirilmeyecek diye bir kuralda yok,yüce yaradan da başka herkes eleştirilir,peygambelerler bile eleştiriliyor buradaki futbolcular neden eleştirilmesin.onların dokunulmazlığımı var. onlar kötü oynayacak biz eleştireceğiz. onlar iyi oynayacak biz göklere çıkaracağız. eğer hiç kimse eleştirlimeyecekse hiç kimse düşüncelerini söyleyemeyecekse bu site neden açıldı neden bu kadar üye kaydedildi,yada neden formlar var. o zaman maçlardan sonra yensekte yenilsekte [I](hani eskiden milli takımda kullanılan bir söz vardı yenildik ama ezilmedik,bu nasıl işse yenilen ezilmiştir)[/I]futbolculara gülücükler dağıtan formalara yazılar yazalım. o zaman formlar kapanır,insanlar sadece haberleri okur kapatır s.s.com u. birde sivasspora gönül vermenin şekli olurmu. o ne demek,sen televizyondan seyrettin ben stadda izledim bu ne demek,bu nasıl iş. isteyen istediği yerden izler durumu hangisine uygunsa ordan izler maçı.[/COLOR][/B] |
ya bu hakkı kotu futbolcu degıl ama kapasıtesı bu kadar galıba...
sıvassporumuza yakısmıyor.. gollerı yenıden seyrettım hepsı komedı .. boyle goller anca satısla olur...... bence fenere satılmıstır.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:59. |