![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?
Bizi buraya getiren de Rıza Çalımbay'dı. Genel çoğunlukla aynı fikirde değilim.
Bu arada yazarken fark ettim. Rıza ÇalımBAYDI iyi manşet olurmuş. |
Futbol Muhabbetine Uzunca Bir Süre Ara Veriyorum Teşekkürler rıza
|
Değerlendirecek birsey yok acımadılar . aklıma bunların kasımpasa macı geldı 7 yapmıslardı kenardan yeter deyıp takımı gerı cekmıslerdi. bu mactada 8-9 a gıderlerdi dost acı soyler .
|
İnsallah tekrar gurur duyacağımız bir takım seyrederiz. Umut ve sabırla bekleyeceğim...
|
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=387940444652121[/url]
çocukta kendimi gördüm resmen. Ama Sivas'ın geleceği emin ellerde. |
[QUOTE=sivistar;852552]sezon basındada dedık gecen senede dedık rızaaaaaa hoca degıl azıcık şerefın varsa istıfa et deneme tahtasına cevırdın sıvasspor rızayı savunan pclerrrrrrr nerdesiniz tekıma zarar veriyosunuz dedık sandalyemizi koysak bundan ıyı hoca olur 4 5 yıyene kadar oyuncu değiştirmedı mudahale etmedı çunku onun kapasıtesı yok malese allah belasını versın yonetımınde hocanında ruhsuz takım ıstemıyoruz eskı bulentın takımını ıstıyoruzzzz yenılsekte onurumuzla bunlarıkı gıbı haysıyesızce değil[/QUOTE]
eleştirmeninde desteğinde adaplı bir dili vardır.azından çıkan lafın farkındamısın sen pic olmasan böyle konuşmazsın. |
böylesi final maçlarında taktik falan işlemez. sahaya çıkar aslanlar gibi mücadele edersin. takımımız sahaya ideal on birle çıktı. rıza hoca futtbolculara pozisyona girmeyin , kaleye şut çekmeyin mi dedi.rıza hocayı eleştirirken biraz insaflı olun. bazı kendini bilmezler trabzon gol attıkça sneredeyse sevinç naraları attılar. gözlerini rıza hoca düşmanlığı nasıl kör etmişse artık.
ben böylelerini gördükçe futboldan soğuyorum. maça gelirsek, maçın kırılma anı penaltıpozisyonuydu. o ana kadar trabzonspor ruh gibiydi. futbolcularımız maçın ağırlığı altında ezildiler maalesef. böyle oluncada ortaya bu skor çıktı.canları sağolsun. yalnız eneramo, grosecicki gibi gönülsüz oynayan futbolcular gönderilmeli. |
Rıza hocayı savunacak yer kalmadı beyler. Bugüne kadar en fazla savunanlar arasındaydım. Ancak bugün gelinen noktada bütün sorumluluk Rıza hocada.
Bütün bir yıl ligde işler iyi gitmeyince hep bir bahanemiz oldu, aklımız kupada dendi, kestirmeden Avrupa'ya gideceğiz dendi. Hep dedik ki, ulan hoca bunu söylüyorsa elbet vardır bir bildiği. Ama bugün altı tane yedikten sonra birşey bilmediği ortaya çıktı. Sen bütün bir yılın finali olarak lanse ettiğin maça çık ve altı tane ye. Olacak iş değil. Futbol bu elenirsin, sözümüz olmaz, ama ligde leş gibi gidişin sebebi olarak gösterdiğin kupa mücadelesinde sonuç böyle olursa aslında hiçbir şeyden anlamadığın da böyle ortaya çıkar. |
Arkadaşlar biri bana kötü bir kabus gördüğümüzü söylesin...
|
[QUOTE=kaplanlı;852613]eleştirmeninde desteğinde adaplı bir dili vardır.azından çıkan lafın farkındamısın sen pic olmasan böyle konuşmazsın.[/QUOTE]
yaran var gocunuyon alın sayenızde ne hale geldık bızm ıçın sıvasspor çok onemlı zoruna gıtmesın senın gıbıler yuzunden burdayız sıvas spor medyasıda yonetımıde sızın gıbı davranan taraftarlarda suçlu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:59. |