SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Dereli Yeniden Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36274)

Morten58 26.06.2013 23:23

Cevap: Dereli Yeniden Sivasspor'da

[QUOTE=vedat58;863099]Ben sahsen trabzondan futbolcu alinmasina karsiyim , hic doru bir hareket degil isterse yildiz olsun, yarin birgün bu adam 61 formayi göstere göstere giyecek , ayiptir yaa Türkiyede baska futbolcumu yok[/QUOTE]

Adam 61 nolu Numarayla Trabzonla öyle bir gol attmisti ki , cok profesyonel yani .

Ne gibi sorun olacak ki, Trabzonlularin hepsi öyle degil , biraz Yigidoluk olan Trabzonlular da var-.

cemahmety 26.06.2013 23:50

Bence bu sene Uğur'la beraber sürekli değişerek oynar ve ona tecrübelerini aktararak yardımcı olur, Başarılı olursa seneye de yedek olarak takımda oynar. Bu arada Hayrettin de ayrıldığına göre Şampiyonluğa oynadığımız yıllardan kimse kalmamış diyecektik ki Abdurrahman geri döndü :D

cılgınsivas58 27.06.2013 00:01

allah utandırmasın güle güle ugur (görüşmemek üzere

rapge 27.06.2013 00:29

O kadar boş konuşanlara rağmen gelmesine en çok sevinenlerden biriyim.
Gitmek zorunda olduğu için gitmişti istediği için değil.
Evet eski formu olmayabilir ama olmayacak demek anlamına gelmiyor bu.
Biraz takımınızın oyuncularına güvenin. Şampiyonluğa oynadığımızda o takımın bir parçasıydı.
Şimdi yok Trabzonlu yok yaşlı yok o yok bu diyip kafa bulandırmaya gerek yok.
Güvenimiz sonsuz göreceğiz neler olacak ( Güvenmeyenlere inat )

HALIL 27.06.2013 00:48

vay be aklimin ucuna bile gelmezdi gel de sasirma su tranfere, insallah hayirlisi olur.

mühendisburak58 27.06.2013 01:42

uğur kavuk gitti abdurrahmanb geldi ne anladım bu .... böyle transfer politikası olmaz olsun.

migroArmis 27.06.2013 02:47

hayırlı olsun tum camiaya

hüso58 27.06.2013 11:23

[QUOTE=Sivasli010;863050]Senin karakterin cok kotu kardes bence sen o fotorafdaki (senin profilin) adamdan ogrnek al, belki ozaman duzelirsin.[/QUOTE]

gardaş müthüşş konuştun helal olsun :)

ydurdag 27.06.2013 12:21

sen kimsin lan trabzonlu fotbolcuya karşıymış yok olmazmış 61 taşıyacakmış taşısın adamda karekter olsun ne fark eder yavru işte sizin gibi kendini bilmezler sivası bu duruma getiriyor neyi var adamın adam gibi adam ne kadar anlıyorsun be spordan yorumlarınızı okudukca geriliyorum sizin gibilerinin yorumları yüzünden artık cahilena yazılarınız yüzünde sizler gibi alçak kapasitesi olanlardan dolayı bu sayfaya dahi girmek istemiyorum bu tür düşüncedeki sizin gibilerini kın ıyorum yazıklar olsun sizlereki herşeyi bilirsiniz sizden başkaları anlamaz ama esas boş kafalılar sizlersiniz herşeye muhalefet yeter yeter biraz kendinize gelin sivası siz temsil edemezsiniz

HababamHa 27.06.2013 13:25

Dereli ile çok güzel maçlar izlemiştik hayırlı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36.