![]() |
Cevap: Haklı Bir Galibiyet Elde Ettik
[QUOTE=SenSetik;775643]hellalll bütün hemşerilerime...[B]koydukmu???????? hemde nasıllllllll[/B] :))))[/QUOTE]
Arkadasim nasil koyduk???? Koymadiki aslinda mac GS 0 SIVAS 4 biterdi!!!! cünkü kac tane Position Goll atamadik??? 2 mi?? 3 mi??? Bize Golatan Adam lazim!!!!! |
dikkat ettiyseniz bu takım defansta dikkatli olunca her türlü kazanmasını biliyor
Rajnoch yerine murat akça tercihi çok isabetli bir karardı Rajnoch bana göre son maçlarda çok çuvalladı Hücum zenginliğimizi defansa da yansıtırsak macları daha kolay kazanırız |
işte sivassporumuz böyle oynamalı sayın hocam
|
[b]:DRIZA HOCAM BU GALİBİYET İÇİN size futbolculara çok teşekkür ederim bir takım finalmaçını nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynattınız maçtan önce faty inşallah oynar diye düşünmüştüm çokda iyi oldu herşey tahmin ettiğim gibi oldu hakem makem bahane gs yi hezimete uğratamadık ona yanıyorum eğer 5 çekseydik gs toparlanamazdı:D[/b]
|
öncelikle rıza hocayı tebrik ediyorum.maçı iyi analiz etti.alan savunmasını mükemmele yakın yaptırdı.boş alan bırakılmadğı için gs pozisyon bulmakta çok zorlandı.erman ilk pozisyonda golü atamasada maçın yıldızıydı.murat akça defansta çok iyi işler yaptı.eneramo maç başında tutuktu ama sonradan urfaluji ve semih i perişan etti.her yönüyle hak ettiğimiz bir maç oldu.tüm futbolculara helal olsun bizlere çok güzel bir akşam yaşattılar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30. |