SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivasspor Yeni Ürünleri Satışta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32628)

58candide58 02.11.2011 14:08

Cevap: Sivasspor Yeni Ürünleri Satışta

[QUOTE=davulcu;749937]beşiktaş sivasspor maçından sonra futbolculardan forma istedik adamlar vermedikleri gibi birde biz bu formayla 34 maç oynayacağız dediler yönetim nerdesin[/QUOTE]

[B]milan borjan hem formasını hemde eldivenlerini verdi..demek ki kalecide fazla mı var??? ayrıca gerçekten 1 formayla 34 maç oynamak süper lig takımı için utanç verici bişeydir duruma el atılmalı:confused:[/B]

davulcu 02.11.2011 15:08

[QUOTE=58candide58;749949][B]milan borjan hem formasını hemde eldivenlerini verdi..demek ki kalecide fazla mı var??? ayrıca gerçekten 1 formayla 34 maç oynamak süper lig takımı için utanç verici bişeydir duruma el atılmalı:confused:[/B][/QUOTE]

milan borjan çok heyecanlı bir sporcu kendisini maçlara konsantrasyon olarak çok yüksek seviyede hazırlıyor yeri geliyor taç kullanıyor yeri geliyor stoperlerimizin yapamadığ bir şeyi topu oyuna çabuk sokuyor onu bu işe karıştırma yönetim uyarır bundan sonra oda formasını eldivenlerini atmaz ben sana gerçekleri anlatmaya çalışıyorum sonuçta herkes para ödeyiğ bilet alıyor yağmurda ıslanıyor ama bir sporcunun taraftarına saygısızlık yapmaya hakkı yok

58hsn58 02.11.2011 15:52

Online satislar nezaman mumkun olacak..??

58candide58 02.11.2011 18:41

[QUOTE=davulcu;749967]milan borjan çok heyecanlı bir sporcu kendisini maçlara konsantrasyon olarak çok yüksek seviyede hazırlıyor yeri geliyor taç kullanıyor yeri geliyor stoperlerimizin yapamadığ bir şeyi topu oyuna çabuk sokuyor onu bu işe karıştırma yönetim uyarır bundan sonra oda formasını eldivenlerini atmaz ben sana gerçekleri anlatmaya çalışıyorum sonuçta herkes para ödeyiğ bilet alıyor yağmurda ıslanıyor ama bir sporcunun taraftarına saygısızlık yapmaya hakkı yok[/QUOTE]

[B]tabi ki hiçbir sporcunun kendi taraftarına saygısızlık yapmaya hakkı yok sonuçta biz onlara destek olmaya gidiyoruz..ayrıca gerçeklerinde farkındayım sadece kalecimizin yaptığı hareketin dikkatini çekmek istemiştim ama zaten farkındaymışsın... dediklerininde aksini iddia etmedim ??? [/B]

infial§ 02.11.2011 19:09

çok pahalı alım gucumuz dusuk 50 tl forma satmaktansa fiyatları duşurun herkes alsın,bu yuksek fıyatlar ıle alınan urun ancak muze de,evde,duvarda sergılenir

sebasteia 04.11.2011 15:38

[QUOTE=58hsn58;749981]Online satislar nezaman mumkun olacak..??[/QUOTE]

aşağıdaki sitede online ürün satışı yapılıyor, ancak ürünler orjinal mi bilemem tabii

[url]http://www.sporcum.com/taraftar/sivasspor.html[/url]

.

Sivasspor 3G 21.11.2011 13:24

ürünler fena değil 2 gün önce bunlarda yoktu ancak online satış sitesi yok kulübün daha geniş kitlelere ulaşamıyor

58 SiVaSıM 58 21.11.2011 14:29

insan biraz ilgi çekici ve kaliteli yapar be kardeşim birde formanın arkasına yazsanıza futbolcu isimleri bu ne yahu

davulcu 21.11.2011 14:36

biz aldıkta ne oldu hep rekleri birbirinde boya veriyo

migroArmis 21.11.2011 23:26

Arkadaşlar burada ürünün değeri formalitedir..Elbetteki normalden fazla olacaktır.BU olay yanlış bilmiyorsam Sivasta store anlamında yeni yeni oturuyor.Ona buna bakmadan ürünlerden almak gerekirki hem Sivasspora faydalı olsun gelir getirsin hemde önümüzdeki zaman diliminde store anlamında daha kaliteli hizmet verilebilsin...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59.