![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa'ya
vaaay be...bensiz bir deplasman ha...bu sene fiziksel olarak aranizda olamasamda yuregim sizlerle. insallah kazasiz belasiz gider,galibiyetle donersiniz.
|
galatasaray galibiyetini kutlarız manisada
|
[B][QUOTE=fatihcan58;775457]3 yıldır bu haftayı bekliyorum. bu haftaki maçta her zaman olduğu gibi manisada maçta olacağım[/QUOTE]
helal olsun gardaş 3yıldır sabırla azimle sivasın maçını beklemek büyük iş, keşke burdaki seyircilerin çoğu da en az senin kadar takımına sahip çıksa yeter de artar bile![/B] |
Ne mutlu size gardaslar.Binlerce kilometreler olsada aramizda,yuregim sizlerle. Gule oynaya gidin,gule oynaya donun.Allah sesinize kuvvet versin.
|
bir ya da iki kişi olarak ben de manisa seferine katılmak istiyorum..münibüs'le mi gidilecek.binme noktaları ve saatleri konusunda bilgi alabilirsem memnun olurum.irtibat telefonu yazarsanız sevinirim.sevgiler...(3 yıl önceki denizli yolculuğunda da beraberdik,belki hatırlarsınız). sevgilerimle...dr.şekip kılıçarslan
|
[QUOTE=şekip;775691]bir ya da iki kişi olarak ben de manisa seferine katılmak istiyorum..münibüs'le mi gidilecek.binme noktaları ve saatleri konusunda bilgi alabilirsem memnun olurum.irtibat telefonu yazarsanız sevinirim.sevgiler...(3 yıl önceki denizli yolculuğunda da beraberdik,belki hatırlarsınız). sevgilerimle...dr.şekip kılıçarslan[/QUOTE]
Şekip bey merhabalar, ben tanıdım sizi. Bende telefonunuz var. Sizi arayacağım. Ayrıca, eğer yeterli katılım olursa MİDİBÜS veya OTOBÜS ayarlanacak. Yeterli sayı olmazsa arabalarıyla giden arkadaşlar var, onlara rica edeceğiz, alabilecekleri sayıda arkadaşları aldırmak için. Burayı takip ederseniz, Cuma saat 17:00'a kadar program yapmamız lazım. . |
[QUOTE=izmirliyigido;775405]Hatıra fotografı mutlaka çektireceğiz. Hem Manisa'yı istila ederken şehir girişinde hem stad önünde hemde içeride.
Ben geliyorum deyipte gelmeyen çok olduğu için bu sefer tedbirliyim. Gelmek isteyen sayısı enaz 17 kişi olursa ve buna da garanti verilirse midibüs veya otobüs ayarlanacaktır. Yol yakın diye burada ki hemşehrilerimiz genelde kendi araçlarıyla gidiyor. O yüzden bizim hizmetimiz kendi grubumuza ve öğrenci kardeşlerimize yönelik oluyor. Ama onlarda geleceğiz deyip gelmiyorlar. O yüzden bu konuyu Cuma saat 15:00'a kadar netleştirelim ki otobüsü ona göre ayarlayalım arkadaşlar. HAYDİ BAKALIM, HODRİ MEYDAN YİĞİDOLAR... Gelecekler; 1. izmirliyigido 2. izmirliyiğido35 3. . . . .[/QUOTE] İzmirliyigido'm beni de al ne olur yalvarıyoruuummm. :D Şu işe bak yaaa!!! Ekran karşısında sizlerle beraber olacağım derken maç saatine denk gelen (25 Mart 2012 saat 15.00'da) seminer çıktı.:mad: Reva mı bu banaaa? Yüreğim sahada ki 11+3 yiğidolarla beraber tribündeki onlarca, yüzlerce taraftar yiğido kardeşlerimle olacak, seminerde yüreğimden, içimden bağıracağım ve İNN - ŞAAAL - LAAHHH seminer bitiminde de galibiyeti kutlayarak evimin yolunu tutacağm. Hepinize teşekkürler, bol gollü galibiyetler ve de başarılar hayırlı yolculuklar. |
Sivasspor’un bu hafta oynayacağı Manisa maçının biletleri bugün satışa çıkacak. Manisa Kulübünden yapılan açıklamada VİP A 35 TL,VİP B 30 TL, VİP C 25 TL, ve VİP D 20 TL.’den satılırken, Kapalı tribün C 10 TL ,kale arkaları ise 3 TL.’den satılacak. [B]Sivasspor taraftarı maçı 3 TL’ye izleyecek.[/B]
[B]Aslan yol aldı sıra Tarzanda.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;775746]Sivasspor’un bu hafta oynayacağı Manisa maçının biletleri bugün satışa çıkacak. Manisa Kulübünden yapılan açıklamada VİP A 35 TL,VİP B 30 TL, VİP C 25 TL, ve VİP D 20 TL.’den satılırken, Kapalı tribün C 10 TL ,kale arkaları ise 3 TL.’den satılacak. [B]Sivasspor taraftarı maçı 3 TL’ye izleyecek.[/B]
[B]Aslan yol aldı sıra Tarzanda.:)[/B][/QUOTE] Manisa'lılar ve Denizli'liler hep aynı şeyi yapıyorlar. Bilet fiyatları açıklanıyor sonra onlar zam yapıp daha yüksek fiyata satıyorlar. Bu da öyle olur. 3,00 TL diyorlar ama gişede 15,00 TL'den satarlar. Tarzan'ı paket yapıp Bank Asya'ya yollayacağız. Aslında gönül isterdi ki küme düşmesinler. Zira seneye Ege'de maça gidecek il kalmıyor. 2 yıl maç seyredemeyeceğiz Ege'de. . |
Denizlideki yiğidolar haberleşelim. takımımızı yalnız bırakmayalım.haber bekliyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28. |