![]() |
Cevap: TRANSFER 2012
[QUOTE=hulkamania;785754]Eneramo kendisi gitmek istiyor. Eski takimi Tunis'e donecek.. Sivasspor'a Bobo sart , Bobo ve Serdar Ozkan gelsin[/QUOTE]
Onlarda Koşup gelirler ya sivas bizi istiyormuş diye güldürme ;) |
[QUOTE=hulkamania;785754]Eneramo kendisi gitmek istiyor. Eski takimi Tunis'e donecek.. Sivasspor'a Bobo sart , Bobo ve Serdar Ozkan gelsin[/QUOTE]Turkiyeden birine gitmesinde yabanci takimlara gitsin onemli deil
|
[B]Tunus basınına göre Eneramo eski takımına geri dönüyor.
Ayrıca internet aleminde süper ligden bir çok takımın Eneramo ile ilgilendiği konuşuluyor. [/B] |
Eneramo iyi bir forvet iyi alistik ona ama kendisi gitmek isterse güle güle. Bize oynayan oyuncu lazim, Takim iyi alisti birbirine Navratilin yanina iyi bir defans oyuncusu.Tum u sattik adam gol krali olacak nerdeyse, biz eneramosuz sivasspor u düsünmek bile istemiyorum mevcut bu defansla!!!!!!!!!!!!! ve korcanla
|
Rıza Hoca İşini Bilir.İnce eleyip sık dokur gene yararlı oyucular alır İnşALLAH bekleyip göreceğiz.
|
yönetim RASMUSSEN İ geri getir iyi futbolcu neden gönderildi anlayamadık.?
|
[QUOTE=sivasfutbol;785784]yönetim RASMUSSEN İ geri getir iyi futbolcu neden gönderildi anlayamadık.?[/QUOTE]cok agirdi kardes o
|
Bir sezonuda kapatmis bulunmaktayiz.Sezon basinda istenmeyen olaylara ragmen bu ligde kan kaybetmeden lige sarilisimiz ,bu olaylardan etkilenmememiz bizim acimizdan cok güzel olaylar olarak belleklerde kalacak.Nitekim akside olabilirdi ligin altina demirde atabilirdik.Herseyden önce bu ligde kaldik ve gelecege daha saglam adimlarla yürümemiz gerektigine inanalardanim.Önümüzdeki sezon bu takimin cehresi degismeli.Önce kaleci ile ise baslamak gerekli.Bize kaleci sart,bunu inkar edemeyiz.Sag bek mutlaka sart.Grosicki bizi haftalardan beri hayali sukuta ugratiyor.Gelecek icin düsünmek ne derece dogru olur bunun cevabi mutlaka Riza hoca tarafindan biliniyordur.Eneramonun gidecegi düsünülecek olursa ,onun yerine alinacak santrafor onu aratmamali ve hatta ondan daha iyi olmali.Pedriel ve Cihan ise bekleneni birtürlü veremedi.M.Nas,Rada,Atilla ve Hayrettin bu takimdan gönderilmeli.Avrupa kupasina katildigimiz turnuvadaki takimlar icerisindeki en zayif halka bizdik ve sonuncu olduk.Buda bize gelecek sezon icin bir uyari olur umarim.
|
[B][QUOTE=akifesk;785717]Sivassporum transferlerini doğubey yapıyor heralde.
lütfen dedikodu uydurmalarını buralara yazmayın.[/QUOTE] ben transfer yapmıyorum birader, aldığım kesin ve sağlam haberleri burada paylaşıyorum sadece...inanıp inanmamak sana bağlı..geçmişte verdiğim transfer haberleri ve bilgilerini okumadan burada paylaştığımız şeylere dedikodu uydurması dersen orda sana hooooop derler...inanmıyorsan okumazsın ve ayrıca forumda kim ne yazacağını ne paylaşacağını sana soracak değil...geçen yıl da böyle senin gibi 2-3 kişi bol keseden sallıyorsun diye bana sataşmışlardı ama verilen haberlerin doğruluğuyla renkten renge girmişlerdi ve nedense onları o gün bugündür sitede göremiyorum???[/B] |
GİTMESİ GEREKEN OYUNCULAR : uğur kavuk,faty,murat akça,atilla,korcan,pedriel,mehmet nas,kaan,rada,sandro,keita,senecky,borjan
NOT: rıza hoca gitmek istiyorsa hemen yollanmalı bana göre öyle çok üst düzey bi oyuncu değil onlar asla zirveye oynayamayız defans yaptırmayı bilmiyor. kamil eğer bizde oynamak istiyorsa kalmalı ama gitmek istiyorsa hiç israr edilmemeli kadirde aynı şekilde eğer çalım sevdasından vazgeçmeyecekse dalga geçer gibi oynayacaksa hemen gitsin sağ bek,2 tane forvet,orta sahaya 10 numara,defansa 2 stoper,sağ ve sol kanata oyuncu ve kaleci ŞART |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:44. |