SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İsyanlardayız...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35710)

akkuzu 05.03.2013 13:02

Cevap: İsyanlardayız...!

[QUOTE=tanyil;840109]Gerekli mail tarafımdan tff ye gönderilmiştir gardaşlar..[/QUOTE]

Oysa ben tff nin mail adresine denedim mail adresini kabul etmiyor.Şu attığınız mail adresinide buraya yazarsanız benim gibi zorlanan arkadaşlara kolaylık olmuş olur

Champion_58 05.03.2013 13:16

internetten tepkide ,mhk önünde tepkide birlikte olsun..
ikiside önemlidir.taraftar grupları otobüs kaldırıp insin oraya
resimli dövizlerle mesela (serdar aziz-piech pozisyonu,grosicki beşiktaş penaltı pozisyonu) bariz hataları gösteren şekilde ellerde olsun..
PANKARTLAR YAZIP ULUSAL BASINDA YAYINLANMASINI SAĞLAYALIM MUTLAKA ,TAKIMIN BULUNDUĞU DURUMDAN DAHA KÖTÜLERİYLE KARŞILAŞMASINI ENGELLEMEK İÇİN TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
"KOLLAMA! ADİL OL !" "HAKEDENİ MAÇA ATA!"
"HAKEMLİK BUYSA İTHAL HAKEM ŞART"
"GÖZLÜKMÜ LAZIM DÜRBÜNMÜ ?BAĞIŞLAYALIM GARDAŞ!"
"EV SAHİBİNE EZİLMEYEN HAKEM ÜRETEBİLİYORMUSUN?"
"TARAFLI HAKEM Mİ OLUR DEMEYİN BİZİM MAÇLARI SEYREDİN !"
vs yazarak adaletsizliğe dur çağrısı yapalım.

ELLİSEKİZ 05.03.2013 13:19

[QUOTE=akkuzu;840119]Oysa ben tff nin mail adresine denedim mail adresini kabul etmiyor.Şu attığınız mail adresinide buraya yazarsanız benim gibi zorlanan arkadaşlara kolaylık olmuş olur[/QUOTE]

[email]iletisim@tff.org[/email]

Buyur gardaş adres bu.

Sabah beri ahkam kesen babayiğitler 2-3 kişi mi mail attı sadece ...

UYUYAMYINNN.

akkuzu 05.03.2013 13:32

[QUOTE=ELLİSEKİZ;840123][email]iletisim@tff.org[/email]

Buyur gardaş adres bu.

UYUYAMYINNN.[/QUOTE]

Sağol Gardaş bende aynı yere attım ama iletiŞim yazıyordum Ş yi S yapıp düzeltince mail gitti

ELLİSEKİZ 05.03.2013 13:44

[QUOTE=ELLİSEKİZ;840123][email]iletisim@tff.org[/email]

Buyur gardaş adres bu.

UYUYAMYINNN.[/QUOTE]

Koca sitede tepki maili atan 3 kişi oldu .OLSUN BU UĞURDA YALNIZ DEĞİLİM .Tanyil ve Akkuzu nikli kardeşlerime teşekkür ediyorum...

58_babacan_58 05.03.2013 13:58

[B]Yeter artık MHK - TFF YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/B]

Rallim58 05.03.2013 14:15

[B]TFF mail adresine ( [email]iletisim@tff.org[/email] ) gönderdiğim...

Sayın Başkan Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp beyin dikkatlerine...

Sivasspor taraftarı olarak bu sezon yaşanılanlara son 2 karşılaşmamızda yaşanılanlar bizleri isyana sevketmiştir. SS-BJK karşılaşmasında verilmeyen leyhimize penaltılardan, Bursaspor karşısında ceza alanı dışında gelişen faul olayına penaltı verilmesi ve Serdar Abdulaziz'in Piech'in boğazına sarılma pozisyonunda verilmesi gereken kırmızı kart bizleri son derece rahatsız etmiştir.

Bu rahatsızlık yiğidoların buluşma adresi olan sivasspor.com adresinde gündem oluşturmuştur. ( [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=357109[/url] )

Tarafsız ve adil bir yönetim gösterilmesi için hakem kardeşlerimizin dikkatlerinin çekilmesi gerektiği düşüncesindeyim.[/B]

Soyözen 05.03.2013 14:22

An itibariyle ben de mailimi attım.

SIVAS58FOREVER 05.03.2013 14:23

Hem e-mail hem de faks göndererek protestomuzu ilettim, bizler elbette ki üzerimize düşeni yapmalıyız, lütfen herkes bu konuya önem versin, nasıl olsa diğerleri bu tepki e-maillerini gönderiyor diye düşünmeyin, bu sayı ne kadar çok olursa o kadar ses getirir.

cılgınsivas58 05.03.2013 14:23

önüne gelen herkes hakem olursa olacagı bu olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45.