![]() |
Cevap: Son Dakika!
uefa türk futbolunu resmen kaosa sürüklüyor
biz afc'dede mücadelemizi ederiz meraklı değiliz uefaya |
[QUOTE=Mustafa58Ağa;790859]uefa türk futbolunu resmen kaosa sürüklüyor
biz afc'dede mücadelemizi ederiz meraklı değiliz uefaya[/QUOTE] Bir federasyondan diger federasyona gecmek o kadar kolay mi saniyorsun? Fifa STOP der adama.. |
avrupaya kim gidecek merak ediyorum
Küme düşen samsun bu gidişle avrupaya gidecek |
[QUOTE=sivaslıadem;790863]avrupaya kim gidecek merak ediyorum
Küme düşen samsun bu gidişle avrupaya gidecek[/QUOTE] Bence sivasspor gidemiyorsa o zaman zaten kac takim men edilmis oluyor. O zaman belki hic kimse gitmez böyle bence daha iyi olur! |
UEFA biran önce kararini aciklasada millet ona göre transferlerini yapsa.
Kararlar aciklanmadan hic bir takim (istisnalar haric) yabanci transferi yapmaz! |
ne oluyo yine ya !:mad:
|
[b]bazıları sanki paraları başkanla saymış gibi sivassporu şikecilikle suçluyor delilleride koyunda bizde bilelim terbiyesizlik yapmayın:mad:defolun gidin temiz bildiğiniz takımların sitelerinde pinekleyin ne bu şehrin nede bu takımın sizin gibi pisliklere ihtiyacı yok :mad:tüm bu olayların kaynağı pontus takımı trabzondur 1 deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkartamıyor sivassporu şikecilikle suçlayan adi şerefsiz takımlar fb ye karşı sahada varlık gösteremediler göz var nizam var:mad: tmm yönetim son maçta etik kuralların hepsini çiğnedi stadı fb lilere peşkeş çekersen fb li yöneticilerle sarmaş dolaş pozlar verirsen yalaka taaraftarların adeta fbye yenilmekten zevkten orgazm olursa sahadaki oyuncular gol attıktan sonra sevinecek adam bulamazsa sevinen 1 avuç taraftar trübünden zor kullanarak çıkarılırsa bu ülkede kimseyi şike yapmadık deyip inandıramazsınız inandıramıyoruzda :mad:elin uefasını fifasını casınıda inandıramadık adamlar gavur nasıl anlatacan :mad:içimizdeki başta fb olmak üzere bütütülmüş takım yalakaları yüzünden sivassporun adı haketmediği suçlarla anılmış zedelenmiş kamu oyu gözünde küçük düşmüştür haalada sanki 5.sınıf afrika takımıgibi muamele görmektedir sadece üzülüyorum sebeb olanlarıda ALLAHA havale ediyorum:mad:[/b]
|
Sivasimami yanayam yoksa Milli Takimami ooooooof of inanmak istemiyorum umarim yanlistir bu yazdiklariniz
|
sivasspora hiç birşey yapamazlar sanmıyorumki ceza alalım
|
yalan söylüyorsun pınar sallamayın uulllllllleeeeeennnnn
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |