![]() |
Cevap: Erman Kılıç Beşiktaş'ta iddiası
Erman haberinin dogru oldugunu varsayarsak ve eger Eneramo'da Bjk'ye giderse Calimbay'in yeni adreside böylelikle belli olmus olacak...
|
Hayırlı olsun Erman bütün Sivaslılarin sevdigi bir futbolcu inşallah gittiği yerde başarılı olur
|
[QUOTE=Çılgın Türk;855151]Erman haberinin dogru oldugunu varsayarsak ve eger Eneramo'da Bjk'ye giderse Calimbay'in yeni adreside böylelikle belli olmus olacak...[/QUOTE]
yukarda yazdiklarimi dogrularcasina bir haber... [url]http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=9650#.UZSgzY3zNfc.twitter[/url] |
[QUOTE=Çılgın Türk;855156]yukarda yazdiklarimi dogrularcasina bir haber...
[url]http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=9650#.UZSgzY3zNfc.twitter[/url][/QUOTE] [B]Hocam bu haberler asparagas gerçeği yansıtmıyor diyoruz sen doğrularcasına bir haber diyorsun.:)[/B] |
Allnigeriasoccer: Michael Eneramo will sign a three - year deal with Besiktas this summer. Love Sivas fans but NOT the city.
All Nigeria Soccer'e göre Eneramo Bjk ile 3 yillik anlasmaya vardi. Sivas taraftarlarini seviyor ama Sivas'i sevmiyor.. |
[QUOTE=Salim58;855157][B]Hocam bu haberler asparagas gerçeği yansıtmıyor diyoruz sen doğrularcasına bir haber diyorsun.:)[/B][/QUOTE]
Asparagas olabilir ama ortada bir gercek var: O da Eneramo'nun sözlesmesinin bittigi ve istedigi takima gidebilecegi. Belki menajerleri futbolcuya piyasa yapiyordur ona sözüm yok. |
hiçde üzülmedim öyle si insanlar gider sürünür sivası çok ararlar tek gerçek sivas
|
Radyospor'da Özgür Sancar'ın programına katılan Erman Kılıç'ın açıklamaları
Beşiktaş'la şu ana kadar görüşme yapmadım. Sezon sonu sözleşme bitiyor,gelen teklifleri değerlendirecem. Kendimde, her takımda oynayacak potansiyeli görüyorum. Menajerime bazı teklifler geliyor,tekliflerden birini değerlendirmeyi düşünüyorum. |
Sivas transferlerden ne zaman para kazanacak acaba???
|
Kariyerinde başarılar. keşke onun transferinden kulüpte para kazansaydı :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02. |