![]() |
--->: Azerbaycan`daki Yiğidolar
aleykum selam can azerbaycandan elbeylili gardas
|
tabi yigidonun onundeki azeri kelimesi zarafatina.tabi ben anadolu yigidosuyum 100 faiz basadustunuzmu yigidolar
|
[QUOTE=SIVAS18;207720]COK ZOR YA BU ULKEDE YASAMAK BIR TANE SIVASLI GORDUM BURDA AMA ODA GERCEKTEN INSAN OLMADIGINA EMINIM :([/QUOTE]
nersi zor insan alisiyor demek ki sen bu sene geldin ben 3 yildir burdayim ben de ilk gelirken alisamadim ama daha sonra alisdim insan alisdin mi kopamiyor ne kadar zorluk ceksekde.:) :) :) |
[QUOTE=sandal5877;207873]bende moskovadayım arkadaşlar
burdanda desteklemeye calışıyoz sivasmızı[/QUOTE] uzak degilmisiz yakin nede olsa burasi.gecen sene burda guba rayonu var oraya sinir rusya oraya kadr geldik ama gecemedik tabi ki.moskovadaki yigidolara selamlar azerbaycandan bemde ogrenciyim burda:) :) :) |
azerbaycana ve özellikle baküye selamlar olsun....
|
[B][COLOR="Blue"]orta asyadanım bende kardeş ama öz sivaslıyım.yazları gelebiliorum memlekete.azerbaycanı bilmem ama orta asyada yalnız deilsin kardeş.[/COLOR][/B]
|
orta asyadanım bende kardeş ama öz sivaslıyım.yazları gelebiliorum memlekete.azerbaycanı bilmem ama orta asyada yalnız deilsin kardeş.
|
haminizi sevirem)) bende kazakistandayim..burda sivastaki kadar sivasli vardir sanirim))) almaata dan selamlar....
|
-->: Azerbaycan`daki Yiğidolar
aramıza hoş geldin gardaş niye yek olasın sonuçta hepimiz kardeşiz
|
Azerbaycana ve burada yaşayan Sivaslılara selamlar.Güzel bir yerdesiniz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02. |