![]() |
Cevap: Korcan: Beni bu sezon görün
Yiğido KORCAN adın gibi KOR ve CAN ını dişin takan bir parçamızsın sen!!!!
|
Yeni sezon için futbolcularımız çok istekli,özellikle takımda kalan futbolculardan büyük çıkış bekliyorum
|
insallah korcan tüm sivasspor sana güveniyor
5 ay ceza evinde yatmak kolay degil ve üstelik sen suclu olmadigin halde eski takimin besiktas tarafindan sözlenmeni fesh edilip seni yolda birakan o takimin ardindan sana sahip cikan senin her zaman yaninda olan bizdik umarim uzun yillar Sivassporun kalesini korursun Panter Korcan |
sevgili korcan bu hafta kendini ispatla kaliteni ortaya koy senin hakkında kötü düşünenlere dersini ver
|
Evet Gördük
|
Beni bu sezon görün demekle olmuyor,Sivas seyircisinin önce güvenini kazanacaksin,seyirci diken üzerinde oluyor adeta sen kaledeyken.Kac yildan beri Sivas´dasin artik basit hatalarla gol yememen lazim.Mersin macini unutmaya calisiyoruz,fakat hatalarina yenilerini ekleme.Her kaleci gol yer,fakat birak onun degerlendirmesini seyirciler yapsin.Bazi goller vardir gercekten kaleci hatasi degildir,kaleci bu durumda bir sey yapamazdi denir.Fakat sen bunu bize söyletmeye firsat birakmiyorsunki,yedigin gollerin pek cogu hatali.Artik düzelmeni bekliyoruz.Mersin macinda bizleri üzdün,Fenerbahce macinda bizleri sevindirirsin umarim.
|
MERSİN mçını görmemiş olayımkorcan inş. bundan sonra başarılı olursun önünde bir fırsat fb maçı hadi bakalım
|
kendini geliştirmesi lazım duracagı yeri bilecek yan toplara cıkmasını bilmiyor bunları iyice ögrenmesi gerekiyor
|
kendini geliştir clıodan yediğin gol olmadı o kadar uzaktan o gol yenmezdi korcan tüm takım gibi sende gayret et bu takımda kalıcı ol çok gol atmak iyide o kadar çok gol yemek hiç iyi değil bu hastalığa bir türlü çare bulamadık aslında tüm defansın değişmesi gerek uyum yok
|
ben sana hep güveniyodum orcanım hadi yap işini
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |