![]() |
Cevap: FC Nürnberg - Sivasspor Hazırlık maçı
[QUOTE=PETKOVİC;798004]valla 3 gündür yazıyorum hazırlık maçları çok önemli değil diye ama artık bokunu çıkardılar gelen öpüyo giden öpüyo yönetim önlemini almazsa işimiz çok zor[/QUOTE]
aynen takımı hep savundum hazırlık maçıdır normaldir yok i şöyle yok böyle çüş artık VARYA ULUSAL BISINA ÇIKAMIYORUZ DİYE ŞİKAYET EDİYORUZ YA KESİN ÇIKACAZ BAKIN DA GÖRÜN ALAY KONUSU OLACAZ ANASINI SATIYIM |
BEYLER NİYE BÖYLE OLDUĞUNU BULDUM
Biz hep yerli oyuncularla çıktık maça hepsi de oruç :D:D:D |
hazirlik macini 5-0 yada 6-0 kayipedelim, gaziantepe hazir olmaliyiz ;) alin size demec.
|
hazırlık maçı lige hazır olmak demektir.
şunu söylemek istiyorum. ligde her takımdan en az 5 yemeye hazırız. |
[QUOTE=münihliyigido58;798009]hazirlik macini 5-0 yada 6-0 kayipedelim, gaziantepe hazir olmaliyiz ;) alin size demec.[/QUOTE]
Yapabileceğimiz bütn hatalrı yaptık bütün dersleri aldık artık aynısı yapmayız al sana demeç :D |
BEYLER BİR DE İYİ YÖNÜNDEN BAKIN
6-0 DA OLABİLİRDİ |
Son mac icin Yenildik, Umut verdik!!! diye haber yapilmisti.
Bu macin basligi ne olacak diye merak ediyorum.. |
Nürnberg sıradan takım değil, normaldir yenilmemiz.
|
[QUOTE=Çılgın Türk;798016]Son mac icin Yenildik, Umut verdik!!! diye haber yapilmisti.
Bu macin basligi ne olacak diye merak ediyorum..[/QUOTE] Yenildik Hatalarımızı Gördük Nürnberg i çok hafife aldık Şike varrrr Hakem Nürnbergliy di felan |
[B]Nasıl bir kadroyla çıktık çok merak ediyorum doğrusu.Yoksa yönetimdeki sorumsuzluk futbolcularada mı sıçradı..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01. |