![]() |
Cevap: Stadyum rezaleti...!
[B]Çocukken Sivassporun maçını izleyebilmek için, staddaki büfenin simitlerini satmıştık 1 kere arkadaşlarla :) Sanırım yanlış hatırlamıyorsam işletmeci yıllardır hep aynı. Stadyumdaki büfe konusu olunca 35 sene öncesine gittim :)[/B]
|
stadyumun hali içler acısı yetkililer bir an önce stadımızı temiz ve kullanulabilir hale getirin
|
[B]Anadolunun merkezi medeniyetin beşiği denilen sultan şehrimizin ve takımızın futbol oynadığı 4 eylül stadyumunun yetkilileri kimlerse ben Bursa maçının devre arasında lavaboya gittim utandım...
SULAR AKMIYOR, CAMLAR KIRIK AYIPTIR BEYLER AYIP... utanın biraz, bu ne rezillik yahu ........[/B] |
bu stadyuma restorasyon sart galiba tabi sizin anlatiginiz gibiyse
|
[QUOTE=cücü baba;744475][B]Anadolunun merkezi medeniyetin beşiği denilen sultan şehrimizin ve takımızın futbol oynadığı 4 eylül stadyumunun yetkilileri kimlerse ben Bursa maçının devre arasında lavaboya gittim utandım...
SULAR AKMIYOR, CAMLAR KIRIK AYIPTIR BEYLER AYIP... utanın biraz, bu ne rezillik yahu ........[/B][/QUOTE] [B][I]Aynı olayı bizlerde yaşadık... Maalesef aynı tas, aynı hamam...[/I][/B] |
[B]Girişte sorun olur turnikeler arızalıdır,
çıkışta sorun olur kapılar açılmaz, insanlar üst üste çıkmaya çalışır, lavaboların suları akmaz pislik içinde, elektrikler kesik olur, karanlıkta rezillik diz boyu, 25 kuruşluk simit ve su satılır 1 TL ye, insanlar resmen kazıklanır göz göre göre.. Şimdi sormak istiyorum...! kimdir bunun sorumlusu ? Beden terbiyesi bölge müdürlüğü ne iş yapar? Sivas halkını buna layık görenleri kınıyorum...[/B] |
yaklaşık 40-50 yıl sonra yapılacak yeni stadyumumuzda bu sıkıntıların hiç birisi yaşanmayacak. azıcık sabredin ya :D
|
[QUOTE=sebasteia;744785]yaklaşık 40-50 yıl sonra yapılacak yeni stadyumumuzda bu sıkıntıların hiç birisi yaşanmayacak. azıcık sabredin ya :D[/QUOTE]
biz o zaman'a kadar oluruz :D zaten yeni stadlarin ruhu yok diyorlar bize 4 eylul yeter sirin bir stadyum bu gidisle yeni stadyum olmaz zaten daha temeli bile atilmadi 3-4 yildir bekliyoruz :D ama ne bekleyis:D |
Bu bir ilk degilki, ben herzaman dedim kulüpte profesyonel calisan lazim diye..Biz bu isi ögreninceye kadar kizilirmak mavi olacak :)
|
bursada daha fazlasını gordum ben
büyük bir organizasyonda görevliydik katılımcılara şişeler dolusu su ikram ediyorduk biz içeride herkese bedava su veriyorduk stat görevliler dışarıda satıyordu bizimkileri de aralı sanıp biz söylemedikçe içmiyorlardı ve akşam oldu tribünler boşaldı temizliğe başladık birileri de bir yandan bizim bedava dağttığımız o suları ileride satmak için stokluyorlardı kamyon dolusu su gelmişti kalanların çoğunu satmak için yüklediler vicdan meselesi parayı düşününce göz bir şeyi görmüyor buralarda |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |