![]() |
Cevap: Ve efsane Sivasspor'da
Mehmet Yıldızı da düşünülebilirdik, Murat Erdoğan o kadar çok takımda oynadı ki Anadolu kulüpleri hakkında uzman
|
yardımcılıklarına ıbrahim üzülmez yada hakan bayraktar getirilseydi keşke :)tabi eğer hakan futbolu bırakmadıysa o başka
|
Sivassporumuza ve cemiamiza hayirli olsun basari ve temenni dileklerimle insallah seneye bambaska bir sivasspor cikar karsimiza ve türkiyeden güney amerikaya Kadar sivasimizin hem Ismini Hemde reklamini yapar ilerisi icin büyük acilimlara ve yatirimlara dönüsür biz hep sporun sadece bir futbol olarak degil ayni zamanda sehrin ve cevrenin tanitim organisyonu olarak görmüsüzdür bunu dahada genis sekilde degerlendirmek mümkündür.
|
[B]Yeni evine hosgeldin CARLOSUM![/B]
|
takımımız için hayırlı uğurlu olur inşallah
|
Hayirlisi ile Sivas´a bir ayak bassin ve kontrati imzalasin ve transferlere el atsin bu ise inancim dahada artacak.
|
keceli ve cilgin turk nerdesiniz yoksa kayitlarinizi gercekmi sildiniz :D
ROBERTO CARLOS |
[QUOTE=DOGU_BEY;858620]29.05.2013 tarihli haberim...
27.05.2013 tarihli haberim 23.05.2013 tarihli haberim...[/QUOTE] kardes sen kendini ispat etmeye mecbur degilsin seni bilen bilir ;) tessekur ediyoruz ancak bu haberleri almayi nasil basariyorsun? onu bir anlat merak ediyoruz.:confused: ama soylemesen de olur ne demisler atalarimiz uzumunu ye bagini sorma :) yeni bir teknik ekip yeni bir kadro ile yigidolar gumbur gumbur geliyor. beni heyecan basti resmen! sabir ettik ettik insallah sonunda hayirlisi olucak !!! |
Hayırlı olsun! Allah utandırmasın!
Gelsin transferler!!! :D |
ALLAH hayırlı ugurlu etsin. Ugurlu derken bizim Ugur kavugu demiyorum. :D Mümkünse ona tesekkür edilip yollar ayrılmalı. İleriki zamanlarda belki Murat Erdogan gibi SİVASSPOR camiasında yer alabilir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |