SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33903)

ci58 20.03.2012 21:48

Cevap: Maçı Değerlendirelim

koyduk mu cincona :D oh be ama rahatladim simdi valla macin en iyisi murat akcaydi defansda mükemmel oynadi defans saglam durdu kadir ve mehmet nas destekleyince gecemediler ;) iste hep böyle oynarsak puanlari aliriz atilla kalede inanilmazdi gercekten :) takimi kutluyorum

58 SiVaSıM 58 20.03.2012 21:48

ALLAHINIZA KURBANNN !!!! EMİNDİM BİLİYODUM BU MAÇTA PATLAMA YAPACAKLARDI YAPTILARDA YİĞİDO ÇIKTI MEYDANEEE !!!!!!!!!

Rallim58 20.03.2012 21:49

[B]Onuruyla, oyununu birleştiren Sivasspor hakettiği galibiyeti aldı.

GS'yi resmen sahadan silerek tarihi hezimeti yaşatamadıkları için futbolcularımızın buruk sevinç yaşadıklarını düşünüyorum. Hepsinin alınlarından öpmek lazım.

Gerçek Sivasspor kimliği ile sahada olan Sivassporu, Play-Off'dan yolunu kesen Kuddusi'ye selam olsun.[/B]

HALIL 20.03.2012 21:50

insallah yari final sonra da final ve en sonda kupayi gorururz neden olmasin !

mnt3 20.03.2012 21:50

[QUOTE=58CeZa58;775528]ilk 25 dk. sirf Gs oynadi
sonra ilk sutumuz 25dk geldi yavas yavas toparlandik
ama kesin yeniliriz gibi görünüyordu
GS Barcelona gibi top ceviriyordu

ama ikinci yari bomba gibi basladik
iyi olanda gol attiktan sonra geri cekilmedik ve futbolumuzu devam oynadik ve hak ederek kazandik bir yanlis ofsayt caldi hakem kaleciyle bire bir kabilirdik
daha cok gol atabilirdik ama yine baya kacirdik yani bir iki gol yeseydik yine yenilecekdik biraz gol sutlarinda dahada soguk kanli olmamiz lazim
ayni mersine karsi gibi
erman ve eneramo nasil kacirdilar anlamadim
bi kac hakem hatasi vardi ama bizim lehimizede caldi

bugün Sivasspor bir bambaska futbol sergiledi
belkide Grosickinin olmamasida bir neden olabilir
ve defansda bugünm duvar gibiydi vallah

macin yildizi bütün takim
ama kim derseniz atilla cerny faty ve eneramo
ama hepsi[/QUOTE]

Hemşerim yazdıklarına katılıyorum ama o fotoğraftaki araba senin ise bence o galatasaray amblemini arabandan sök ve tek ve gerçek takımımız sivasspor un armasını arabana yapıştır.

calipso 20.03.2012 21:50

bu akşamki savunma kurgusu karşısında gese değil barca gelse go atamazdı :D

engin2609 20.03.2012 21:52

[B]isteyerek oynadılar bügün tüm takım çok çok iyiydi. 1-0 deilde 3-0 4-0 gibi skorda olabilir biraz son sutlar zayıftı genel anlamda bu kupada inş finale cıkarız. [/B]

mühendisburak58 20.03.2012 21:52

harika bir maçtı çok ama çok mutluyuz.teşekkürler sivasspor.

asabibaba 20.03.2012 21:52

FENA ODUN OLDU İÇİMDEN DAHA NELER GEÇİYORDA AYIP OLUR EL ALEM VAR YAZAMIYOM SİZ NOKTALI YERLERİ DOLDURUN LÜTFEN.............................................................................:):):):D:D:D:D

58CeZa58 20.03.2012 21:53

[QUOTE=cücü baba;775523][B][I]Bu maçta tüm FUTBOLCU kardeşlerim ve RIZA Hoca tam bir ekip çalışması nasıl olur gösterdiler tek tek değerlendirmemek lazım futbol bir takım oyunudur ve nasıl oynandığını TÜRKİYE gördü...ahh biraz şans olsaydı birazda beceri tarihi bir fark ortaya çıkardı, yinede hepsine binlerce kez teşekkürler........[/I][/B][/QUOTE]

[QUOTE=mnt3;775545]Hemşerim yazdıklarına katılıyorum ama o fotoğraftaki araba senin ise bence o galatasaray amblemini arabandan sök ve tek ve gerçek takımımız sivasspor un armasını arabana yapıştır.[/QUOTE]

hemso galiba sen yanlis gördüyorsun
o Sivasspor amblemi zaten
ben o arabayi gurbette gururla sürüyorum
plakayida 580 yaptim bizim eyalete sirf 3 sayi yapabildigim icin
ben full Sivassporluyumk
istersen daha büyük resmkini yolarim
zaten Sivasspor amblemi var diye o resmi vektirdim :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30.