![]() |
Cevap: Sivasspor 1-2 MP Antalyaspor hazırlık macı
[QUOTE=SaYa;731311]Aynen katiliyorum, yeter artik bu hayrettin israri, hazirlik macinda kendi kalemize gol atti diye degil, butun sezon boyunca bol bol yaptigi pozisyon hatalariyla (Ugur kavuk ile birlikte muthis ikili!!!) en az 20 puanimiz gume gitti. Bu hayrettin umut vadeden Ziya Erdalida kesiyor.[/QUOTE]
Bu hazırlık maçında sakarlığını bir kez daha gösterdi. Allah aşkına sivasın geçmişte yediği gollere bir bakın çoğu bunun sakarlığından oldu. yine başımza iş açacak gibi görünüyor. Bende ziya 15 tane hayrettn eder (adam omarakta) |
suna inanıyorumki hazırlık macları ölcü olmaz diye bir sey yok kesinlikle ölçünün ta kendisi rıza hoca sana kişiliğine saygım sonsuz lakin ne transferler nede gonderilenler beni umutlandırmadı mp antalya macını izlemedim umarım tahminlerimde yanlıs cıkarım halen unutamadıgım hedef ilk on acıklaması yuzunden eski sivasspor mumla aranacak gibi geliyor şevkim kactı bu acıklama yuzunden şike olaylarından dolayı kaybedilen puanlar yuzunden acıklamaların simden kulaklarıma geliyor offf offf baskan ve sivasspor uzerındeki bu şike olayları yuzunden takımda bazı onemli oyuncuların kendini hazırlayamadı camia olarak aklımızın surekli bir yerlere takılı olması futbolumuzu olumsuz etkiledi felan felan felan ben baskanımızın mutlaka serbest kalacagını ve aklanacagına eminim kimseninde bundan bir gr şüphesi olmasın sezon başladıgında eger takım oturmamıs istenileni veremiyorsa sakın bunu bahane olarak kullanmayın
|
[B]rıza hoca nerde hatası oldugunu biliyordur inşallah. ama şike olayları yüzünden bir forvet oyuncusunu şuanlık ön plana cıkarmıyorlar galiba. [/B]
|
[B]Arkadaslar belki haklisiniz ama benim gözümde Hayrettin hala cok iyi bir Futbolcu. Tamam hatalari var ama Sivassporun ona ihtiyac duydugu zamanda cok güzel bir Futbol sergiliyor. Kim ne derse desin o benim gözümde hem tecrübeli hem de cok iyi bir Futbolcu...:)[/B]
|
Antalya resmi mac kadrosuyla cıkmıs oyun nasıldı acaba skor cok önemli degil.
|
Hayrettin ile yollar ayrılmalı.Yerinede Hakan Kadir Balta niye olmasın
|
full yedekle çıkmışız erman-grosicki-eneramo-pedriel yok kalecide yok faty nası oynadı onu merak ediyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |