![]() |
sonuna kadar sivassporluyuz öle yeminle olacak bir duygu değil bu gönülden seveceksin.tek takımı tutacaksın.bir gönülde iki sevda olmaz...
|
[quote=ultraSivas_58][quote=kerem][quote=BROTHERS58][quote=Kaptan_58GENCLiK]ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS.....
4. BÜYÜK DEĞİLİZ TEK BÜYÜK BİZİZ...... VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK [email]ist_58genclik@hotmail.com[/email][/quote] KAPTAN HAKLI 3 BÜYÜK 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR O'DA TABİKİİ SİVASSPORUMUZ.[/quote] arkadaşlar ne saçmalıyoruz.Hiç tek büyük biz olurmuyuz.Gs nin fb,nin Bjk ninin futbolcularına,paralarına karşın hiç sivas tek büyük olurmu.hayal kurmayalım.geçekçi olalım.bizim en büyük hedefimiz 4.büyük olmaktır.ve kupalara(şampiyonlar ligi,uefa kupası vb...)katılmaktır.[/quote][size=6][/size]kerem sen çok saçmalıyorsun seni 3 büyüklerin avukatı olarak görüyorum onlarda para varsa bizde potansiyel var kimse birden büyük olmaz senin benim desteğimle büyük olunur ayrıca biz bu yola baş koyduk iddaa ediyorum biz bu takımlar la anılacaz.bizim büyüklüğümüz doğuştan geliyor formamızda ki 3 yıldız doğuştan federasyonun hediyesi değil ...[/quote] Bizim 4. büyük olmamız bjk fb ve gs nin büyüklüğünü değiştirmez ki... Önemli olan burada bizim 4. büyük olarak ligi daima diğer büyüklerin önünde bitirmemiz |
Forumlara topu topu 5-6 mesaj atıp,bu mesajların yarısında FB'nin,GS'nin,BJK'nin büyüklüğünü anlatan,onların avukatlığını yapan,hatta işi daha da ileri götürüp "FB ile Sivasspor maç yaparsa hangisi yenerse sevinirim" diyen arkadaşlar kusura bakmayın asıl SAÇMALAYAN sizlersiniz.İnsan ne kadar ılımlı olursa olsun sizin şu yazılarınızı okuyunca çıldıracak gibi olur.Elin Eskişehirlisi,bırakın bu takımları tutmayı,şehirlerinde bunların şampiyonluk kutlaması yapmasına müsaade etmiyor,sizse gelmiş şehrinizin takımının sitesinde bu lavukların avukatlığını yapıyorsunuz.Yıllarca Anadolu insanının umutlarını,parasını sömürmüş sen bir adım öne çıkınca da seni "YOBAZLAR,KEKOLAR"diye küçümseyip sindirmeye çalışmış bu takımların taraftarlığını yapmak en hafifinden şehrine ihanet etmektir.
Onlar kadar Sivasspor'a destek çıkılsa Sivasspor'da pekala onlar kadar başarılı olabilir,bunun saçmalamakla ilgisi ne?Basit bir mantık kuralı bu.İşte gözönünde 200.000 nüfuslu Trabzon'un başarısı. Eğer biraz sporun içinde olsanız,başka takım taraftarlarıyla da görüş alışverişinde bulunsanız,neden bu takımlara karşı çıkıldığını anlarsanız.Bu sömürgecilere isyan konusunda en geride olan maalesef biz Sivasspor taraftarıyız,artık bizde de TEK TAKIM anlayışını yerleşmesi şart. Yukarıdaki arkadaşın örnek verdiği takımların olduğu ülkelerde böyle bir büyük takım hegamonyası yok.Hemen her takım yeri gelince kafaya oynuyor,yeri gelince de düşmemeye.İŞte size iki örnek:İtalya'da en büyük taraftar potansiyeline sahip takımlardan Napoli bir dönem başarıdan başarıya koşarken şuan 2 veya 3.ligde.İspanya'da Nihat Kahveci'nin oynadığı Real Sociedad bir sezon şampiyonluğa oynadı,bir sezon düşmemeye. Burada bu kadar içten saçmalamayın diyen arkadaşlar,diğer takım taraftarlarıyla oturup bir konuşsunlar,bizimle ne kadar dalga geçtiklerini görsünler,anlarlar kimin saçmaladığını.LÜTFEN BU SİTEDE KİMSE BAŞKA TAKIMLARIN REKLAMINI YAPARAK,YİĞİDOLARI ALAY KONUSU YAPMASIN.GERÇEK YİĞİDO SADECE VE SADECE SİVASSPOR'U TUTAR. |
Arkadaşlar abircan kardeşimi ya yanlış anlıyorsunuz yada ortay atlıan fikri anlayamadınız. Amaç büyüklüğümüzü büyüyerek anlatmak tabii ki, ama ilk etapta taraflı-tarafsız herkesin dikkatini ve tepkisini SİVASSPOR ve camiamız üzerine çekmek. Basın, medya ve tüm spor camiası SİVASSPOR'dan olduğu kadar taraftarından da bahsetmesi için, hep birlikte "[b]4. BÜYÜĞÜZ[/b]" diyelim. Ben "abircan'a katılıyorum.
|
BU SÜPER LİG ALEMİNDE TEK BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK TANIMAM ((((((KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS))))))
|
[quote=ultraSivas_58][quote=kerem][quote=BROTHERS58][quote=Kaptan_58GENCLiK]ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS.....
4. BÜYÜK DEĞİLİZ TEK BÜYÜK BİZİZ...... VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK [email]ist_58genclik@hotmail.com[/email][/quote] KAPTAN HAKLI 3 BÜYÜK 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR O'DA TABİKİİ SİVASSPORUMUZ.[/quote] arkadaşlar ne saçmalıyoruz.Hiç tek büyük biz olurmuyuz.Gs nin fb,nin Bjk ninin futbolcularına,paralarına karşın hiç sivas tek büyük olurmu.hayal kurmayalım.geçekçi olalım.bizim en büyük hedefimiz 4.büyük olmaktır.ve kupalara(şampiyonlar ligi,uefa kupası vb...)katılmaktır.[/quote][size=6][/size]kerem sen çok saçmalıyorsun seni 3 büyüklerin avukatı olarak görüyorum onlarda para varsa bizde potansiyel var kimse birden büyük olmaz senin benim desteğimle büyük olunur ayrıca biz bu yola baş koyduk iddaa ediyorum biz bu takımlar la anılacaz.bizim büyüklüğümüz doğuştan geliyor formamızda ki 3 yıldız doğuştan federasyonun hediyesi değil ...[/quote] +IMZA |
4. büyük kimmiş.
arkadaslar ne demiştik biz 4. büyüğüz demiştik vede bunu tüm türkiye dün gördü vede şenol güneş bile 4.büyük olma konusunda şüpheye düştünü söyledi.
|
şimdilik
şimdilik 4. Büyüğüz yakında tek büyük olacağız
|
Sevgili Sivaslı arkadaslarım bu yazılar size yakışmıyor.Siz 4.büyük olmayın en büyük olun.Çünkü 4.büyük biziz ama diyorum en büyük siz olun.Ellerimiz kopuncaya kadar alkışlayalım.
Saygılar... GURBETÇİ GENÇLİKDEN SELİM GÜNDOGAN |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Sevgili Sivaslı arkadaslarım bu yazılar size yakışmıyor.Siz 4.büyük olmayın en büyük olun.Çünkü 4.büyük biziz ama diyorum en büyük siz olun.Ellerimiz kopuncaya kadar alkışlayalım.
Saygılar... GURBETÇİ GENÇLİKDEN SELİM GÜNDOGAN[/QUOTE] trabzonlu kardesım varol sagol guzel dileklerin için bazılarının lafına bakma sen onlar ne dedıgını bıle bılmıyorlar ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |