![]() |
Cevap: Taraftar Kötü Gün Dostudur
Rıza hocayı takımın basında görmek istemeyenlerden biri olarak yaptıgı acıklamalara katılıyorum. Sivasspor bizim takımımız tüm Sİvaslılar olarak takımımıza destek cıkmalıyız. Her zaman takımın yanında olmak gerekiyor. Özellikle bu sezon herkesin herkesi yenebilecegi bir sezon yasarken taraftarsız kalmak takımımızı daha kötü durumlara götürebilir. Herkes elini vicdanına koyup Rıza hocayı degil takımı ateslemeli ve destek olmalı.
|
***hoca gene boş konuşmuş ,taraftar her zaman zor günde takımına sahip cıkmıştır.hocanın bundan sonra yapacağı tek şey ,son 7 haftada hayrettini ve uğur takımdan uzak tutup kamili de macların 2 yarısında yer vermesi daha yerinde olur derim.
|
adam taraftara ahlaksızca hareketler yapıyor,her fırsatta ağzından bjk ı düşürmüyor,sözde! memleketim dediği sivas hakkında atıp tutuyor da hala rıza çalımbay yalakalığı yapan şahıslar bir adım geriye atmıyorlar gerçekten hayretler içindeyim yazıklar olsun!
|
Adam gibi adamsin Riza hoca,elindeki futbolcu kadrosu ile bence gercekten basarilisin,kim ne derse desin seni basarisiz bulanlar iyi gun dostudur,bu sitede sivasspor maglupken cikip riza istifa diye yazanlar,sivasspor kazandigi zaman kayiplara karisiyorlar daha mac bitmeden ahkam kesenler mac bitince sessizce siteden cikiyorlar onlara malzeme birakmadigin icin helal olsun bence Adan gibi adamsin,babanin ameliyatindan dolayi gecmis olsun diyor acil sifalar diliyorum ve sezon sonu bu takimdan ayrilmani gercekten bende istiyorum basarisiz oldugun icin degil,degerini bilmeleri icin bakalim kimi basarili bulacaklar insallah seneye seni mumla aramazlar
|
[QUOTE=COBANSARAYLI;845874]Adam gibi adamsin Riza hoca,elindeki futbolcu kadrosu ile bence gercekten basarilisin,kim ne derse desin seni basarisiz bulanlar iyi gun dostudur,bu sitede sivasspor maglupken cikip riza istifa diye yazanlar,sivasspor kazandigi zaman kayiplara karisiyorlar daha mac bitmeden ahkam kesenler mac bitince sessizce siteden cikiyorlar onlara malzeme birakmadigin icin helal olsun bence Adan gibi adamsin,babanin ameliyatindan dolayi gecmis olsun diyor acil sifalar diliyorum ve sezon sonu bu takimdan ayrilmani gercekten bende istiyorum basarisiz oldugun icin degil,degerini bilmeleri icin bakalim kimi basarili bulacaklar insallah seneye seni mumla aramazlar[/QUOTE]
[B]Bulunmamış hint kumaşımı Rıza Hoca. Sivasspordan sonrada hiç bir kulüpte başarılı olamaz kovulur [/B] |
hocam haklısın devam satmak yok devam itürür kervan yürür seni sevi yoruz ON YILLIK ANLAŞMA BEKLİ YORUZ SENDEN ,,ALP ERENLER,,
|
Şikeci bülenti sevdim ama seni sevemiyorum hocam çok samimiyetsiz geliyosun
|
[QUOTE=yigidolar06;845890][B]Bulunmamış hint kumaşımı Rıza Hoca. Sivasspordan sonrada hiç bir kulüpte başarılı olamaz kovulur [/B][/QUOTE]
Hic kimse bulunmamis hint kumasi degil,sivasspordan daha ne riza hocalar gelir gecer,ama biraz mantikli olun oyle ha demekle teknik direktor degistirilmez,ligin orta sisiralarindayiz bu kadro ile lider mi olacaktik adam basarisiz olur tamam istifasini isteyelim ama yigidi oldur hakkini ver bu adama bu butce ile bu kadro ile baskana,yonetime,teknik direktore dil uzatanlar bence art niyetli,oyle hersey klavye arkasindan,ayda yilda bir maca gelip hocaya futbolcuya yoneticiye isyanla olmuyor,bunu dusunenlerden Riza hoca futbolu daha cok iyi biliyor, yigidolar ne zaman sivasspor yenildiginde takimi alkislayarak soyunma odasina gonderirse o zaman,iste o taraftarla sivasspor sampiyonluk yasar baslikta yazdigi gibi taraftar kotu gun dostudur (ama gercek taraftar) kisaca abuk sabuk yorumlar yazacaginiza sivassporumuz superligte ,bunun tadini,zevkini cikarin,3.ligte yillarca kalindi buraya bu takim kolay gelmedi |
[B]çelişkiler...çelişkiler...çelişkiler.... önce şöyle sonra böyle...neyse ne demek istediğimi zaten anlayanlar anladı...
ama merek etme sayın hocam bu taraftar elbette kötü günde de Sivassporun yanında olacak, [U]sadece kişilerin değil[/U]! nasıl 3.liglerde, bataklıklarda bu takımın yanındaysak, her zaman da yanında olacağız...[/B] |
Taraftar başarının dostu, başarısızların karşısındadır Rıza Çalımbay! Sen "kara gün dostudur" dediğine göre yanlış anlamışsın olayı ! Alttan imayı verip, kötü günde taraftar sana dost olsun istiyorsun anlaşılan.
Taraftar kötü günde de takımı destekler, ama bu demek değil ki başarısızlara da dost olacaktır. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |