SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transfer dosyası açılıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35218)

migroArmis 06.12.2012 01:10

Cevap: Transfer dosyası açılıyor

Bu bahsedilen transferler ara transfer içinse ara transferlerde genelde kendi takımından memnun olmayan vasatı aşamamış performansı düşük futbolcuların transferleri olur..Ve genelde 1-2 transferin üstünede çıkmaz...Bu transfer işi sezon başında olacak işler...

bahbaba58 06.12.2012 02:03

[QUOTE=migroArmis;819556]Bu bahsedilen transferler ara transfer içinse ara transferlerde genelde kendi takımından memnun olmayan vasatı aşamamış performansı düşük futbolcuların transferleri olur..Ve genelde 1-2 transferin üstünede çıkmaz...Bu transfer işi sezon başında olacak işler...[/QUOTE]

Kardeş hatırlatmak istedim biz ENERAMO KAMİL GROSİCKİ JAKUP NAVRATİL TOMAS RADA gibi isimleri hep devre arasında aldık bu isimler vasatı takımında vasatı asamamış kişiler mi ??
Senin dediğin yüzde yüz doğru sezon başında adam gibi transfer yapmak lazım kamp döneminde pişiyor ve ligde bomba gibi oluyor yada kamp döneminde kötüyse beğenmemişsen gönderebiliryorsun yerine daha iyi adam alıyorsun ama devre arasında böyle şansın yok ya tutarsa mantığı ama hep tuttu ALLAHA ŞÜKÜR zararın neresinden dönersek kar kardır bana göre ...
Ve benim önerdiğim Avusturalya liginde central takımında oynayan Forveti takımımıza kazandırılır Çok genç Ve süratli 7-8 maçı izledim kolay kolay hiç bir oyuncuyu beğenmem Türkiyeden adından söz ettirir ;)

avare 06.12.2012 09:17

trabzon viteki gonderiyormus sezon basinda adi sivassporla anilmisti simdi beles diye bizimkiler havada kaparlar

cenk5821 06.12.2012 11:39

[QUOTE=avare;819580]trabzon viteki gonderiyormus sezon basinda adi sivassporla anilmisti simdi beles diye bizimkiler havada kaparlar[/QUOTE]

Ben Vittek'in Sivasspor'a transfer olmasına kesin gözüyle bakıyorum açıkçası bakalım ne olacak. :confused:

B.DUMANLI 06.12.2012 11:57

Ara transferde futbolcu alinacak alinmasinada ,kimse öyle büyük hayallere kapilmasin.Ara transferde genellikle ise yaramayan kulüplerin serbest biraktigi oyuncular transfer piyasasinda olurlar.Isimiz bir hayli zor.Iyi futbolcuda mümkün fakar astronomik rakamlara mal olur bununda bizim kulüp altindan kalkamaz.

mustafa58585858 06.12.2012 12:03

[QUOTE=Hedef58;819419]transerde hata yaptığımızı anladığımıza göre inşallah devre arasında yapılacak transferlede hata yapmayız] inşallah

ROMANTİK KATİL 06.12.2012 15:51

Volkan Şende Trabzonda kadro dısı gibi birsey onu alırsak oda faydalı olur gibime geliyor. En azından orta alanda ve kanatlarda rekabet ortamı olusturulur. Oyuncu secerken rekabet ortamı yaratmayada dikkat etmek gerekiyor. Yoksa gördügünüz gibi eneramo Erman Kadir yeri geliyor Grosicki Atıf laubali mücadele ediyolar. Biliyolarki Rıza hocadan torpil var bazılarına. Diger oyuncuları zaten gözü görmüyor. 90 dakka garanti oynuyorum diye bir yerleri kalkıyor. Bu işede bi son verilmesi gerekiyor. Hem Rıza hoca torpili bırakacak. Hem oyuncu mücadele etmessem formam gider diye cok calısıp herseyini ortaya koyacak.

baris58sivas 06.12.2012 17:07

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;819492]sağ kanata transfer şart[/QUOTE]

haklisin kardes

savaş2 06.12.2012 18:05

***takıma hasan kabze , sinan kaloğlu ve defansa da bir sağbek alınırsa takım uçar, tabiki hayrettin ,uğur, kamil ve erhan,gönderilrse takımda.

hasanim58 06.12.2012 18:20

ozledigimiz sivassporumuzu izlemek istiyoruz artik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59.