SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33887)

sivasfutbol 17.03.2012 17:21

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=shang;775062]cihan özkarayı alıyor rıza hoca allah aşkına kac mactır sureklı adamı alıosunda hocam hiç bir olumlu hareketi yok nasıl gelecek vaad edıyor ben anlamadım gıttı[/QUOTE]

kardeş önümüzdeki forvet oyuncumuz olacak her halde onun için rıza hoca onun oyuna alıp önümüzdeki yıla hazırlıyor demekki !!!

selimdelen 17.03.2012 17:25

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : cok top kaybı iyi organize olamayan sivasspor
Maçın en iyisi kimdi : öne cıkan kimse olmadı

Maçın en kötüsü kimdi : atilla ugur kadir kamil pedriel neredeyse hepsi

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : sonuca etki edecek buyuk hatası olmadı

Maçın Kader Anı : direkten donen sut oda gol olsa ordu yıne gol bulurdu diye dusunuyorum

selimdelen 17.03.2012 17:27

[QUOTE=sivasfutbol;775068]kardeş önümüzdeki forvet oyuncumuz olacak her halde onun için rıza hoca onun oyuna alıp önümüzdeki yıla hazırlıyor demekki !!![/QUOTE]

diyorsunda onu hazırlayacak diye giden puanlar ne olacak ısrar etmenin ne anlamı var takıma zarar vermektir bunun adı

selimdelen 17.03.2012 17:27

[QUOTE=calipso;775057]son 6 maçta toplam 3 puan..ligin ikinci yarısının başında seri puanlar almasak şu an yine küme düşmeye oynuyor olacaktık..yazık be yazık...ruhsuzlar topluluğu[/QUOTE]

futbolcuların sucu yok kaliteleri bu kadar

calipso 17.03.2012 17:32

[QUOTE=selimdelen;775071]futbolcuların sucu yok kaliteleri bu kadar[/QUOTE]

haklısın arkadaşım sıradan bir takımımız var..üst sıralara oynadığımız günleri tekrar görmek hayal gibi birşey artık...

TK58 17.03.2012 17:34

Burada maç hakkında yorum yapmayacağım.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
-İşte bu soru olmamalı transfer yapmadan bu takımı buraya getiren odur.
Futbol bilgisini en son sorgulayacağımız insan. Site yönetimi değiştirmeli bu seçeneği. :mad:

infial§ 17.03.2012 17:50

ts maçını kazansaydık bu maçta buyuk patlama yapacaktık,taraftarın ılgısı de yoğun olacaktı,cokus devam edıyor,korkum o kı 8'ın dısında kalabılırız,oncekı maclarda pozısyonda buluyorduk bu macta bunuda goremedik,S.O.S verıyoruz,tur zor gs kupa maçında mucize lazım bıze

risale69 17.03.2012 17:53

sıkmayın canınızı, kaybedilmiş bir şey yok . biz puan kaybettiysek rakiplerimizde puan kaybetti , kaybedecekler de..
kimsenin kuşkusu olmasın, bu takım ilk 8 e kalacak. yalnız ibb maçı çok önemli, taraftar olarak üzerimize düşeni yaparsak o maçı alırız. ayrıca manisa ve samsun maçlarından da puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum.

34orhan58 17.03.2012 18:11

Herkes tutturmuş bi grosıcki iyi oynanıyor diye soruyorum onlara 90 dk grosıcki oynadığı zaman en çok top ermana mı atılıyor yoksa grosıckiyemi he birde erman müsait pozisyonlarda çoğu kez adam boşken atmıyor grosıckiye atmıyor ben bunu geçen sene de söylüyordum bu senede yine söylüyorm o adama az top geliyor

58akif34 17.03.2012 18:26

B]Hic iyi oynamadik ben malup olacagimuzi dusunuyordum beraberlige cok sevindim macinyildizi ziya cok iyi oynadi erman kadir nasil oynuyorlar ben anlamadim top kaybetme rekoru kirdilar mehmet nas oyuna girdikten sonra cok iyi oynadi 58,maciydi keske gol atabilseydi saglik ilsun ordu farka gudebilirdi gidemediler son olarak bugun berabere kaldik hatta malupta olabilirdik fakat benim takimim dunyanin en buyuk takimi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.