SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay'la Devam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35829)

sivasfutbol 31.03.2013 14:50

Cevap: Çalımbay'la Devam

[B]Madem ki Mecnun Bey, o yoksa bizde yokuz diyor.[/B]

[B]Bende O varsa ben yokum diyorum. Rıza takımın başından defolmadıkça bir daha maça gitmiyorum. Yazıklar olsun bu taraftarı göz ardı edenlere.[/B]
[B]
[COLOR="Red"]Bu takım hiçbirinizin şahsi malı değil! Kim oluyorsunuz ki siz Sivasspor taraftarına şuursuz, çapulcu gibi tabirleri kullanıyorsunuz! Siz eğer o takımın başındaysanız bizim desteğimizle varsınız! [/COLOR]

Taraftarını umursamayan bir yönetim, teknik heyet istiyoruz artık!

Hayrettin gibi Sivas'a yıllarca hizmet etmiş, hala da işletmeleriyle olsun, hocanın zoruyla olsun hizmet etmeye çalışan biriyle Sivasspor Taraftarının arasını açtınız yazıklar olsun size! Hayrettinin hiç bir suçu yoktur! Artık yapamadığını görmüyor mu yönetim, görmüyor mu hoca da zorluyor! [/B]

kurtun58 31.03.2013 15:05

bu kadar nankörlük olmaz.baskan icerideyken bu takimi ayakta ligte tutan,en az sizin kadar hatta sizden daha sivassporlu.transferde para vermediler transfer yapamadi.hepiniz oldunuz morinio.bu kadar cahil ,vefasiz kadir bilmez bir araya zor gelir.ama bozim insanimiza bulent gibi sivasi kullanip yiyip bitirecek karektirzler lazim deve ye diken hesabi.sonuna kadar atom karinca

sawyer5892 31.03.2013 15:07

dusuncelerimi yazmadan once kimseyle polemige girmek istemedegimi yazacaklarimin bireysel fikirlerim oldugunu belirtmek istiyorum ancak riza hocayi istifaya davet edenlere soruyorum riza hoca giderse takimin basina ertugrul saglam veya senol gunes gibi kaliteli bir hoca mi gelecek yoksa giray bulak ziya dogan gibi her gittigi takimi dusuren hoca mi bana sorarsaniz 2. ihtimal daha guclu tabi bir de yabanci hoca olayi var ki hic girmiyoeum ilk 10 hafta ligi tanimiyorum lafini duyariz kisacasi demem o ki memleketmizin adami riza hocaya sahip cikalim kimse kalici degildir mecnun baskanda gider riza hoca da hayrettin de ancak nasil gittigi bu takimdan nasil ayrildigi onemli sivasi ve sivassporu iyi hatirlamalari onemli.

eyupk 31.03.2013 15:09

Hocayı ne kadar çok sevsemde yaptıkları hareketler hiç hoş değil, eleştirileri çekememesi, taraftarla arasına mesafe koyması çok yakışıksız hareketler bunlar. Birde halen Hayrettinde ısrar etmesi cabası ve durum öyle hale geldiki bir maç kazbuanırsak diğer maçlarda kesin kaybeder olmuşuz, çok istikrarsız dönem geçiriyoruz, biz ilk 5e oynarız derken kümeye oynar olmuşuz, taraftarın artık taşmasıda normaldir. Yinede hocanın devam kararı alması takım için iyi oldu, sezon sonuna kadar Rıza hocayla devam etmeliyiz,

salihmete 31.03.2013 15:13

[QUOTE=sivasfutbol;845015][B]Madem ki Mecnun Bey, o yoksa bizde yokuz diyor.[/B]

[B]Bende O varsa ben yokum diyorum. Rıza takımın başından defolmadıkça bir daha maça gitmiyorum. Yazıklar olsun bu taraftarı göz ardı edenlere.[/B]
[B]
[COLOR="Red"]Bu takım hiçbirinizin şahsi malı değil! Kim oluyorsunuz ki siz Sivasspor taraftarına şuursuz, çapulcu gibi tabirleri kullanıyorsunuz! Siz eğer o takımın başındaysanız bizim desteğimizle varsınız! [/COLOR]

Taraftarını umursamayan bir yönetim, teknik heyet istiyoruz artık!

Hayrettin gibi Sivas'a yıllarca hizmet etmiş, hala da işletmeleriyle olsun, hocanın zoruyla olsun hizmet etmeye çalışan biriyle Sivasspor Taraftarının arasını açtınız yazıklar olsun size! Hayrettinin hiç bir suçu yoktur! Artık yapamadığını görmüyor mu yönetim, görmüyor mu hoca da zorluyor! [/B][/QUOTE]

Sen olsan ne olur olmasan ne olur...Varligin zarar zaten ..

salihmete 31.03.2013 15:14

[QUOTE=kurtun58;845026]bu kadar nankörlük olmaz.baskan icerideyken bu takimi ayakta ligte tutan,en az sizin kadar hatta sizden daha sivassporlu.transferde para vermediler transfer yapamadi.hepiniz oldunuz morinio.bu kadar cahil ,vefasiz kadir bilmez bir araya zor gelir.ama bozim insanimiza bulent gibi sivasi kullanip yiyip bitirecek karektirzler lazim deve ye diken hesabi.sonuna kadar atom karinca[/QUOTE]

O elestirenler Bulent uygunun yalakalari.. bu sivas Muhsin Yaziciogluna sahip cikmamiski Riza calimbaya mi sahip cikacak nankorler...

salihmete 31.03.2013 15:16

[QUOTE=sawyer5892;845027]dusuncelerimi yazmadan once kimseyle polemige girmek istemedegimi yazacaklarimin bireysel fikirlerim oldugunu belirtmek istiyorum ancak riza hocayi istifaya davet edenlere soruyorum riza hoca giderse takimin basina ertugrul saglam veya senol gunes gibi kaliteli bir hoca mi gelecek yoksa giray bulak ziya dogan gibi her gittigi takimi dusuren hoca mi bana sorarsaniz 2. ihtimal daha guclu tabi bir de yabanci hoca olayi var ki hic girmiyoeum ilk 10 hafta ligi tanimiyorum lafini duyariz kisacasi demem o ki memleketmizin adami riza hocaya sahip cikalim kimse kalici degildir mecnun baskanda gider riza hoca da hayrettin de ancak nasil gittigi bu takimdan nasil ayrildigi onemli sivasi ve sivassporu iyi hatirlamalari onemli.[/QUOTE]

Rizayi elestirenler futboldan anlamayan sivas dusmanililar..

Mete209 31.03.2013 15:47

Bu adam sezon sonu da gitmez ki!!!:mad:

legolass 31.03.2013 15:50

rıza hoca bence sezon sonu bırakır ama devam ederse ben en az geçen yılki gibi iyi oyun ve sıralama bekliyorum bu seneden ders çıkarır heralde o kadar da şey değildr

B.DUMANLI 31.03.2013 15:57

Calimbayla devamda,bizim taraftarimizda enayi degilya ilk ic saha macinda seyircileri bu yönetim artimk parmaklariyla sayar.Ordu macindaki seyircinin dörtde biri Genclerbirligi macinda olmiyacak ve Sivasspor bos türbünlere oyniyacak.
Bir teknik direktör cikipta istifa ediyorum dedikten sonra,görevinin basinda kaliyorsa ,baskan cikipta biz hocamizin arkasindayiz diyorsa taraftari hice sayarcasina bos türbünler önünde oynamayi hak ediyor demektir.Iki hafta sonra Genclerbirligi macindaki seyirci sayisinda korkunc sayida düsüs yasanacaktir.Bu taraftari kimse görmemezlikten gelemez...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34.