![]() |
Cevap: Çalımbay iki forvetin peşinde
[QUOTE=58akif34;792956]İnsallah yeni sezon da sampiyon olarak turkiye yi sallayacagiz[/QUOTE]
Keşke :) |
Aatif'i verdigi son reportaj
[url]http://translate.google.de/translate?hl=de&sl=bg&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.sportline.bg%2Fnews%2F93860%2Fshaeshu-bulgariya-e-samo-edin-tramplin-nisto-poveche[/url] |
Bazi arkadaslar kadroyu yapmislar .Gönül isterdiki bu yapilan kadrolarin icinde Abdülkadir ve Saban´da olsaydi.Neden bizim insanimiza yeterince önem verilmiyor.Sivasspor´un genclere ihtiyaci var.Bu sansi Riza hoca vermeli,sonucu riske etme pahasina.
|
[QUOTE=münihliyigido58;792991]---------ndouassel
lafferty----erman----cerny -------kadir----aatif hayro-navratil-rajnoch-ugur -----------korcan lafferty haberi sacmalikti düsünüyorum, tabi gelse cok sevinirim, ayni anda grosicki'yi vermemiz lazim bence. aatif'i kadirin yaninda görüyorum. defansif ve ofansif ortasahayi birbirine baglayan bir oyuncu olarak, anlatabildiysem.[/QUOTE] Kardeş anlamadığım ilk defa bir yorumunda google translate den çevrilmiş gibi konuşuyosun anlamadım iyi bir şey söylüyorsun sanırım ama Lafferty konusunda söylediğinde umarız ki haksız çıkarsın. :) |
KALECİ..KALECi..KALECİ..... bu takımda kaleci yok hoca bulgar forvet peşinde...
koskaca dunyada bir kaleci bulamayan,takımı geçen sene kalecisiz oynatan,bu sene de kaleci transfer etmeyen Rıza Çalımbay'a birisi bir takımın kalecisinin ne kadar önemli olduğunu,iyi bir kalecinin bazı maçlarda takımı tek başına kurtardığını,Korcan Atilla'nın ise tek başına kaç maçta takımı batırdığını anlatması gerekiyor... |
[B]Chahechouhe: '' Ben Sivasspor ile müzakere ediyorum''.[/B]
[URL="http://atlas-lions.nl/news.php?item=11354"]http://atlas-lions.nl/news.php?item=11354[/URL] [B]Hadi yönetim bitir şu adamın işini. :mad: [/B] |
[QUOTE=ahmet ali;793095]KALECİ..KALECi..KALECİ..... bu takımda kaleci yok hoca bulgar forvet peşinde...
koskaca dunyada bir kaleci bulamayan,takımı geçen sene kalecisiz oynatan,bu sene de kaleci transfer etmeyen Rıza Çalımbay'a birisi bir takımın kalecisinin ne kadar önemli olduğunu,iyi bir kalecinin bazı maçlarda takımı tek başına kurtardığını,Korcan Atilla'nın ise tek başına kaç maçta takımı batırdığını anlatması gerekiyor...[/QUOTE] Bu sene Borjanın Vaslui de (Kiralık gittiği takım) çıkardığı maçları seyrettim. Eğer bizde de öyle oynarsa Korcan eldiveni zor görür. |
gecen sezon kadromuzda oynayan yabancilardan hangileri gitti hangileri kaldi bilen varmi,3 yabanci daha alcamiz soyleniyor bu durumda kimlerin gidip kimlerin kalacagini merak ediyorum
|
[QUOTE=avare;793100]gecen sezon kadromuzda oynayan yabancilardan hangileri gitti hangileri kaldi bilen varmi,3 yabanci daha alcamiz soyleniyor bu durumda kimlerin gidip kimlerin kalacagini merak ediyorum[/QUOTE]
Sandro Mendoça ,Rada ve Senecky gitti galiba |
[QUOTE=münihliyigido58;792991]---------ndouassel
lafferty----erman----cerny -------kadir----aatif hayro-navratil-rajnoch-ugur -----------korcan lafferty haberi sacmalikti düsünüyorum, tabi gelse cok sevinirim, ayni anda grosicki'yi vermemiz lazim bence. aatif'i kadirin yaninda görüyorum. defansif ve ofansif ortasahayi birbirine baglayan bir oyuncu olarak, anlatabildiysem.[/QUOTE] aatif 10 numara degilmi kadirin yaninda ne isi var kivanc dururken? hayro sanki cok forma girerde bu sakatlik sonrasi ziya birakmaz yerini ve borjan düzeldiyse korcanda artik yedek ve ligde tek forvet oynayip yinede en cok gol atan takim biziz heralde trabzonun gol sayisi aklimda degil. Ve su lafferty gelse bile adam forvet degilmi sol kanatta ne isi var grosicki varken bence kadro yapmayi birakin önce transferler sonuclansin 2 forvet alacagimiza göre 2 forvetle oynariz abdülkadir, cihan, pedriel ve yeni gelen 2 forvetle sezon basindaki gibi cift forvet oynariz bursaya ne koymustuk be rasmussenle :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |