SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32669)

Kokomo 06.09.2011 08:04

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

Rasmussen'e Rıza hocanın hemen şans vereceğini beklemiyorum.

Karabük deplasmanında 1 puan iyidir.

Del Piero 06.09.2011 08:46

yenemiyorsak eğer yenilmememiz lazım skor tahminim ise 3-1 galip geliriz inşallah

Gattuso58 06.09.2011 09:01

2-1 sivas alır bence

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 09:44

Süper oyunlar kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 elimden gelse kapi numaramda 58 olarak :) Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 09:52

Süper oyuncular kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 Olacak elimden gelse kapi numaramda 58 olarak :) Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.

ayna26 06.09.2011 10:53

Lİg yeniden başlıyor, öncelikle tüm takımlar için iyi bir sezon olsun diyorum tabi öenmli olan Sivassporun çok iyi bir sezon geçirmesi temennimiz bu yönde.İlk maç deplasmanda K.Karabük ile.Karabük geçen yıl supriz yaptı bu yıl ise takımda değişimler yaşandı kadro olarak.Onların hucum gücü zayıf, biz orta alanı güçlü tutup oyun disiplininden kopmaz isek bu maçı alırız.skor da 1-3 olur bizim lehimize.Forvette yeni transfer oynayacak ise ilk maçında üstün bir performans gösteremeyebilir ama gol atacağını düşünüyorum.Gollerimiz ise Rasmussen, Grosicki ve CernyDen gelecek, diye düşünüyorum, umarım yanıltmazlar.

aRsima58 06.09.2011 11:02

bence kadro böyle olmalı borjan kerim navratil faty ziya kadir cerny grosicki erman rasmussen eneramo

HALIL 06.09.2011 11:42

tamam emenike yok ama adamlar onun yerine forvet stoku yapti adeta 1 puan alsak hic fena olmaz ama ben 3 puan alabiliriz gibime geliyo insallah

skor 2-3 kazaniriz

58 SiVaSıM 58 06.09.2011 13:42

bu maç bize daha ağır basıyor normal şartlarda kazanmalıyız ve kazanacaz güveniyoruz size yiğidolar

58585858585858 06.09.2011 20:34

Haydi Bismillah ilk yorumumuzu yapalım :) Bence bu maçı alacak gücümüz var korkak oynamayıp atak oynarsak alırız bu maçı bence 1-3 alırız ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43.