![]() |
Cevap: Erman Ağız Değiştirdi
sivassporumuzn menfaatleri doğrultusunda satılmayacak futbolcumuz yoktur neden herkes futbolcularla ilgili bişeyler yazıp çiziyorlar anlamıyorum yazıkya burdan atıp tutmak çok kolay
|
[B]Genç bir futbolcu ideali olana biri ve en önemlisi BİZİM FUTBOLCUMUZ ...Lütfen sahip çıkalım yıpratmayalım [/B];);)
|
akkili olan bizde kalir zaten ayrica yannick n'djeng transferi olursa super olur
|
[B] Erman her ne kadar yaptığı açıklamada yalnış yapmışsada söylediğide meçhul zaten belkide medyanın saptırmasıdır. Asıl ayıbı site habercisi yapmış ağız değiştirdi ne demek ya gerçekten çok ayıp hala sivasspor umuzda forma giyen ve bu sene takımı sırtlayan bir futbolcumuza yüklenmek bize yakışmıyor. [/B]
|
canın saolsun be erman herzmn başımızn üstünde yerin var.
|
[b]erman gardaşım 20 sn yesine hükmedemediğin dünyada fırıldak olmaya gerek yok otur oturduğun yerde belki büyük takımda oynamak rüyanı süşleyebilir oralar bataklıktır kaç tane anadoludan futbolcu gelmiş kaybolmuştur o takımların taraftarı senin oynamanı bizim gibi 2 yıl beklemezler biz bekledik taş yerinde ağırdır [/b]
|
öyle agiz degistirmek ne kolaymis site yönetimi lütfen bazi basliklara dikkat edelim.
erman 1.5 sene bizlerin sayesinde herve tum ve sylla verildi diye sahsi elestirilerek verim alamadik kendi elimizdeki gücü kendimiz imha ettikk lütfen dikkat edelim bu siteye sadece seyirciler vede sivaslilar girmiyor. baslik söyle olabilirdi erman sözlerine aciklik getirdi. |
[I][B]Her futbolcu gibi Erman'ında hakkıdır kendince daha büyük gördüğü kulüplerde oynamak istemesi. Bu gayet doğal. Amaaa[U] Layık olduğum yerde oynamak istiyorum diyerek[/U] , 3 yıldır ekmeğini yediğin tasa sı...amazsın.!!! Sonra işte böyle kıvırtmak zorunda kalırsın. Bu hatayı Rıza hoca da yaptı, bak ne oldu ?
Erman : Layık olduğum yerde oynamak istiyorum demek yerine, ist kulüplerinden birinden oynamak istiyorum deseydin, hiç kimsenin itirazı olmazı buna. Rıza hoca: Bjk den teklif var, koşa koşa giderim demek yerine, şu an hizmet ettiğim ve sözleşmemin devam ettiği kulübüm var. Bu konuda bir şey söylemek Sivasspor camiasına haksızlık olur desen, inanki bu yiğidonun gönlünde bir kez daha taht kurmuştun. Ama maalesef sen o tahtın ...... Sivasspor hiç bir zaman kişilere bağımlı olmadı, kişiler hiç bir zaman Sivassporun üzerinde değildir. Hiç kimseyi zorla tutacak halimiz yok, zamanı gelince verdiği emekler için teşekkürümüzü eder, güle güle deriz. Herkes gelir gider ama bu taraftar NANKÖRLÜĞÜ unutmaz !!![/B][/I] |
Sen bu yil bir oynamada bakalim seyirci sana gecmis yillardaki toleransi gösteriyormu.Sivasspor senin babanin ciftligi degil ,önce konusup sonradan agiz degistirmek kimlere mahsustur bilirsin Erman......Bak dogdugun sehrin takimida süperligde senin ELAZIG´IN.
|
ERMAN KILIÇ SEN BİLMEZSİN SİVASIMIN BİR YİYECEĞİDİR SAC EKMEĞİ AYNI SAC EKMEĞİ GİBİSİN ÖNCE HAK ETTİĞİM YER BEŞİKTAŞTIR DEDİN SONRA BEŞİKTAŞ TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEDİ ÇÜNKÜ SENİ NE YAPSIN SENİN OYNADIĞIN YERDE 3 TANE OYUNCU VAR TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN TİLKİ DÜKKAN FIKRASI GİBİ SİVASIMA DÖNDÜN SENİN GİBİ DÖNEK ADAMLAR YÜZÜNDEN TAKIMIN MAÇLARINA GİTMEYE ÇEKİNİR OLDUK GERÇİ SEN KİMSİN Kİ BENİ SİVASSPORUMDAN SOĞUTACAKSIN O AYRI AMA SİVASIMI EZİP BENİM HAK ETTİĞİM TAKIM BEŞİKTAŞDIR DİYORSAN SENİN BU TAKIMDA BU ŞEHİRDE İŞİN YOK BEN KOLAY KOLAY BİR FUTBOLCUDAN NEFRET ETMEM ETTİMMİ DE BİR DAHA SEVMEM SEN BİR DÖNEK SEN BİR SATICI SEN BİR DALAVERECİ BİR ADAMSIN UNUTMA SİVASSPOR SENİ ALMAK İÇİN 2 OYUNCU VE BİR MİKTAR PARA VERDİ 1 SENE KADROYA DAHİ GİREMEDİN BU TAKIM SANA SAHİP ÇIKTI AMA SEN KENDİNE SAHİP ÇIKAMADIN SİVASIM DEĞİL SEN SİVASIMI HAK ETMİYOSUN O YÜZDEN TAKIMDAN AYRILMAN GEREK BENCE BEŞİKTAŞ TRANSFERİN GERÇEKLEŞMEYİNCE SİVASSPOR TARAFTARININ ÖNÜNE NASIL ÇIKACAM DERDİ OLDU VE DÖNEKLİK ETTİN SENİ ŞU ŞEHİR VE TARAFTAR ULAŞAMAYACAĞIN HAYAL EDEMEYECEĞİN YERLERE YÜCELTTİ AMA O YERDEN DE SENİ İNDİRMESİNİ BİLİR SÜLÜK ERMAN............. ARKADAŞLAR ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA BU ADAM BENİ ARTIK SİNİR EDİYOR KONUŞMALARI DA BİTİREN SON DAMLA OLDU TEKRAR ÖZÜR DİLERİM......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |