SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fatura Bana Kesilirdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32413)

yigido_ersin58 17.07.2011 20:02

Cevap: Fatura Bana Kesilirdi

Trabzon da gitti Karabük’te 4 gol attı, kimse bir şey demedi...
işte rıza hocanın bu lafını tebrik edıyorum özellıkle basın bunu ıyı okusun

HALIL 17.07.2011 20:34

bu kadar mi akkilica bir aciklama yapilir ya helal olsun sana riza hoca :)

Has Sivas`li 17.07.2011 21:02

Helal sana Hocam, cok güzel konusmussun....
Yabinci oyuncular icin güzel tespit etmis.
SANDRO "OUT"
SEMIR STILIC "IN" :D

yol58 17.07.2011 23:16

hocam herşey çok daha güzel olacak inş sana ve yönetime güveniyoruz sonuna kadar sizinleyiz yeni sezon kim tutar bizi çekemeyenlere inat ilk 5 i zorlucaz diyorum

nightmare58 17.07.2011 23:48

Allah'ın izniyle aklanacağız, eğer Pedriel'den daha bir forvet alınacaksa gönderilsin Pedriel ve Sandro bizim için faydalı olamaz artık yerine 10 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncu almalıyız... Ve de Karabük:0- Trabzon:4 Bu maçta çok iyi incelensin...

yigido_ersin58 18.07.2011 07:08

Bazı yabancılarımızı da gönderip, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapacağız.
Rıza hocanın bu sözu gereksz ybncılardan kurtulacaz demek ıstedı yerıne yerli transfer yapılacaktr heraldde

yigido_ersin58 18.07.2011 07:10

[QUOTE=nightmare58;732802]Allah'ın izniyle aklanacağız, eğer Pedriel'den daha bir forvet alınacaksa gönderilsin Pedriel ve Sandro bizim için faydalı olamaz artık yerine 10 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncu almalıyız... Ve de Karabük:0- Trabzon:4 Bu maçta çok iyi incelensin...[/QUOTE]

pedrıel sandro zaten kadroda tutulması hata faydalı olamazlar gönderılmesı daha ıyı bence yerlı transfer yapılabılır genc yetenekler alınabılır

HababamHa 18.07.2011 10:42

Devam et hocam sana sonuna kadar güvenimiz tam..

ahmet ali 18.07.2011 11:57

[QUOTE=58Sivaslilar;732747]yoksa adama sorarlar iki yil önce sivasin kacirdigi sampiyonlugu kimler sike yapti GAZI ANTEP SPOR TABATANIN DEGERI omuydu simdiki hak arayanlar o zaman NEREDEYDI?????????????[/QUOTE]
Arkadaşım seni kutluyorum...En önemli konudan bahsediyorsun.. Tum Turkiye biliyor ki iki yıl once Gaziantep, Sivasspor maçında ölümüne oynadı.. Hiç iddiası olmayan takımın oyuncusu Beto ikinci golu atınca o kadar sevinç gosterisi yaptı ki sarı kart gordu..
Sadece Tabata değil Beşiktaş GÜYA İsmail Koybaşının transferi için 7 milyon dolara yakın para verdi Antep'e....İsmail Koybaşı nın degeri hiçbir zaman 500 bin dolar bile değil..... İsmail Koybaşına,Tabata ya verilen bu paralar bir araştırılsın da gorelim...
RIza Çalımbay bu maçtan hiç bahsetrmiyor...????? Bahsetsin...!!!

HaKaN 18.07.2011 15:54

helal olsun hocam :) yola devam..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55.