![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
hakaret dolu yazılar yazmasak tamam hata yaptı ama kadir bu takımın dinamosu tek maçla silinmez kadir o kadar basit değil
|
[QUOTE=sivasfutbol;760544]kadir bekmezci gibi sorumsuz bir oyuncu görmedim birinci kart için birşey diyemem ama ikinci kart ise acemi bir futbolcu bile yapmaz bu oyuncunun uyarılması lazım[/QUOTE]
[B] Bu zamana kadar ne sorumsuzluğunu gördün acaba yazarmısın Üç sezondur takımda ayakta kalan tek futbolcu ve siz bunu bu kadar kolay harcıyorsunuz sizin taraftarlığınız bu kadar mı _??????[/B] |
[B] cok iyi mucadele ettık ve on kısı kalana kadar da oyun bızım kontrolumuzdeydı on kısı kalınca demorolize olduk ve arkasından golu yedık
rajnoh ve kaan cok güzel oynadılar rajnoh cok ii transfer nerde durması gerektıgını cok ıyı bılıyor ve topu oyuna cok ıı sokuyor kaan da hıc hata yapmadı nerdeyse bundan sonrakı maclarda da rahatlıkla dusunulebılır[/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;760543][B]Ya arkadaşlar bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum.[/B]
İnternet sitelerindeki forum bölümlerine yazan Sivaslı arkadaşlar. Adamlar bizi tebrik ediyor, maçın hakkı beraberlikti diyorlar. Bizimkiler Eskişehir'e küfrediyorlar. Olacak iş mi bu ? Yazık. Bu tür yorumlarla milleti düşman ediyoruz kendimize...[/QUOTE] [B]ilginç bir milletiz işimizi gücümüzü küfür ederek çözmeye çalışıyoruz[/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;760550][B]
Bu zamana kadar ne sorumsuzluğunu gördün acaba yazarmısın Üç sezondur takımda ayakta kalan tek futbolcu ve siz bunu bu kadar kolay harcıyorsunuz sizin taraftarlığınız bu kadar mı _??????[/B][/QUOTE] Maalesef bu kadar işte.Kadir bu takımda kredisi en fazla olan oyuncudur. |
[QUOTE=BekirBayrak;760550][B]
Bu zamana kadar ne sorumsuzluğunu gördün acaba yazarmısın Üç sezondur takımda ayakta kalan tek futbolcu ve siz bunu bu kadar kolay harcıyorsunuz sizin taraftarlığınız bu kadar mı _??????[/B][/QUOTE] Abi çok haklısın 3 senedir kendini geliştiren bir futbolcu ilk 11 in değişmezi oldu 2 gün önce Kadir harikasın süpersin diyenler bir kırmızı kart yedi diye Kadir'i sildi.[B][U]Bugün Kadir'in şanssızlığı Navratile yaptıgı ile başladı kırmızı kart yiyene kadar gitti.Konsantrasyonu bozuldu.[/U][/B] |
[B]Kimsenin yüzüne karşı söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada atıp tutmayın.
Kadir'e hakaret dolu sözler yazan klavyeciler. Bu yazdıklarınızı yüzüne karşı da söyleyebilir misiniz ? Kadir'e bende kızdım. Ceza verilmeli dedim. Ama bu takımın futbolcusuna hiç kimsenin hakaret etmeye hakkı yok !!![/B] |
maçın en kötüsü yine kadir di çok istikrarsız çok ağır adam 50 metreden gelip ayağından top alıyor. resmen ayakta uyuyor
|
maçta hakeme dikkat ettiniz mi ilk yarı rakip her yaptığı faulde uyardı.Bak bu iki oldu diyor... iki tane bize yapılan ciddi faul vardı sadece uyardı.Kadir toplam iki faul yaptı ilki sarı ikincisi kırmızı kart oldu insan bizimkileride uyarır.Kadir maçta olsaydı kesin galip gelirdik.İkinci yarı rakibin kaleyi bulan şutu yok bizimse eneramanun vurup kalecinin kornere attığı şut birde ermanın altıpasa atıp iveşa iki oyuncunun arasından alması var ilk yarıda dikkatli olsak 2 gol atabilirdik.(kamilin pasında defans son anda araya girdi korner oldu.Defans bir adım geri kalsa eneramo boş kaleye atacaktı.eses bunun gibi pozisyon yakalayamadı.Son dakikada olsa kısır futbol oynayan eses den 1 puanı 10 kişi ilede olsa aldık.Deplesmanda her maç gol atan tek takım olmak gerçekten güzel.Kadire kızmıyorum bu takımda iyi top tutan ve yapan biri,biraz hakem tarafından bakın...Neyseki kadir kupa maçında yok ama ankaragücü maçında var oda işin güzel tarafı...türk insanın karakteri biri kart görürse en kötü oyuncu o oluyor nedense bunlar şaçma yotumlar futbol dışı sadece gerizeki medya dan duyulan kuru saçma laflar futbol düşüncenizi kendiniz yaratın klasik medya yorumcularından olmayın......
|
[QUOTE=MaXiMuM;760543][B]Ya arkadaşlar bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum.[/B]
İnternet sitelerindeki forum bölümlerine yazan Sivaslı arkadaşlar. Adamlar bizi tebrik ediyor, maçın hakkı beraberlikti diyorlar. Bizimkiler Eskişehir'e küfrediyorlar. Olacak iş mi bu ? Yazık. Bu tür yorumlarla milleti düşman ediyoruz kendimize...[/QUOTE] O forumlarda DENGESIZ COK MALESEF. Bazılarının Sivassporlu olduguna bıle ınanmıyorum. Sivasspor'u antipatık göstermek adına Sivasspor'lu gıbı yazan şerefsizler onlar. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:12. |