SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hayrettin'e Vefa(sızlık) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36289)

sivasfutbol 01.07.2013 15:47

Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)

[QUOTE=adres58;863789]Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...[/QUOTE]

kusura bakmayın ama acitasyon yapıyorsunuz gibime geldi.

8SvS8 01.07.2013 15:48

[B]Hayrettin ağbey oynamasada onun cesareti sivas sevdası herşeye bedel. İyiki varsın HAYRO (58)[/B]

GurbetciYigidom 01.07.2013 15:56

[QUOTE=Abdullah DuMaN;863757]Hayrettin takımda kalıp bu forma altında jubile yapmalı bu onun hakkı[/QUOTE]
aynen katiliyorum ve hatta ilerde teknik kadroda görev almali

favori58 01.07.2013 15:56

[QUOTE=adres58;863818]Üstad bence Sivassporumuza zarar vermiyor. Tamam haklısın parasını aldı, kendisine ''Sivaslı Hayro'' dedirtti lakin bunun bu şekilde olmaması lazım. Sen sevmezsin ben severim işide değil bu. Ama eğer bazı futbol takımlarında bazı oynuculara vefa gösterilecekse ''Örn: BJK Toraman, Bursa Ömer Erdoğan, Fener Gökhan Gönül'' bizde bu vefaya Hayrettin layıktır ve takımda oynamasa bile bir şekilde Sivasspor arması adı altında mücadelesine devam etmesi gerekir. Bu ya altyapı ya mentörlük ne bileyim bir şekilde bu Sivaslı Hayroyu bozmayacak bir yapı içinde yerini almalı diye düşünüyorum. Yoksa eğer o ayaklar gözvdeyi taşımıyorsa mutlaka kendisi bile bilecektir artık faydalı olamayacağını... Lakin sizi çooooooookkkk uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten Hayrettine karşı her fırsatta antipatinizi dile getiriyorsunuz bu dikkatimi çekti. Yoksa sizin görüşünüz size benim görüşüm bana. Ben haklıyım diyede bir şey yok, saygı duyarım her görüşe bu kadar basit...[/QUOTE]

Tabiki bende sizin görüşlerinize saygı duyarım. Ama burada hepimizin ortak derdi Sivasspor değilmi? Ben ve bir çok kişi bu saatten sonra Sivasspor'a zarar vereceğini düşünüyorum nitekim geçen sezon oynadığı maçlarda gördük,az kalsın felaket olacaktı. ikincisi benim hayrettine ön yargım filan yok,sadece doğruları söyllüyorum Ziya'da Sivas'ın çocuğu . Bak bir şey yaplaşayım sizinle geçen sezon neredeyse bütün maçlarda canla başla oynayan ziya neredeyse hiç oynamayan hayrettin kadar para aldı. hiç sesini çıkarmadı, ben buradan Sivasspor yönetiminede sesleniyorum, kaçamak oynayan grosicki Ziya'dan 3-4 kat fazla para alırsa bu iş olmaz Ziya'ya haksızlık yapılıyor

adres58 01.07.2013 16:02

[QUOTE=sivasfutbol;863837]kusura bakmayın ama acitasyon yapıyorsunuz gibime geldi.[/QUOTE]

Bu acitasyonu anlayamadım, galiba ''AJİTASYON'' dan bahsettiniz... Bilmiyorum pek fazla psikiyatra gitmedim, eğer bilginiz varsa sizin psikiyatr'dan randevu alabilirsiniz...

adres58 01.07.2013 16:06

[QUOTE=favori58;863842]Tabiki bende sizin görüşlerinize saygı duyarım. Ama burada hepimizin ortak derdi Sivasspor değilmi? Ben ve bir çok kişi bu saatten sonra Sivasspor'a zarar vereceğini düşünüyorum nitekim geçen sezon oynadığı maçlarda gördük,az kalsın felaket olacaktı. ikincisi benim hayrettine ön yargım filan yok,sadece doğruları söyllüyorum Ziya'da Sivas'ın çocuğu . Bak bir şey yaplaşayım sizinle geçen sezon neredeyse bütün maçlarda canla başla oynayan ziya neredeyse hiç oynamayan hayrettin kadar para aldı. hiç sesini çıkarmadı, ben buradan Sivasspor yönetiminede sesleniyorum, kaçamak oynayan grosicki Ziya'dan 3-4 kat fazla para alırsa bu iş olmaz Ziya'ya haksızlık yapılıyor[/QUOTE]

Dediklerinize katılıyorum ama yanlış kanattan vuruyorsunuz. Alınan paralar küsen darılan Hayrettin dahil kötü oynayan futbolcularda hem fikiriz. Düşüncelerimiz bu konuda aynı... Hatta belkide benim sizden fazla aklımda futbolcu da olabilir. Bu maç maç değişiyor. Lakin bakın bu çocuklar (Ziya ve Hayrettin) bizim değerlerimizse bir şekilde değerlendirilmeli. Ne bileyim Ziyacım senin maaşın 500 den 600 çıktı deyip onure edilmeli, Hayrettincim ''düğündeki söylemlerden yola çıkarak'' sen artık bizim teknik yönetimsel bir kadromuzda yer almalısın denilmeli.. İlla oynayacak diye bir kaide yok. Ben bunu anlatmak istiyorum. Yada anlatamıyorum.

yigido yakup 01.07.2013 16:27

Sivasspor Bülent Uygun gitti gideli Hayrettin e Vefa gösteriyor aksini iddaa eden futboldan zerre Kadar haberi yoktur derim.

Hayrettin 6-7 sene Sivasspoda gercekten müthis ter dökerek aldigi paranin hakkini fazlasiyla Verdi

Sivasspor Hayrettin e Vefa olarak Ziya oynamaya basaldi baslayali 3 senedir Vefa gösterdi kontenjandan kadroda tuttu hatta Hayrettin kadroda kalsin diye ümit milli oyuncuyu kiraya Verdi ama maalesef deniz bitti 10 yasindaki cocugun gördügü bu Hayrettin süperligde oynamaz durumunu kendi görmedi sezon sonu yaklasmadan diyebilirdiki ben artik formaya Veda edecem futboluda Sivassporda birakacam diyip kendi gönüllerdeki yerini percinleyebilirdi.

Simdi Hayrettin illa ben futbol oynayacagim diyorsa kendi tercihidir ama son sezonki haliyle Sivassporda oynayacagim derse kusura bakmayin bu duruma hic bir memleketini seven insan kayitsiz kalmaz

Futbolcu olarak Hayrettin e hayir diger hersekilde basimizin üstünde yeri var.

sivasfutbol 01.07.2013 16:54

hayrettini çok seviyordunuzda ordu maçında neden küfrettiniz adama tabiki, küfredenlere söylüyorum

58MySouL 01.07.2013 17:02

[B]Ne alaka gardaş yaa.:rolleyes:[/B][QUOTE=Poyrazcan;863764][CENTER]Hayrettin'e bunları yapanlar aynısını gelecekte Ziya'ya da yapacaktır![/CENTER][/QUOTE]

babapiton 01.07.2013 17:10

Türkiye hala neden futbolda geride "Duygusallık",bırakın bu işleri Hayrettin misyonunu geçen sene doldurmuştur.Takıma yararlı olmayan kişi bu takımda yeri yoktur.[B]Hayrettin'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.[/B]İnşallah bir kaç sene sonra teknik direktör olarak Sivasspor'da görev alır.

[B]Birde hep şuna takılırım "Vefa" kavramının futboldaki yeri nedir ?[/B]

Eğer takımda oynadıysa parasını aldı bedava oynamadı benim fikrim bu tabi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28.