![]() |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor
trt avazda maç yok şuan
|
[QUOTE=favori58;800310]Vay be! ne günlere kaldık. sözde Sivas'ın üç kanalı var biz elazığ tvsinden medet umuyoruz,utanın lan yerel kanallar utanın.......[/QUOTE]
[B][COLOR="red"]ya bırak dostum üç kanalı. az önce arkadaş aradı maçtan neden haber yok diye. önce trt avaz verecek onların anlaşması var diy e kıvırdılar. sonrada dünkü elazığ maçını elazığda oynandı nasıl araç gönderelim diye kıvırdılar ama arkadaş ne elazığı maçlar ankarada ama doğruya hap reklamı ve köy programları varken neden SİVASSPORla ilgilenesiniz ki dedi. işte dostum şehrinin takımının maçını doğru dürüst bilmeyen adamlardan hayır mı beklenir? [/COLOR][/B] |
[B]Kadrolar....[/B]
Atilla Koca Jacques Faty Uğur Kavuk J.Rajnoch Hayrettin Mehmet Nas Alican Kamil Grosicki Milan Cerny Atıf Ricardo Pedriel Suarez Maçın 18. dakikasında yediğimiz golle 1-0 mağlup durumdayız.. Bilgi:[B]Salim58[/B] |
Cevap: Gençlerbirliği 1-0 Sivasspor
1-0 gerideyiz lekiç attı dakika 20
|
yayın yokmu yaaaaaaaa
|
as kadroyu sahaya sursun lige az kaldı takımın durumunu ogrenelim ayıp ya ..
|
[QUOTE=adres58;800349][B]Kadrolar....[/B]
Atilla Koca Jacques Faty Uğur Kavuk J.Rajnoch Hayrettin Mehmet Nas Alican Kamil Grosicki Milan Cerny Atıf Ricardo Pedriel Suarez Maçın 18. dakikasında yediğimiz golle 1-0 mağlup durumdayız.. Bilgi:[B]Salim58[/B][/QUOTE] Gençler tamamen as çıkmıştı biz tamamen yedek beklentiyi yüksek tutuyorum |
Borjan, Ziya, Navratil, Kadir, Erman ve yeni transferlerimiz Eneramo ve Bednar forma giymiyorlar...
|
[B]İLK 11[/B]
29Atilla Koca 30Jan Rajnoch 21Uğur Kavuk 4Jacques Faty 28Hayrettin Yerlikaya 17Aatif Chahechouhe 10Kamil Grosicki 6Mehmet Nas 22Alican Karadağ 26Milan Cerny 27Ricardo Pedriel [B]YEDEKLER[/B] 35Milan Borjan 25Kaan Kılcı 16Erhan Güven 15Şaban Özel 5Jakub Navratil 3Ziya Erdal 20Erman Kılıç 8Kadir Bekmezci 2Doğa Kaya 13Cenk İmsak 9Abdulkadir Özgen |
Cevap: Gençlerbirliği 2-0 Sivasspor
Maç 2-0 oldu. Hayrettinin hatasından kaynaklanan bir gol yedik maalesef.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31. |