SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transfer Dönemi Bitiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32633)

A.Turan Korkmaz 29.08.2011 23:41

Cevap: Transfer Dönemi Bitiyor

Sivassporumuzun acilen forvet transferine ihtiyacı var malum. Kimler alınabilir şu son bir haftalık sürede?
Yerli santrfor olarak şu an Kayserispor'da yedek kaldığından mutsuz olan [U]Cem Sultan [/U]alınabilir.
Yabancı olarak ise Orduspor'un uğraştığı ama parasal konuda anlaşamadığı Club Brugge'den [U]Joseph Akpala [/U]alınabilir.
Bu iki futbolcu da ilerde tek forvet olarak Eneramo'ya alternatif olarak oynayabilecek kapasitede.
Yarın Eneramo sakatlanırsa,Maazallah, ne yaparız?
İkinci forvet oyuncusu için ise gene Kayserispor'dan Semih Aydilek düşünülebilir.
Şu an biri yerli biri yabancı iki forvet/santrfor gerekiyor bize.
Daha iyi ve deneyimli forvetleri kim istemez,ama şu sıkışık durumda kısa vadede çare olacak bunlara benzer birkaç alternatif isim önermeliyiz.
Her takım problemlerini hallediyor. Daha bugün ilk haftaki rakibimiz bir günde üç forvet (İlhan Parlak,Ali Kuçik ve Mehmet Çakır ) ile anlaşarak hücum hattını bitirdi.
Önümüzdeki hafta bugüne dek Sivassporumuz da iki forvet transferini açıklamalıdır.

HALIL 29.08.2011 23:42

bu saaten sonra yerli forvet gelmez gelemez cunku kalmadi acikcasi bank asyadan da istemiyoruz forvet :mad: (ornek:ersen martin,gokhan gulec tarzinda)

karabuk cok iyi bir is becerdi bizden once kapti ilhan parlak mehmet cakir ve ali kucigi birden aldilar biz bir tane alamazmiydik haa soruyorum :mad:

bu saaten sonra adini duymadik bir yabanci forvet gelir artik veya bank asyadan uyduruk bir forvet

Çılgın Türk 29.08.2011 23:44

Yurtdisi transferi icin son 2 gün.
Avrupa'nin büyük liglerinde transfer dönemi 31 Agustosta bitiyor!!

HALIL 29.08.2011 23:46

birde eklemek istiyorum bu hafta ici bakin hafta sonu demiyorum forvet aciklanmazsa isimiz vahimdir demmeki 1 bucuk aydir forvet transferi bekliyoruz azmi biraz sinirlenmek ben hergun siteye bakiyorum son dakika flas sivasspor forvetini buldu !!! haberlerini okumak istiyorum cok mu bir sey istiyoruz acaba

bu saaten sonra saglam bir forvet yaninada osta sinif bir forvet lazim yani iki forvet lazim

2 forvet sart!!!:mad::mad::mad:

HALIL 29.08.2011 23:46

[QUOTE=Çılgın Türk;738002]Yurtdisi transferi icin son 2 gün.
Avrupa'nin büyük liglerinde transfer dönemi 31 Agustosta bitiyor!![/QUOTE]

o zaman yarin o burgun aciklansin artik bitsin su yabanci forvet sevdasi :mad:

bassguitar 30.08.2011 00:23

bence forvete ihtiyac yok.nasılsa tek forvet oynıycak takım eneremo rahat goturur.hatta aklı basında paf takımın forveti varsa bu ligde elini kolunu sallaya sallaya 15 gol atar.sanki ligimiz la liga yada seria a.uyduruktan bir lig..hangi takımın defansı kalbur ustuki ustun bi forvet bulalım bence hıc gerek yok.

threestar58 30.08.2011 01:41

biz hep kalite,li yani birinci sinif transferler yapilsin dedik bak simdi hic hesap,ta olmayan play-off uygulamasi cikti

A.Turan Korkmaz 30.08.2011 08:51

TRANSFERDE SON HAFTA ÖNERİLERİ:
Beşiktaş'ın iki sezon önce Bozüyükspordan aldığı genç orta saha [U]Onur Bayramoğlu[/U] yeni sezonda kadroda düşünmüyorlar. 1990 Eskişehir doğumlu,ümit milli oyuncu. Rıza hocam göstersin Beşiktaşlılığını da Onur'u Sivassporumuza kazandırsın. Orta sahanın her yerinde oynayabilir. Önliberoda,forvet arkasında güzel bir alternatif olur. Bonservisiyle alınırsa da çok iyi bir yatırım olur.
Sezer Badur dönsün mü diye sormuştuk ya, işte size genç bir Sezer, bir atom karınca.

sivasfutbol 30.08.2011 14:03

bu saatten sonra gelecek olan forvetten sivasspora faydalı olmaz herhalde hazırlık maçlarını seyrettim ve takımda bir ışık göremedim federasyona gerek kalmadan sivasspor düşer herhalde bu takımın neresine güvenipte ilk 8 e gireriz diyorlar

mustafa_kavak58 30.08.2011 15:51

son 6 gün halen ses yok zaten bundan sonra transfer edilen futbolcu faydali olamaz bence sonra riza calimbay devreye girer söyler oyuncu zaman lazim uyum sorunu var hep ayni sözler baslar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:18.