![]() |
Cevap: TRANSFER 2013
Bu ne ya filan oyuncu %60 filan oyuncu %40 geliyor.
Bunları çok sürpriz bi oyuncu gelebilir, bomba transfer olacak. Vay babam vay ne zaman siteyi acsak bu laflar. Bizim yönetim için beleş olsun da futbolcu degil gülleci olsun yine alırlar . Önce yönetimin bu kafasını değişmesi lazım . |
altyapı oyuncusunu bizim kadar destekleyen başka bir takım daha yok...
altyapı oyuncusuna bizimki kadar güvenmeyen başka bir yönetim de yok... madem borçsuz bir yönetim istiyorsunuz,bir kumar oynayın,altyapıdan gençler çıkarın... bu kadro zaten bizi ligde tutar,en azından genç yetenekleri görmüş oluruz... ama ilerigörüşsüz yönetim bunları düşünemiyor... |
[B]%40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.[/B]
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;825002]Atilla abi ya ben ne zaman usta yiğido olacağım.. Yap bı torpil üstad ;)[/QUOTE]
İki gözümün çiçaa gardaşım.... Bana torpil deme de ne dersen de... Cinim gadar seğmiyom şu torpil lafını... Başıma ne geldiyse o kelam yüzünden geldi... Gelelim işin hülasa'sına... Bu sistemsel bir konu gardaş... Mesaj sayılarınla ilgili bir durum. Emin ol şahsen bu ünvanı vermiyoruz. Sistem veriyor. Şunun şurasında 1.000 (bin) e ne kalmışki... Bi dıhım daha yazarsan Usta olacaan gibime geliyor :D ;) |
Cevap: Sivasspor Onur Akbay ve Cemil Adıcan'i isti
ağlayanın malı gülene hayır etmez !!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=Rallim58;825007][B]%40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.[/B][/QUOTE]
Valla ben bişey anlamadım bu yüzdelerden agam :) |
[QUOTE=Rallim58;825007][B]%40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.[/B][/QUOTE]
Kredi faiz oranları gibi konuşmussun dayiiiiii :D :D Ama o oranlar hem çekeni hemde sivassporu iflas ettiri. Birisi cebi yakar, diğeri kafayı sıyırttırır. Düşün babam pardon düşün dayım düşün :D :D |
[QUOTE=MaXiMuM;825010]Valla ben bişey anlamadım bu yüzdelerden agam :)[/QUOTE]
Ben demedimmi kafayı sıyırttırır diye, aha abey ilk aday :D :D |
Erdal Sarılar: Ümit Kurt İle Anlaşıldı. Kujoviç kiralık oalrak istendi. Özgür çek, Ankaragücü Bilal Özden, Samsunspor Hakan Aslan, İsrail Hapoel Tel Aviv Toto tamuz, Ayrıca iki stoper israilli ve faslı.. Abdulkadir Özgen Kiralık Askıda.
|
Dogubey bu sefer beni de sasirttin 2 gun dedin 10gune verdigin haberlerde hep bilindik. Ama en az 5 senedir hic kimsenin, basinin yada yoneticilerin bile adini zikretmedikleri transferleri hep senden duydum bu sitedeki Cogu arkadas gibi o yuzden gene de sagol. Bazi arkadaslarda da cekememezlik var galiba sana karsi bu iyi Yolda oldugunun habercisi, sen genede bizi habersiz birakma ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03. |