SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fener Eneramo'ya talip (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35242)

Kokomo 10.12.2012 21:33

Cevap: Fener Eneramo'ya talip

Eneramo Bienvenu'dan çok daha iyi bir futbolcu ama bu haber ASPARAGAS arkadaşlar, inanmayın.

Eneramo bu sene bir yere gitmez.

infial§ 10.12.2012 21:44

[QUOTE=keko 58;820406][B]Kalsa Kalmasa ne Fark var????? Bu Adam FORVET DEYIL!!!!!

TEK TOP TUTIYO BASKA BISEY YOOOOOOOKKKKKKKKK!!!!!![/B][/QUOTE]

Aynen katılıyorum,eneramoya gelen toplar kime gitse gol atar,top tutma Mehmet yıldız I'n takımdan ayrılmasıyla misyonunu bitirdi,

MaXiMuM 10.12.2012 21:53

[QUOTE=keko 58;820406][B]Kalsa Kalmasa ne Fark var????? Bu Adam FORVET DEYIL!!!!!

TEK TOP TUTIYO BASKA BISEY YOOOOOOOKKKKKKKKK!!!!!![/B][/QUOTE]

[I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, topu kaleye soksun. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I]

tavatir 10.12.2012 22:00

[QUOTE=35gürün58;820445]Orhan Şam' ı isteyen arkadaşlar acaba dikkatli gözle izledilermi Orhan Şam'ı bu sivassporumuzda ikinci Uğur vakası olur. ve Sivasspora katkısı olmaz.

Bienvenü ye gelince Fenerbahçede ne kadar başarılı oldu da Sivasta başarılı olacak.

Semih için birşey demiyorum devamlı oynarsa eski haline gelir..[/QUOTE]

[QUOTE=MaXiMuM;820447][B][I]6 ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için, para yedirirlermi hiç...[/I][/B][/QUOTE]

[QUOTE=B.DUMANLI;820451]Eneramo´nun Sivasspor´a zaten bir faydasi yok.Adamin icinden gelmiyor artik bu kulüpte top oynamak.Bunu hareketleri ile zaten belli ediyor.Fenerbahce olayi ise tamamen sisirme bir haber.Uefa kupasinda tur atlayan Fenerbahce Eneramo´nun pesinde hic gercegi yansitmayan bir haber.Top saklama özelligi var gol yollarinda tehlikeli olmayan ve 5 metreden topu kaleye gönderemeyen bir santrafor.[/QUOTE]

Hepsine katılıyorum. Eneramo için para vermezler.

Dark Force 10.12.2012 22:24

[B]yalan haber..............[/B]

şarkışla 58 10.12.2012 22:30

Bedava gitmesin bari.Para kazandırsın.Gerçi 1 yıllık mukavelesi var.

noname87 10.12.2012 22:42

[QUOTE=MaXiMuM;820479][I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, topu kaleye soksun. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I][/QUOTE]

Gerçekten önemli bir olay yapıyor bu adam ama kimse anlamıyor Eneramo'nun oynadığı ve oynamadığı maçları izleyin anlarsanız bizde bir ara Mehmet Yıldız yapıyordu bunu sonra sakatlandı eski gücünü kaybetti Galatasaray'da Umut, Burak Fener'de Sow hepsi güçlü oyuncular Pedriel Abdülkadir gibi adamlardan tek forvet olmaz.

MaXiMuM 10.12.2012 22:53

[QUOTE=noname87;820497]Gerçekten önemli bir olay yapıyor bu adam ama kimse anlamıyor Eneramo'nun oynadığı ve oynamadığı maçları izleyin anlarsanız bizde bir ara Mehmet Yıldız yapıyordu bunu sonra sakatlandı eski gücünü kaybetti Galatasaray'da Umut, Burak Fener'de Sow hepsi güçlü oyuncular Pedriel Abdülkadir gibi adamlardan tek forvet olmaz.[/QUOTE]

[I][B]İleride top tutan forvetin amacı, geriden gelen orta saha elemanlarına servis yapmak, yada çift forvet oynuyorsanız yanındaki forvete servis yapmak.....

Peki sorarım size, bizim takımda bu kriterlere uygun orta saha yada ikinci bir forvetimiz var mı ?
[/B][/I]

58megayigido 10.12.2012 23:12

inşallah bu haber gerçektir fenere kakalarız enramoyu :)

cılgınsivas58 10.12.2012 23:25

enaramo bu takımda kaptanlıga getirilecek kişidir
gönderilmesi hatalı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22.