SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35816)

kolukisa 30.03.2013 20:08

Cevap: Maçı Değerlendirelim

öldük,öldük dirildik,sükürler olsun ihtiyacimiz olan cok degerli üc puani a;ldik,düsme hattindaki rakiplerimize her 3 puan kaybetmek idam sehpasina biraz daha yaklasmaktir,evimizde oynuyacagimiz üc macta da ücer puan almaliyiz

izmirliyigido 30.03.2013 20:08

Bu maçın katili sensin Rıza Çalımbay.

Bitik Hayrettin'i, stresi tepesinde olan TARAFTARIN önüne neden atarsın? Artık alkışlarla uğurlamak varken kalbini kırdırdın. Suçlu sensin.

Erman neden artistik havalarda? Neden oynamaz. Her topun başına geçmek, kaptanlık değil. Doğru dürüst şut atamıyor. Neden çalıştırmıyorsun?

Grosicki'yi sen bitirdin. Takımda kimse doğru dürüst pas atmıyor. Adam kendine futbol, maça veremiyor. Neden moral yüklemesi yapmıyorsun?

Kadir ve Hayrettin, Murat Akça her an patlamaya hazır bomba. Bunlara hiç mi uyarı yapılamaz.

Şu anda çıkmış röportajda, "Maç bitmeden hiç kimse futbolcusuna, teknik direktörüne bağıramaz " diyor. Bağırmasalardı takım hareketlenmeyecekti. Bırakmak istiyorum diyor. GÜLE GÜLE...

Yönetimde eğer akıllı ise yarın sabah biletini alır ve gönderir.

Yemin ediyorum hepsi (Uğur hariç) birbirinden değerli futbolculara sahibiz, doğru dürüst bir araya getirip takım oyunu oynatamıyorsun. Gidecekmiş. Güle güle !..

.

Murad_Kelleci58 30.03.2013 20:09

Rıza hoca istifa ettigini söyledi..!! Yönetim kabul ederse istifa konusu netleşecek..

mishka 30.03.2013 20:10

Hayrettin'i alkışlayıp göndermek varken taraftarın önüne atmanın ne gereği vardı.

Mete209 30.03.2013 20:12

Maçta göze çarpanlar : Hayrettin

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kötü oyun/ Güzel galibiyet

Maçın en iyisi kimdi : Bilmem? Hiç kimse; ama Ordu tarafından olabilir.

Maçın en kötüsü kimdi : Cevabı taraftara bırakıyorum :D

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi (eskiye nazaren çok iyi!)

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Bu maçta şansı tuttu da Pedriel gol attı. Yoksa eski tas eski hamam. Çıkar Grosicki'yi al Adem'i, Navratil'i, Uğuru, Hayrettin'i :D . Başka bir şey bilmiyor galiba.

Mete209 30.03.2013 20:14

[QUOTE]Rıza hoca istifa ettigini söyledi..!![/QUOTE]

Gözlerime inanamıyorum! Doğru mu bu haber!

mayhos 30.03.2013 20:16

ya arkadaş bu adam asla istifa etmezz ayak yapıyorrrr.. inanmayın kovulana kadar gitmezzz...eskişehirdeykende aynı konuşmayı yaptıııbilin bunu blörf yapıyorrr...

izmirliyigido 30.03.2013 20:17

[QUOTE=Murad_Kelleci58;844496]Rıza hoca istifa ettigini söyledi..!! Yönetim kabul ederse istifa konusu netleşecek..[/QUOTE]

Güle gülesin Rıza..

Çokda demagojik konuştu. Aman bir etkilendik, bir üzüldük ki !...

Kazanınca herşey güllük gülistanlık görmeyelim arkadaşlar. Durum çok vahim. Takımda futbol adına hiçbir şey yok. 6 puanlık bir maçta son 5 dakika da sadece 1 kişinin (Aatif Chahechouhe ) şahsi gayretiyle 2 gol birden atıyorsak adama sorarlar. Bu takım kritik noktada neden son 5 dakikaya kadar taraftarı kanser ediyorsunuz diye.. Onun için herşeyi çok güzel olarak göstermeyin. Takımda futbol yok. Tabi ki istifa etsin.

Takımı düşme noktasından aldık diyor. Nereye getirdi. Yine düşme noktasına. Değişen ne var? Eskiden kalpten gidiyorduk, şimdi kanser ediyor takım bizi.

.

Murad_Kelleci58 30.03.2013 20:17

[QUOTE=Mete209;844504]Gözlerime inanamıyorum! Doğru mu bu haber![/QUOTE]

Yönetim kabul ederse RIZA hoca gitti.. Lig tv röportajında söyledi

ahmet ali 30.03.2013 20:17

Yıllarca bu takıma hizmet etmiş Hayrettin Sn.Rıza Çalımbay yüzüğnden hiç haketmediği bir muamele gördü...
Taraftarın artık tahammul edecek hali kalmadı sahada yapılan teknik adam ve futbolcu hatalarına....Sinirini en çok hata yapan Hayrettin'den çıkardı....
Neyse ki biraz şansla da olsa maçı kazandık ama tehlike hala geçmedi sahamızda oynayacağımız maçları özellikle belediye maçını mutlaka kazanmalıyız..
Rıza Çalımbay'ın istifa etmesine gelince geç kalınmış bir karar ..umarım bu istifa Aykut Kocaman'ın istifalarına benzemez.. gerçekten istifa etmiş olur....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:18.