![]() |
Cevap: Ziya'nin Kırmızı Kart Cezasını Erteleyelim
[QUOTE=mucahit_58;843196]Sa Yiğidolar, bu sene özel sipariş üzerine ayrımcılık gozetilerek yapılan bir uygulama başlatıldı. Cezaların ertelenmesi. Bu senenin modası oldu. Dikkatimi LuaLuayla cekti, Gökhan Zan icinde aynı formülü uyguladı Galatasaray.
Anlam veremiyorum nedir bu ertelemenin sebebi? Belki futbolcu transfer olacak başka takıma.. Ee noldu kırmızı kartı yediği takım değil yeni takımı zarar görecek. Bu yönetmenliğin saçma tarafı idi ama asıl ilgilendiğim kısmı bu telafisi olmayan haftalarda haksız çıkar sağlamaktır bence. Bizi ilgilendirdiğini düşündüğüm kısım ise, hakem düzgün yönetim gösterse zaten görmeyeceği bi kırmızı kartın cezasını çekecek olan, takımımızın en önemli futbolcularından olan Ziya'nin takımın en ihtiyaci olduğu donemde bu cezasını ertelemek. Bu öneriyi önemli bulduğum icin konu actım inşallah birileri görüp gereğini yaparlar.[/QUOTE] bu konunun yönetim kanadında ses getirmesine sevindim. |
ertelesinki diger futbolculara emsal olsun nede olsa ceza erteleniyor diye önüne gelen kırmızı kart görsün maçta yorulan iyi oynayamyan hocadan beklemektense kırmızıyı görüp çıkalım nede olsa cezası yok desin
|
Oyun oynanirken yeni kurallar konmasi ve uygulanmasi hic etik ve ahlaki degil
türkiyede futbolu o Kadar cirkinlestirdilerki simdi Ziya nin cezasi ertelenmesine o Kadar ihtiyacimiz varken bile cok cirkin aciklanmasi bile olmayacak bir uygulamayi türkiyede yürürlügü koydular Bu pislik Galasaray uygulamasidir umuyroumki bu sezon sonunda böyle sacma bir uygulama kalmaz insanlar bu durumu agzina bile Almazlar Ziya nin cezasi ertelenirse haddinden fazla cok sevinirim Hayrettin vede Ugurn olmayacagi bir macta galibiyet düsünmek hicte zor degil. |
ceza erteleme bana da çok saçma geliyor
|
Ziyadan once boyle birsey yapmasalardi kesinlikle karsi cikardim ama adamlar isin suyunu cikardi bir kere
|
[QUOTE=slasher//z;843412]bu konunun yönetim kanadında ses getirmesine sevindim.[/QUOTE]
Aynen bende şoktayim, bu siteye olan inancım birkez daha artti, konuyu açan kardeşime teşekkür ederim. Ve ilaveten sunu iddaa ediyorum; bazen problemin içindeki sizseniz sorunu görmek zor olabilir iste tam o esnada etraftan bilgi, öneri veya tavsiyeler gereklidir, sizi iyi bilen ama duruma dışardan bakabilen biri ve bu sitede bunu cok harika yapan en az 50-60 kişi biliyorum. Bu anlamda yönetim veya t.direktor haftanın 1saatini burdaki forumda ki görüşlere ayirsa istişare babında zararlı değil karlı çıkar.. |
Bende yonetimin duyarliligini saskinlikla ogrenip seviniyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42. |