![]() |
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
[QUOTE=Salim58;856446]Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:)[/QUOTE]
[B]:D:D hayatta öyle bisey dememis ;) [/B] |
[QUOTE=keko 58;856444][B]Salim dayi,
tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B][/QUOTE] [B]Roberto Carlos gönderin demiştir[/B] |
[QUOTE=Salim58;856446]Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:)[/QUOTE]
[B] İyi güzelde gidenler tamam peki ya hiç mi görüştükleri yerli yok ? Ne isim söyleniyor neden dedikodu var ? anlamadım gittii [/B]:confused: |
[QUOTE=yigidolar06;856451][B]Roberto Carlos gönderin demiştir[/B][/QUOTE]
daha gelmeden böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum.Yönetim jan rajnoch'un rıza hocaya yaptığı terbiyeizliği unutmadı galiba bu yüzden hırçın tavırlarından dolayı böyle birşey oldu diye düşünüyorum. Yazık oldu diyorum ama bence en son hatırlayalım eskişehir maçını attığı kafa golü sayesinde yenmiştik ve daha onlarcasıda hafızalarımızda duruyor kendisi kou hakkında haberdar olmadığını yazmış belki menajeri ile geri görüşülüp anlaşılabilir. |
Gitmek isteyene yapacak bişey yok biri gider biri gelir oturup bekleyecegiz ya yine saç baş yolup dövünecegiz yada yönetimi aldıkları başarılardan dolayı alkışlayacagız hakkımızda hayırlısı bakalım
|
pedriel kalsaydı fena olmazdı
|
Uğur kavuk cihan özkara yi göndersinler bu takımı isteyen ve büyüklüğünü bilen kalsın yüreğini ortaya koyan yenilsek bile istikrarlı olan atıf gibi adamlar kalsın veya alınsın
|
[QUOTE=samet35;856429]eneramo iyiydi be :([/QUOTE]
Günün esprisi bu olsa gerek :) |
Hayırlı olsun senecy diye bir adam varmıydı meçhul, pedriel eh işte raynoh vasatın üstünde bir oyuncu idi, Eneremo bonsersinden para kazanılabilecek bir oyuncu idi faydasıda oldu hepsine teşekkürler. roberto corlos gelrse 4 tane gelecek vadeden genç getirirse çok iyi olur
|
Pedriel ve Senecky'in gitmesi çok iyi oldu. Rajnoch'a gelince burada mutsuz olduğu bilenen bir gerçekti. Kadroya doğru düzgün girememekten şikayetçiydi. Çok kalite bir defans oyuncusu kaybettik ama iki tane Murat ve Ümit gibi genç taş gibi defansımız var Navratil'in yanına. Tabi bir tane daha stoper almak gerekiyor kadro genişliği açısından.
Eneramo meselesi hepimizi sıkmıştı zaten gitmesi kendi açısından iyi oldu. Benim Süper Lig tarihimizde tek gitmesini istemediğim bir kaç oyuncudan biridir. Umarım kendisini çok aramayız. Hangi takıma giderse gitsin o takıma mutlaka ekstra katkı sağlayacaktır. Kendisi ile sözleşme imzalayan takımı tebrik ederim hayırlısı olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |