![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçtan önce herkes kuyt kuyt diye dolanıyordu adamın ilk defa böyle bir ortalama tutturdu kariyeini biliyorum diyince dalga geçme girişiminde bulunanlar olmuştu şimdi ne dediğimi anlamışlardır umarım ağzı olan konuşuyor ne de olsa
|
[B]Akilli oynadik
2 puan kaybettik Ugur haric hepsi iyi oynadi Doga ve özellikle Erhan'i cok begeniyorum Eneramo Yobo ve Egemeni gömdü :D Pedriel vasatti keske Grosicki daha erken girseydi Erman macin basindan beri uyanik olsa daha fazla sut denemesi yapardi sonlara dogru acildi Iyi oldu yenemiyosan yenilmeyeceksin Ve uzun zamandir böyle doluluk görmedim tribünde [/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;804845][I][B]Yorumları okudukça şaşırıyorum, acaba ben başka bir maç mı izledim diyorum..
Sadece ilk yarı en az 5 net gollük pozisyon verdik ve bizim akıllarda kalan, ah bu da kaçar mı dediğimiz bir pozisyonumuz yok...Sadece iyi mücadele ettik o kadar. Sahanın en iyisi de geldiği günden beri eleştirdiğimiz Erhan Güven'di. Borjan yine bildiğimiz gibi kaleyi boşaltıp saçmalamaya devam ediyor yine. Uğur Kavuk tren oldu resmen. Neyse ki Erhan açığını kapattı onun. Bu şartlarda alınan 1 puan iyidir. [/B][/I][/QUOTE] 5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba |
İyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik canımız sağolsun bu futbolu oynarsak hamsileri mahvederiz...
|
bence artik kaleye borjan sag beke erhan guven geçmeli ugur kavuku da ancak yedekte oturur bence
|
[QUOTE=babapiton;804865]5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba[/QUOTE]
Anlatta öğrenelim o zaman ? |
[QUOTE=babapiton;804865]5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba[/QUOTE]
Alexin bir kafa vuruşu, birde penaltı noktasında vurduğu pozisyon.. Kuyt un borjanın hatalı çıkması yüzünde üzerinden yaptığı aşırtma vuruşu Mehmet Topalın direkten dönen topu Sowun pozisyonu .......... Kaç oldu say................. Bunlar mı net pozisyon değil ? |
Yenebileceğimiz bir maçtı defans bence çok iyi iş çıkardı.
|
Maçta göze çarpanlar : Atifin Toplari Kaçirmasi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Güzel Maçti Gol Olabilirdi Ama Beraberlikte Güzel Maçın en iyisi kimdi : Erhan Güven Dirk Kuyt Gerek Köşe Vuruşlarinda Gerek Serbest Vuruşlarda Hiç Birakmadi Maçın en kötüsü kimdi :Ziya Çok Top Kaybetti Azdahada Gol Atiyordu Kalesine Taraftarımız nasıldı : Güzeldi Maç izlemeye Gelmişler Sadece Aileleriyle Tebrik ediyoruz Sivas Halkimizi Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bir Kaç Hatasi vardi Güzeldi Onun Dişinda Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kamil Grosicki ilk 45 Dakikada oynasaydi Gol olurdu Diye düşünüyorum Ricardo İlk Yarida Etkili olamadi Fazla |
takım iyiydi hele hele erhan güzeldi dogada orta şekilde perfonsmans gösterdi
maçın hakkı beraberlikti enaramo iyiydi şu yönümüzü begenmedim çok pas hatası yaptık pas hatalarını en aza indirmemiz lazım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17. |