SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34763)

GokhanTurna 27.08.2012 17:01

Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!

Bu nedir arkadaş? Hazırlık maçlarında tamam kötü oynadı, ben dahil herkes ligi götüremez dedik. Ama Doğa lige iyi başladı ve bence gayet iyi oynuyor. Bu laflar çok ağır olmuş.

cemahmety 27.08.2012 17:22

[QUOTE=GokhanTurna;803693]Bu nedir arkadaş? Hazırlık maçlarında tamam kötü oynadı, ben dahil herkes ligi götüremez dedik. Ama Doğa lige iyi başladı ve bence gayet iyi oynuyor. Bu laflar çok ağır olmuş.[/QUOTE]

Aynen katılıyorum koşuyor pres yapıyor Kadir'le uyumları da iyi Xabi Alonso yada Fabregas beklemiyoruz herhalde bu adamdan. İşini yeterince yapıyor.

sivasfutbol 27.08.2012 17:30

işte böyle oyuncuları sivasspora getirip futboldan ve sivasspordan insanı soguttular atilla. doğa .erhan. m.nas .u.kavuk. ve bezerleri yöneticiler sivasspor ne düşsün nede üst sıralara oynasın biz maaşlarımızı alalımda külüp ne olursa olsun zihniyeti hakim gibi geliyor bana..

EneS ElmaS 27.08.2012 17:34

[QUOTE=infial§;803680]Enes Elmas rıza hocanın oyuna müdahalesinden memnundan veya futboldan anlıyorsan kapasitesini anlarsın MİY macında stadyum da ki herkes bu macın 3-3 e gelecegini biliyordu,2srnrdir takımın defansı sorunlu ya bizimkilerde. Sorun var yada rıza calimbay da,Sana tavsiyem Futbol topunun icine plastik top yerlestir oyna; yapilisinida tarif ediyim,fazla şişirince meme yapan alternatif futbol topu üretme yöntemi. orjinalinden sert olur böyle mikasa gibi.

nasıl yapılır?
gerekli malzemeler:
1- bakkaldan 1-3 liraya alınan pettop(mümkünse 8 kat falan olsun ama kames olmasın)
2- patlak futbol topu
3- 6-8cm uzunluğunda bir vida
4- pompa

yapılışı:
vida, pettopun sibobunun içine, çekince sibobu çıkarılabilecek kadar indirilir. sonra sakin hareketlerle sibop çıkarılarak pettop indirilir. futbol topu, sibobu merkez alınarak 4-6 cm çapında bir çember şeklinde kesilir. indirilen pet top bu delikten açık olan sibobu kaçırılmayacak şekilde topun içine yerleştirilir. ardından pettop, kulak memesi yapmayacak kıvama kadar şişirilir. meme yapmayacak iste... ardından vidanın ucundaki sibop yerine yerleştirilir ve degaj yapılır.[/QUOTE]

Senin hem canin sıkılıyor hemde cok zamanin var herhalde belli. Fakat ben senin seviyene inmiyecegim. Ayrica ilginc, tüm detaylarina kadar tarif edebildigine göre cok ürettin herhalde bu toplardan? Üretmeye devam et, tam senlik.

Takimin defansinin sorunlu oldugunu hepimiz biliyoruz, fakat bu defans sikintisi sadece 2 seneden beri olan bir durum degil, tam 4 senedir bu sorunla ugrasiyoruz. Defansda Ziya haric kimse ilk 11 oynayabilecek kapasitede degil, Navratil dahil. Riza hocaninda bunda sucu vardir, kabul, fakat senin ona [B]kapasitesiz[/B] demeye hakkin yok. Sen kimsinki ya? Riza hocanin futbol ve antrenör hayatinda basardiginin %0,1 bile basaramazken ne hakla Riza Hocaya sen kalitesiz diyorsun bana sadece bunu acikla? Hocamiz istedigi kadar yetersiz olsun yinede [B]SENIN[/B] ona kapasitesiz demeye hakkin yok.

Adam gibi elestirsen kimse birsey demez fakat senin yaptigin terbiyesizlikten baska hicbirsey degil.

MERT ALİ 27.08.2012 17:39

siz ne istiosnz yani amacınız ne adamlar çıkıp aslan gibi oynuyor 1. de 4 puanda sivasspor da 4 puan yönetim görevini tam yapıo gitse geleck yönetim ne yapabilir yani

Divriği58 27.08.2012 17:50

[B]Doğa yı bende begenmıyorum. Mehmet Nas doğadan daha ıyı bunu ınkar edemem. doğa mı erhanmı deseler tabıkıde erhan. Hiç degılse adam defansta çok yönlu oynuyabılıyor. Ben mersın maçında doğanın takıma hıc bır katkısı olmadıgını gordum..BOŞ TRANSFER.[/B]

infial§ 27.08.2012 18:32

[QUOTE=EneS ElmaS;803701]Senin hem canin sıkılıyor hemde cok zamanin var herhalde belli. Fakat ben senin seviyene inmiyecegim. Ayrica ilginc, tüm detaylarina kadar tarif edebildigine göre cok ürettin herhalde bu toplardan? Üretmeye devam et, tam senlik.

Takimin defansinin sorunlu oldugunu hepimiz biliyoruz, fakat bu defans sikintisi sadece 2 seneden beri olan bir durum degil, tam 4 senedir bu sorunla ugrasiyoruz. Defansda Ziya haric kimse ilk 11 oynayabilecek kapasitede degil, Navratil dahil. Riza hocaninda bunda sucu vardir, kabul, fakat senin ona [B]kapasitesiz[/B] demeye hakkin yok. Sen kimsinki ya? Riza hocanin futbol ve antrenör hayatinda basardiginin %0,1 bile basaramazken ne hakla Riza Hocaya sen kalitesiz diyorsun bana sadece bunu acikla? Hocamiz istedigi kadar yetersiz olsun yinede [B]SENIN[/B] ona kapasitesiz demeye hakkin yok.

Adam gibi elestirsen kimse birsey demez fakat senin yaptigin terbiyesizlikten baska hicbirsey degil.[/QUOTE]

Dogru adamim haklisin Elestirilince degere biniyor,1. eleştirmek; eleştiriden gelir, eşleştirmeden geçer, elleşmeye kadar yolu vardır. şöyle ki;

önce bir eleştiri konusu olacak ki eleştirme işlemini yapalım. sonra eleştirmek için bazı karşılaştırmalar/eşleştirmeler yapılır. devamında oynaşmalar elleşmeler başlar ki burası hakaret noktasıdır. görüldüğü gibi yolun sonu hakaret olarak biter nokta oki mı?

dogan5880 27.08.2012 18:34

doga oynasın bence en azından sert oynuyor rakıbı yıldırıyor

yener_sahin 27.08.2012 18:47

Bizim takımın defans oyuncuları.Azmedilirse herkesin futbolcu olup oynayabileceğinin kanıtıdır.Sorun doğada değil.Riza'nın doğasında...

Yıllardır aynı demeci veriyor, kolay goller yiyoruz...Zaten bunu çözmek için para ödüyoruz sana.Tut kendine bir defans antrenörü sen beceremiyorsan o yapsın.

hasantuan 27.08.2012 19:02

[QUOTE=yener_sahin;803713]Bizim takımın defans oyuncuları.Azmedilirse herkesin futbolcu olup oynayabileceğinin kanıtıdır.Sorun doğada değil.Riza'nın doğasında...

Yıllardır aynı demeci veriyor, kolay goller yiyoruz...Zaten bunu çözmek için para ödüyoruz sana.Tut kendine bir defans antrenörü sen beceremiyorsan o yapsın.[/QUOTE]

VALLA TEBRİKLER....YORUMUN KRALINI YAPMIŞIN...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:57.