![]() |
Cevap: Poznan'ı da Devirdik
bundan önceki maç kimi yendik panathinakos maçından sonra bir maç daha mı yaptı takım
|
[QUOTE=noname87;733243]bundan önceki maç kimi yendik panathinakos maçından sonra bir maç daha mı yaptı takım[/QUOTE]
antalyaya 2 1 yenilmistik ama ilk hazırlık macımızdı |
Arkadaşlar bu kadar umutlanmayın rakipin maçı ne denli önemsediğini bilmiyoruz...
|
[QUOTE=PETKOVİC;733258]antalyaya 2 1 yenilmistik ama ilk hazırlık macımızdı[/QUOTE]
haber Poznan'ı [B]da [/B]devirdik diye yapmışlarda sanki avrupada tarih yazıyoruz ondan bilmediğim bir şey mi var bir sorayım dedim yokmuş birileri gazı getirme çabasında anlaşılan alt tarafı bir hazırlık maçı geçen seneki facialara göre takım daha düzgün ona diyecek bir şeyim yok |
[QUOTE=noname87;733283]haber Poznan'ı [B]da [/B]devirdik diye yapmışlarda sanki avrupada tarih yazıyoruz ondan bilmediğim bir şey mi var bir sorayım dedim yokmuş birileri gazı getirme çabasında anlaşılan alt tarafı bir hazırlık maçı geçen seneki facialara göre takım daha düzgün ona diyecek bir şeyim yok[/QUOTE]
aynen aynen ben de başlığa yeni dikkat ettim :) |
takım bu sene saglam :)
|
Son rakip yine Yunan takımı
[U]Son rakip yine Yunan takımı[/U]
[IMG]http://www.sporxtv.com/flv/2011/07/16/104dc6692023f30d7888576eb1e786a6_1.jpg[/IMG] Avusturya'da kamp yapan ve Salı günü Türkiye'ye dönecek olan Sivasspor, son hazırlık maçını pazartesi günü Yunanistan 1.ligine yeni çıkan Pas Giannia ile oynadıktan sonra kampı tamamlayacak. 13 Temmuz'da başladığı Avusturya kampında 3 hazırlık maçı oynayan Sivasspor,4. Ve kamptaki son maçını 1.lige çıkan Yunan takımı ile pazartesi günü saat 18.30 Angerberg stadında oynayacak. Kamptan sonra iki gün izin verilmesi beklenen Sivasspor'un lig öncesi bir hazırlık maçı daha yaparak ligin başlamasını bekleyeceği ifade edildi. |
Cevap: Son rakip yine Yunan takımı
Allahın izniyle çok güzel günler bizi bekliyor
|
Cevap: Son rakip yine Yunan takımı
[QUOTE=eyupk;733588]Allahın izniyle çok güzel günler bizi bekliyor[/QUOTE]
İnşALLAh. Bizde Çok Bekliyoruz O Günleri Umarım O gün bir an önce gelir:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:52. |